Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461227 Прегледи
1. Калоян, това че не се обосноваваш може да означава, че си говориш ей така, а все пак сме в астрологичен форум с определени познания,  не чакаме някой да ни каже със зяпнала уста и да го следваме дословно.

2. Иначе имало е и по-хард ситуации.

1. Позна най-сетне. Говоря си простоейтакалафдастава!
2. Ами като е имало - ти прогнозира ли ги черно на бяло предварително? Ако си - дай да видя какво си познала! Доста съм любопитен. Цитирай си постовете. Иначе ще излезе, че и ти си говориш просто така! Ако си познала нещо предварително - вече аз ще те "гледам" със зяпнала уста. Дори ще си пратя снимка. Имам такава - рентгенова, панорамна, с 32 зъба!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

В 8ми са ми слънцето, Венера и Меркурий, а в скорпион имам луна и Юпитер и то в 5ти .

Ей, права бях.
Ама другите предпочитат да обсъждат земетресения, вместо "горещи точки" ;D .

В 8ми са ми слънцето, Венера и Меркурий, а в скорпион имам луна и Юпитер и то в 5ти .

Ей, права бях.
Ама другите предпочитат да обсъждат земетресения, вместо "горещи точки" ;D .

нямам нищо против да обсъдим твоите горещи точки!  ;D
може да ги изследваме и отблизо... Поне няма да има спор дали, как и защо... кой и колко... )))
И със сигурност ще има поне едно земетресение... местно, на малка дълбочина.. и със затихващи трусове!

местно, на малка дълбочина.. и със затихващи трусове!

Предпочитам на по-голяма дълбочина...иначе как ще усети човек земетръса ?!
Земетресения на малка дълбочина, причиняват само хора с малки "възможности" ;D ! Ти да не си от тези  :angry: ?

местно, на малка дълбочина.. и със затихващи трусове!

Предпочитам на по-голяма дълбочина...иначе как ще усети човек земетръса ?!
Земетресения на малка дълбочина, причиняват само хора с малки "възможности" ;D ! Ти да не си от тези  :angry: ?

не знам дали си наясно със сеизмологията - явно не си. Големите дълбочини са над 100 км.
Малките са по 15-20-30 км. Не вярвам да имаш чак толкова дълбоки пукнатини ... най-много да са по 20-30 см. )))
Ей, големи максималистки се извъдихте тук?!!!?? Да има как да пробием земята и да излезем от другата страна в океана!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Всяка жена е дълбока и силна като природна стихия.Но не всяка е намерила ключа за собствения си потенциал.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Калоян, благодаря ти за похвалите за правописа ми. Аз пък ценя астрологичните ти познания. Не ги споделяш много с нас, но си личи, че ги имаш плюс много висока обща култура.

Калояне, Калояне...малкото си е малко ;D ! Те дълбочините може да се плитки, но спрямо други неща, може да ти се сторят и над 100 км.  ;) !

Всяка жена е дълбока и силна като природна стихия.Но не всяка е намерила ключа за собствения си потенциал.

Не всяка... аз съм виждал и абсолютно фригидни жени....
хората са всякакви... тоест, различни!
Аз мислех, че ще реагираш на прогнозата ми за завръщане на ББ през юни! Беше провокация към теб.

Мирабела, стига с тези четки... че лъснах като леген на слънце! )))

SunMoon, малко ...много... толкова!
А другият лаф е, че някои се дават и на плиткото.
« Последна редакция: Август 25, 2013, 11:53:51 am от Калоян Иванов »

*

Uran

• 6041
Калоян, мога ли да задам директен върпос, встрани от астрологията, и да разчитам на честен отговор, каквото и да значи това? :blink: ;) :blink:

*

Asol

• 4140
1. Калоян, това че не се обосноваваш може да означава, че си говориш ей така, а все пак сме в астрологичен форум с определени познания,  не чакаме някой да ни каже със зяпнала уста и да го следваме дословно.

2. Иначе имало е и по-хард ситуации.

1. Позна най-сетне. Говоря си простоейтакалафдастава!
2. Ами като е имало - ти прогнозира ли ги черно на бяло предварително? Ако си - дай да видя какво си познала! Доста съм любопитен. Цитирай си постовете. Иначе ще излезе, че и ти си говориш просто така! Ако си познала нещо предварително - вече аз ще те "гледам" със зяпнала уста. Дори ще си пратя снимка. Имам такава - рентгенова, панорамна, с 32 зъба!

Не аз а ти напираш да предупреждаваш някого с прогнози за силни земетресения, но това не променя факта че не обосноваваш твърдението си, което написано в астрологичен форум не изглежда много сериозно.
За по-хард аспектите преди имах предвид, че няма нужда понастоящем да се вдига чак толкова голяма пушилка. Ако ситуацията като цяло не го предполага, земетресения по скалата на Рихтер се случват всеки ден някъде по света.

Калоян, мога ли да задам директен върпос, встрани от астрологията, и да разчитам на честен отговор, каквото и да значи това? :blink: ;) :blink:

ама ти си била голяма идеалистка!!!!
можеш да задаваш всякакви въпроси.
Виж, за отговори, камо ли честни - никой не може да ти гарантира нищо!
задавай бързо, че излизам!

