Здравей Гост

Астролозите за изборите 2013

• 111 Отговора
  • 24518 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Астролозите за изборите 2013
« Отговор #20 -: Април 28, 2013, 03:28:32 pm »

Мила Лили,точно това имах предвид.Искам да предпазя хората ,които влизат в този сайт и търсят астр.услуга .
от Г-жа СКАРЛЕТ

Тя не е само г-жа Скарлет...Тя има тук още 3-4 ника... ;D
Тя е ОРФЕЙ, ДЖОФЕЛИ, ПЕРЛА....НО ЗАД ТЯХ СТОИ СКАРЛЕТ.... :blink:
:o :o :o :o :o :o
Не предполагах за това. Благодаря за информацията!
Лично аз не вярвам много на уж професионалните астролози. В този форум има хора, къде къде по-добри, макар и да не се занимават професионално.
Както и да е. Относно изборите ми се струва, че е възможно Боко да спечели, макар и с малка преднина, но ще се провали много бързо, и то с гръм и трясък.

*

Asol

• 4140
« Отговор #21 -: Април 29, 2013, 01:16:04 pm »
Не е точно за изборите, но пак има връзка.

От блога на Илиана Магерова:

Цитат
Пролетното равноденствие е с Асцендент във фиксирания знак Лъв, това означава, че ще оказва доста силно влияние на събитията през годината.
Управителя на Асцендента в дом 9 в съвпад с Марс и Уран показват силно напрежение в съдебната власт. Опит за покушение или натиск върху съдия, прокурор, магистрат, възможно е това да е просто разкриване на корупционна схема, в която са замесени лица от висшата съдебна система. Новолунието на 9-ти април активира силно обществено-политическия живот и изпълнителната власт. От проследяването на циклите на планетите забелязахме, че периода между 20 и 27 март е силно напрегнат, но тук тази карта разкрива в какво отношение е това напрежение. Луната - народа в мунданната астрология отново се намира в 12-ти дом, което означава, че ще остане пасивен наблюдател на тези събития и няма да одобрява ставащото.

Публикувано на 30.01.2013 г.

« Последна редакция: Април 29, 2013, 01:20:41 pm от Asol »

*

Asol

• 4140
« Отговор #22 -: Април 29, 2013, 01:47:06 pm »
Весeлине, не всички астролози при които можеш да отидеш срещу заплащане са добри, но не е като да няма и такива. Един астролог или е добър или не, независимо дали го упражнява на професионално ниво или не.
« Последна редакция: Април 29, 2013, 02:05:18 pm от Asol »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #23 -: Април 29, 2013, 02:23:18 pm »
Знам. Но на тези, които масово се явявят по разни там телевизии и си правят реклама, им нямам много вяра.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #24 -: Април 29, 2013, 07:16:31 pm »
Астрологът Маргарита Паскалева: “През април очаквам ново покушение над влиятелна личност от управлението”
Публикувано на 25 януари 2013
Интересно обаче, такова покушение нямаше.  :rolleyes: Не че нямат още ден време, ама надали.

*

Asol

• 4140
« Отговор #25 -: Април 30, 2013, 11:43:24 am »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Април 30, 2013, 08:56:55 pm »

Мила Лили,точно това имах предвид.Искам да предпазя хората ,които влизат в този сайт и търсят астр.услуга .
от Г-жа СКАРЛЕТ

Тя не е само г-жа Скарлет...Тя има тук още 3-4 ника... ;D
Тя е ОРФЕЙ, ДЖОФЕЛИ, ПЕРЛА....НО ЗАД ТЯХ СТОИ СКАРЛЕТ.... :blink:
:o :o :o :o :o :o
Не предполагах за това. Благодаря за информацията!
Лично аз не вярвам много на уж професионалните астролози. В този форум има хора, къде къде по-добри, макар и да не се занимават професионално.
Както и да е. Относно изборите ми се струва, че е възможно Боко да спечели, макар и с малка преднина, но ще се провали много бързо, и то с гръм и трясък.

