Здравей Гост

Натален квадрат Венера-Марс

• 39 Отговора
  • 6027 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Натален квадрат Венера-Марс
« Отговор #20 -: Април 19, 2013, 09:28:10 pm »
Познавам със секстил, тригон и съвпад-не са красиви
Тази със съвпад е симпатяга, но по-скоро има чар, не красота

*

Divna

• 2478
« Отговор #21 -: Април 19, 2013, 09:35:56 pm »

МЦ-то им е наранено значи.  ;)
И "Красотата е в очите на съзерцаващия." са казали поетите.  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Април 19, 2013, 09:43:07 pm »

МЦ-то им е наранено значи.  ;)
И "Красотата е в очите на съзерцаващия." са казали поетите.  ;D

Може, не се загледах
А за красотата-мисля си, че съм разбирач :)

« Отговор #23 -: Април 19, 2013, 11:43:30 pm »
Всичко, от което се нуждаем е любов! Аспекта на страстта... Дава вечната неудоволетвореност. Зависи все пак в кои знаци са.. При мен ретро Венера е в Близнаци в съвпад със Слънце, Марс в Дева. Много ми е труден за отработка. Често се сещам за думите на една моя съгражданка "Не искайте много, не можете да му платите цената".

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #24 -: Април 20, 2013, 05:33:24 am »
благодаря, имам над какво да се замисля.

*

Uran

• 6041
« Отговор #25 -: Април 20, 2013, 09:19:46 am »
А съвпадът Марс/Венера/Луна- троен съвпад- какво би значел?

« Отговор #26 -: Април 20, 2013, 10:04:33 am »
Иначе аспектът сам по себе си говори за неудоволетвореност в любовен план. Ако един мъж те привлича физически, то нещо куца в другите насоки (емоционално или интелектуално) и обратно, ако те привлича характера му то за съжаление не те привлича физически.
С годините аспекта се обработва, когато се поставят ясно приоритетите. До тогава може да се създават паралелни връзки, тъй като този, който те привлича физически не те удоволетворява емоционално.
Много точно, че и аз съм с водолейска Венера :kva: телешки Марс ;D
Започнах да се опитвам да намирам доброто във всеки, когото срещам и да не очаквам нищо. А и нали хората със сходни вибрации се привличат? Вярвам в енергийните половинки и че за всеки е отреден партньор, но се срещат когато и двамата са готови...

« Отговор #27 -: Април 20, 2013, 10:31:37 am »
Иначе аспектът сам по себе си говори за неудоволетвореност в любовен план. Ако един мъж те привлича физически, то нещо куца в другите насоки (емоционално или интелектуално) и обратно, ако те привлича характера му то за съжаление не те привлича физически.
С годините аспекта се обработва, когато се поставят ясно приоритетите. До тогава може да се създават паралелни връзки, тъй като този, който те привлича физически не те удоволетворява емоционално.
Започнах да се опитвам да намирам доброто във всеки, когото срещам и да не очаквам нищо. А и нали хората със сходни вибрации се привличат? Вярвам в енергийните половинки и че за всеки е отреден партньор, но се срещат когато и двамата са готови...
И аз потвърждавам казаното от Дивна. С Венера в Дева и Марс в Стрелец съм. Но съм твърдо моногамна, когато имам връзка, макар и неудовлетворяваща. За сметка на това често съм обект на чисто сексуални домогвания, и много често от обвързани мъже. Направо ми се повдига вече. Не знам доколко съм го отработила, но си изясних, че допусках една и съща грешка. Сега даже и не знам дали искам връзка. Просто ще си чакам "вечния партньор"  ;D, с друг не мога да се примиря.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #28 -: Април 20, 2013, 06:32:42 pm »
Всичко, от което се нуждаем е любов! Аспекта на страстта... Дава вечната неудоволетвореност. Зависи все пак в кои знаци са.. При мен ретро Венера е в Близнаци в съвпад със Слънце, Марс в Дева. Много ми е труден за отработка. Често се сещам за думите на една моя съгражданка "Не искайте много, не можете да му платите цената".
И при мен е така, Венера е У7 в Д7,също в тригон към Плутон,а Марс У5 в Д10.Интересно ми е как ти се отразява по отношение на любовните страстинастоящия съвпад на Юпитер с Венера отключвайки въпросния квадрат?

« Отговор #29 -: Април 20, 2013, 07:01:41 pm »
Дивна, интепретацията ти е много точна. Благодаря ти!

« Отговор #30 -: Април 20, 2013, 10:50:09 pm »
И при мен е така, Венера е У7 в Д7,също в тригон към Плутон,а Марс У5 в Д10.Интересно ми е как ти се отразява по отношение на любовните страстинастоящия съвпад на Юпитер с Венера отключвайки въпросния квадрат?

Дотук нищо.. Е, остават все пак повече от 8* до съвпада. Вече 2г. и половина невъзможна любов все още на ниво въздишки :blink:. Новият цикъл Марс-Венера (У1-У7 при мен) дано запали фитила! Аспектира ми почти всички планети в натала. На теб как ти се отразява Юпитер?  :blink:

« Отговор #31 -: Април 20, 2013, 10:54:57 pm »

Да така е!  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #32 -: Април 20, 2013, 11:00:14 pm »

Уау, взрив..кълбо от емоции и претенции... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #33 -: Април 21, 2013, 01:46:16 am »

Зависи в кой знак е, какви аспекти получава, както и в мъжки или женски радикс е.
При всички случаи съвпада е маркиращ, касаещ любовния и семеен живот на притежателя.

*

Divna

• 2478
« Отговор #34 -: Април 21, 2013, 01:49:57 am »
Значи мен не ме познаваш, щото аз съм с тригон Венера Риби/Марс Скорпион и никога не съм имала проблеми с мъжете, напротив, обаче с жените...

За проблемите с жените си погледни натална Луна.  :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #35 -: Април 21, 2013, 09:35:17 am »

Дотук нищо.. Е, остават все пак повече от 8* до съвпада. Вече 2г. и половина невъзможна любов все още на ниво въздишки :blink:. Новият цикъл Марс-Венера (У1-У7 при мен) дано запали фитила! Аспектира ми почти всички планети в натала. На теб как ти се отразява Юпитер?  :blink:
При мен остават 2 градуса до точния съвпад...много силно желание и нужда от любов бих казала както никога досега и съответно неудовлетвореност,че я нямам така както си я представям..това по отношение на квадрата иначе си има и други прояви въпросния съвпад  ;)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #36 -: Април 22, 2013, 07:41:16 am »
да попитам притежателките на този квадрат - имате ли усещането, че вие сте по-силната, по-мъжката страна в една връзка?

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #37 -: Април 22, 2013, 07:53:55 am »
да попитам притежателките на този квадрат - имате ли усещането, че вие сте по-силната, по-мъжката страна в една връзка?
По-силната, да, поне до момента е било така, при все че доста често напоследък ми се иска да е точно обратното..

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #38 -: Април 22, 2013, 07:58:38 am »
и при мен е така  :-\
трудно ми е да заема по-пасивната позиция, въпреки, че това много ми тежи.

« Отговор #39 -: Април 25, 2013, 12:04:07 pm »

Скоро приключих 4-годишна връзка точно поради тази причина..