Asol, аз правя прогнози само за политически събития. Теб те питах за такива прогнози дали си правила! Или за лични събития?!
Това за катастрофи и земетресения са само предупреждения... те не зависят от хора, там играе роля друго.

Почеткахме наскоро тук един Лъв, избиващ комплекси и преструващ се на много самоуверен, нека и теб. За бъде справедливо. ;)

*

Uran

• 6041

ама ти си била голяма идеалистка!!!!
можеш да задаваш всякакви въпроси.
Виж, за отговори, камо ли честни - никой не може да ти гарантира нищо!
задавай бързо, че излизам!
Отбираш ли им на опциите и фючърсите ? Като под отбираш разбирам да печелиш. :blink:

Отбираш ли им на опциите и фючърсите ? Като под отбираш разбирам да печелиш. :blink:

отдавна не играя на борсата! От години.
за коя конкретно "стока" питаш? От доста време следя вече само златото! към него е закачено среброто.
От дъното през юни златото качи 250 долара - което е 20% за два месеца. Доходност 10% на месец.
старата ми прогноза тръгна да се изпълнява! Имах един спор с Константин май беше! Помниш ли този спор?
Прогнозата ми беше за септември-октомври 2013. Според мен ще позная - цената се продължи да се качва поне още 2 месеца.
Но не съветвам никой в момента да купува!!!!
« Последна редакция: Август 25, 2013, 12:06:55 pm от Калоян Иванов »

*

Uran

• 6041
От години?

Не ме напуска едно смътно чувство, но както и да е.. :blink:

1. От години?

2. Не ме напуска едно смътно чувство, но както и да е.. :blink:

1. да, от поне 5-6 години...
2. не съм "той"... не ме познаваш! не всяко "смътно чувство" е вярно!

изчезвам, приятен ден на всички!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Провокацията е хбаво нещо...стига да има кой да се хване на такова хоро... ;D

Сподели нещо за фригидните жени... :-\ ,какво е общото м/у тях и можеш ли да ги разпознаеш?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
Ето част от това, което е написал Реймънд Мериман за тази седмица:
Транзитният Юпитер е в т-квадрат с Плутон и Уран, а световните борси не са така ентусиазирани, както най-често се случва, когато Юпитер прави аспект с други планети. Когато транзитът на Юпитер не носи ентусиазъм, обикновено започва истерия и паника, което може да доведе до много остри сривове на борсите, както и възстановяване на благородните метали. Това е онова, което вече се случи миналата седмица, докато много световни борсови индекси рязко паднаха от другия максимум от 7 август, когато Юпитер направи своята първа опозиция с Плутон. По това време Dow Jones Industrial Average е бил над 15 550 в близост до максимума за всички времена достигнат на 2 август. Миналата седмица - 7 август, когато е била опозицията между Юпитер и Плутон, DJIA е бил под 15 100, а златото е паднало на 1271. В петък, 16 август само след седмица златото е 1380. Нещо се случва, а това не е обичайното влияние на Юпитер, освен за търгуващите с благородни метали.

Няколко световни борси са следвали същата посока като DJIА. В Европа холандския AEX на 15 август е скочил на нов максимум от 380.15. Обаче нито един друг европейски борсов индекс, който следим не е направил това. С приближаването на края на седмицата, всичко е започнало да се разпродава, което създава ситуацията на междупазарно отклонение на мечката (моля, специалистите да кажат каква е точната терминология :blink:). Всички останали европейски борсови индекси на 20 - 22 май са достигнали нови максимуми (за всички времена), в рамките на третия от общо седемте точни квадрата на Уран и Плутон.

В Азия и в Тихоокеанския район беше малко по-различно. До края на миналата седмица, вместо достигане на нови максимуми, индийските борси са тестирали своите минимуми за 2013 г. Други азиатски и тихоокеански борси се оправиха, но останаха доста под своите минимуми, на които са паднали през месец май, а дори и по-рано.

Когато гледаме световните борси, виждаме, че много от тях са достигнали максимум от 20 - 22 май 2013 г., както се и очакваше, съдейки по много индикатори на финансовата астрология (Юпитер на 14 - 24 в Близнаци, Уран в квадрат с Плутон и т.н.) Обаче през август само американските борсови индекси и холандския AEX, са скочили на нови максимуми, а сега и те започнаха да се разпродават. Това разпродаване е започнало, когато Юпитер направи своя първи от трите си точни т-квадрата с Плутон и Уран от 7 - 21 август. Типично това не е положителен знак за световните борси, защото когато започнат да падат по времето на дългосрочен транзит на Юпитер, какъвто е този, те могат да получат импулс за обрат. Както е споменато по-рано, Юпитер в т-квадрат с Уран и Плутон е класическия аспект на банкрута, а това може да доведе до истерия, паника и големи загуби. Бъдете внимателни.

Най-добрите борсови ходове от изминалата седмица
Най-удачната търговия, за която сме дали съвет в седмичния борсов бюлетин, ще бъде през септември на NASDAQ борсата.

П.П. Извинявам се, ако има некоректност в превода - не се занимавам нито с борси, нито с финансова астрология.
« Последна редакция: Август 25, 2013, 01:59:25 pm от Asol »