Мунданната астрология е една сериозна стъпка в предсказателен план.... :blink: Тя не борави с близостта до управляващите..,тя борави с планети, домове, аспекти..,цикли..,знаци..,паралели..,контрапаралели...,прогресии..,примари.
СЛАВА БОГУ, ЧЕ УБИЙСТВО НЯМА!
Когато казваме нещо...трябва да го подкрепим...с онова ..,което сме разчели в картата...
Често чувах..КОГАТО ПРЕЗ 2010 МЕСЕЦИ ПРЕДИ СЪБИТИЯ КАЗВАХ, ЧЕ ПРЕДСТОЯТ ПРОМЕНИ В КАБИНЕТА И ОТРЯЗВАХ С ДВЕ ДУМИ И МИНИСТЕРСТВОТО- ЕДНА ГРОЗНА ДУМА ПРОМЕЦАЙ...КАЗВАШЕ Я СКАРЛЕТ.... :blink:
ЗЛОБАТА ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ КАТО ПРОГНОСТИКА КОИТО ПОСТИГАХ..СЕ ПРЕВЪРНАХА ВЪВ ФОРУМНИ ВОЙНИ...ПО-КЪСНО РАЗБРАХ,ЧЕ ТАКА СА НАБИРАНИ КЛИЕНТИ.... :blink:
ДНЕС В КАЧЕСТВОТО СИ НА МУНДАНЕН АСТРОЛОГ ИСКАМ ДА КАЖА....,АСТРОЛОГИЯ , ЧРЕЗ ОБСЛУЖВАНЕ НА ИНТЕРЕСИ..НЕ СЕ ПРАВИ...И ПОНЕЖЕ И В ИНТЕРВЮТО СИ Е ЦИТИРАЛА ТОЗИ ФОРУМ.... ;D..ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ДОБАВЯ...
СЛАВАТА НА АСТРОЛОГА СЕ КРИЕ В ПРОГНОСТИКАТА...,КОГАТО Е ПОСТИГНАЛ ПОНЕ 80%...ВЕЧНО Е ЗНАНИЕТО...
И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГО КРИЕ.
ДНЕС СЛЕД 100% ПРЕДРЕЧЕНИ ДО ТУК КАЗВАМ...БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС..,ЗА ПРОВОКАЦИИТЕ ЧРЕЗ МИСЛЕНЕ..И
СПОДЕЛЕНОТО!
ТОВА Е АСТРОЛОГИЯТА...КАРТИНА..,КОЯТО МОЖЕ ДА РАЗЧЕТЕ САМО ОНЗИ..,КОЙТО НЯМА ЗЛОБА В СЪРЦЕТО..,А Е ТРЪГНАЛ ПО ПЪТЯ НА ИСТИНСКАТА БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #28 -: Май 02, 2013, 02:46:30 pm »
Маргарита Паскалета пред "Стандарт": Две затъмнения предвещават изхода от вота
« Последна редакция: Май 02, 2013, 02:53:49 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Май 02, 2013, 03:11:08 pm »

Е, постарала се е с преписването... ;D

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #30 -: Май 02, 2013, 09:54:32 pm »
Ясно ГЕРБ вече си имат и платени астролози. Жалкото, е че такива"прогнози" също формират нагласи. На Скарлет-мед.сестрата именуваща се астроложка, не вярвам и една дума, да не се помним от един друг клуб... :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

sunrain

• 6710
« Отговор #31 -: Май 03, 2013, 12:02:53 am »
Ясно ГЕРБ вече си имат и платени астролози.

Много по-лошо е - просто фенки/членки, които жадуват Боко да ги забележи и се подмокрят от мисълта, че Той чете.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #32 -: Май 03, 2013, 05:38:54 am »
Ужас...  :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Май 03, 2013, 10:08:25 am »
Ясно ГЕРБ вече си имат и платени астролози.

Много по-лошо е - просто фенки/членки, които жадуват Боко да ги забележи и се подмокрят от мисълта, че Той чете.

Защо му е да чете, да се напряга? По-лесно е да станеш пИдал.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Май 03, 2013, 12:27:26 pm »
Идея нямам как астролог , с претенции за професионален може да използва науката и да казва...онова , което ще се хареса , а не онова което разчита от звездите.... :-\ :rolleyes:
Или ...толкова може? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Май 03, 2013, 12:42:12 pm »
Кой астролог колко може ще видим по резултатите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Май 03, 2013, 01:00:24 pm »
Мисля, че доста ще се посмеем след някой и друг ден
Смехът е здраве, нъл тъй :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Май 03, 2013, 01:01:07 pm »
Кой астролог колко може ще видим по резултатите.

е...как?
Лекции чете и уроци пеподава.... :blink:
Гледам и стари теми...се разглеждат... :blink:, а ефекта-никакъв.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #38 -: Май 03, 2013, 01:56:57 pm »
Аз войнствен Марс в Телец, някак си не си представям, ама щом "астроложката" Скарлет  го казва. Имаше някога една  медийна астроложка, отговаряше на хората по телефона в една телевизия, и им предсказваше късмет спроред дома в който е транзитния Юпитер, ама това аспекти на този разхождащ се Юпитер, това аспекти на същия в натала тццц.
То добре , ама хората след това за това не приемат сериозно астрологията.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Asol

• 4140
« Отговор #39 -: Май 03, 2013, 04:01:59 pm »

Пак нейна прогноза, но правена през август 2012 г.

Цитат
На българската политическа сцена не очаквам някакви големи промени в близък план, въпреки предстоящите парламентарни избори през 2013 година. Като се има предвид, че до 25 юни 2013 година Юпитер транзитира в знака Близнаци, то той ще носи късмет предимно на представителите на този зодиакален знак в този период, под който е роден и премиерът Бойко Борисов. Това дава предимство на управляващите да запазят позициите си като спечелят мнозинство и на тези предстоящи избори.

Източник: vsekiden.com