Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 460979 Прегледи
Какво е това обвинение? Как можа? Извини се!
Кога аз съм говорила за политика и парламент? Не стана ли ясно, че мен ме вълнуват по-абстрактни и отнесени категории, нещо грим, старогръцка л-ра, ала бала.

иСВИНЕТЕ! ))) хахаха... че ви набърках в пиесата за двамата братята Бойко и серГей...
явно липсва третия брат и ламята! ... просто объркахме приказките!

Калояне, Иванов, днес мерка ти никъв го няма.

по този повод измислям следната НОВА епиграма:

Птичка-романтичка в овнешка кожа,
без да се замисли, ще ви тегли ножа!

става ли за Бисери?
« Последна редакция: Септември 04, 2013, 10:48:37 am от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
Важното е, че епиграмата не е:

по този повод измислям следната НОВА епиграма:

Птичка-романтичка в овнешка кожа,
без да се замисли, ще Си тегли ножа!

темата се изчерпи!
смяна на местата...
сега ти гониш!

*

Нова

• 3491
Цяла сутрин, мне от както си се регистрирал те гоня, Иванов. Пак ли е мой ред?

*

irina

• **
  • 587
Калояновото мълчание ми се струва като затипие пред буря, подозрително кротък ми се види  :blink:

*

Нова

• 3491
Другаде му е умът, блуждае, не е "тук" и коментарите му го подсказват, не само, защото са малко.

Калояновото мълчание ми се струва като затипие пред буря, подозрително кротък ми се види  :blink:

може просто човека да има работа... )))

*

Нова

• 3491

може просто човека да има работа... )))

Иванов не е човек. Иванов е фантом.

*

irina

• **
  • 587
Мда, хем не е "тук", хем хвърля по едно око да не изпусне нещата из контрол. Бди над Острова с две думи  :blink: В тя връзка се сещам за Lost и "пазителите" - да ги нарека така - на тамошния остров, интересно наш Калоян кой от двамата е.

*

Нова

• 3491
Хах, тоз не съм го гледала естествено и не мога да взема отношение. Но и аз като Иванов, гложди ме и от една страна ми се стъжни живота на работа и ме заболя главата, защото ме уручасаха, а от друга кликвам на обновление ))) Така блуждая и бягам от реалността.

Мда, хем не е "тук", хем хвърля по едно око да не изпусне нещата из контрол. Бди над Острова с две думи  :blink:
В тя връзка се сещам за Lost и "пазителите" - да ги нарека така - на тамошния остров, интересно наш Калоян кой от двамата е.

като е "ваш" този Калоян, вземай си го и си го носи в къщи ...  :blink:))))

Цитат
Така блуждая и бягам от реалността.

Чети какво пише по-долу:

*

Нова

• 3491
Никъв нептунианец не си ти! А уж аз съм по сатурн.  :P

кой е казал, че съм?  ;D
аз съм извънземен, ... при нас няма такива планети: нептун, меркурий, сатурн...

*

irina

• **
  • 587
Днес съм щастлива, следователно гостоприемна, така че като нищо ще го взема да си го нося вкъщи!

*

irina

• **
  • 587
А за нептунианството и неговото значение - защо пък отричането на фактите да е проблем за който и да е? Всеки си има моменти, в които иска да отрича по нещо и да избяга някъде, обикновено само виртуално.

*

Нова

• 3491
Така. При все, че наталът на Иванов се шири в небитието и твърденията сочат кардинал, то аз си държа на моя акцент по дева, 6 дом и изявен мерк. Подвижни оси. Друго не приемам, освен мутабелност.

Днес съм щастлива, следователно гостоприемна, така че като нищо ще го взема да си го нося вкъщи!

давам ти го без бой. Вземай го ...да се отърва от него )))

Така. При все, че наталът на Иванов се шири в небитието и твърденията сочат кардинал, то аз си държа на моя акцент по дева, 6 дом и изявен мерк. Подвижни оси. Друго не приемам, освен мутабелност.

Нямам още 6-ти дом. Досега съм живял само в 4. Трябва да си купя първо 5-ти... и после чак 6-ти... Далечна работа.
Преди малко викаш - "Мерка ти го няма никакъв" - сега пък бил изявен ... А, разберете се!
« Последна редакция: Септември 04, 2013, 11:41:35 am от Калоян Иванов »

кой е казал, че съм?  ;D
аз съм извънземен, ... при нас няма такива планети: нептун, меркурий, сатурн...
Има прикачена карта в тема за наглеците, ако искаш я АНАЛизирай...Изборът е твой...
И си прикачи и твоят натал...Мисля нямаш тази смелост или ще дадеш некакъв шано ментак...
Ако имаш смелост, го направи...Защото в приказките си смел гъсок, ама в действителност си айде да не казвам
Ауф видерзен извънземно островитянче...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Има прикачена карта в тема за наглеците, ако искаш я АНАЛизирай...

твоята карта други да я гледам. Мен не ме интересува. Словесното ти поведение ми е достатъчно, за да имам вече мнение!
Освен това вече казах - правя се, че те няма.... Не ми пиши нищо!

*

Нова

• 3491
Като няма риба, и Иванов е риба. Че то в тая суша...
Ето наталната карта на фантома )))
Астрални близнаци сме )))

ПП: Дай фул игнор, моля!