Здравей Гост

Астролозите за изборите 2013

• 111 Отговора
  • 24480 Прегледи
Re: Астролозите за изборите 2013
« Отговор #80 -: Май 15, 2013, 01:38:13 pm »
 :-\Ще има ли КАСИРАНЕ на изборите...как мислите?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #81 -: Май 16, 2013, 09:24:15 am »
Една неастрологична прогноза - Мая Манолова май я готвят за министър на правосъдието :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Май 16, 2013, 10:51:42 am »
Звучи забавно - националистическа и протурска партия в един екип. БСП ще е някакъв балансьор между двете, предполагам. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #83 -: Май 16, 2013, 11:44:49 am »
Една неастрологична прогноза - Мая Манолова май я готвят за министър на правосъдието :rolleyes:

Заради голямата й уста ли? Е, никой в съдебната зала няма да е в състояние да я надприказва. Покрай крякането й бая псевдоприсъди ще минат от раз.

А тя юридическо образование ли има или така, по заслуги към партията-майка?

*

Нова

• 3491
« Отговор #84 -: Май 16, 2013, 11:55:29 am »
Значи ще имаме уж експертно правителство между БСП, ДПС и АТАКА ;D Става интересно и ГЕРБ са аут.

Към текущия момент Герб още не са се отказали от мандат официално. Пресконференцията им предстои днес.

А и Волен е фурнаджийска лопата...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #85 -: Май 16, 2013, 12:13:04 pm »

Заради голямата й уста ли? Е, никой в съдебната зала няма да е в състояние да я надприказва. Покрай крякането й бая псевдоприсъди ще минат от раз.

А тя юридическо образование ли има или така, по заслуги към партията-майка?

Много дълго време е била адвокат, а малка заслуга ли е да подадеш сигнала за "бракуваните" бюлетини?!?

*

Нова

• 3491
« Отговор #86 -: Май 16, 2013, 12:34:37 pm »
13:18ГЕРБ ще иска касиране на изборите

Бойко Борисов съобщи, че партия ГЕРБ ще внесе в Конституционния съд жалба, с която ще поиска касиране на изборите.

Мотивът му е грубото погазване на закона в деня за размисъл.

13:27 Борисов: Ще предложа правителство на малцинството без Цветанов

Ако Конституционният съд до тогава не се е произнесъл и президентът даде мандат на ГЕРБ, аз ще предложа правителство на малцинството, каза Бойко Борисов.

*

Нова

• 3491
« Отговор #87 -: Май 16, 2013, 12:41:03 pm »

Гузен негонен бяга.

-------------------------
За мен е абсолютно необяснимо защо една партия идентифицира себе си с този инцидент, за да твърди, че прокуратурата е свалила техния изборен резултат с 5-6%. Според логиката на някой, в тази ситуация прокуратурата просто трябваше да стои на едно място, т.е. да заеме ролята на един пасивен наблюдател.

- Сотир Цацаров
главен прокурор -

« Отговор #88 -: Май 16, 2013, 01:10:06 pm »
Тея боклуци от Герб...ДОКОГА ще ни тровят живота...ИЗРОДИ...НАГЛИ...Някой ще каже ли ще има ли КАСИРАНЕ?/Астрологично...дава ли се такова нещо и ПРОВАЛ на :angry: ГЕРБ/

« Отговор #89 -: Май 16, 2013, 03:39:22 pm »
Вече казах какво мисля, че ще стане. И Волен не е фурнаджийска лопата, просто знае стойността на парите, споко, няма да се отметне :blink:
Добре, че беше тази пресконференция на ГЕРБ да се посмея малко, че имах нужда. Евала за пореден път на Сашо Диков и острия му език (меркурий съвпад плутон в лъв).

Да видим обаче Волен какъв пирует ще направи, за да подкрепи заедно с ДПС "експертното правителство" на счупения Орех!
Новата тройна коалиция идва... И ще се повтори предишния "пир по време на чума"! Дано това трае по-кратко.

Дано Цецо вече се разкара от политиката... не че като депутат ще пречи много, ама ще има шанс след 2-3 години пак да се напъва за водач...
Питах и тук за неговата карта, ама никой не каза какво показва тя. Явно му крият данните...
Чакаме да видим и дали ще се сбъднат астро-прогнозите за Бойко от началото на годината - юни щял да си сменя професията и т.н.
А бе, Дежурен в столовата на затвора - това професия ли е?  ;D  (шегичка)
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #90 -: Май 17, 2013, 08:04:19 am »
Докато има такива пишман астролози, мнението на хората към тази наука ще е меко казано несериозно. Лошото е, че всичко опира до реклама  и пиар, а не до знания и качества  :-X  :'(.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Veselin

• 2737
« Отговор #91 -: Май 17, 2013, 08:10:42 am »
Не знаех, че Алена била ученичка на Линда Гудман.  :unsure: Иначе в много нейни интервюта казва, че се е родила с дарба, която малцина притежават, но като съм и чел анализите, май е повече ориентирана към нумерологията. Иначе много голяма реклама си прави по медиите.

*

Grace

• 2257
« Отговор #92 -: Май 17, 2013, 09:06:41 am »
Пълна излагация са им прогнозите, чак нямам нерви да ги чета. Общи приказки и разсъждения върху политическата ситуация. Всеки може така. Не виждам никаква астрологична почва в писанията им. 

*

Asol

• 4140
« Отговор #93 -: Май 17, 2013, 11:53:32 am »
Чудно ми е на какъв принцип някои интернет медии тиражират и дават трибуна на прогнозите на конкретни астролози ?!

*

Нова

• 3491
« Отговор #94 -: Май 17, 2013, 11:57:22 am »
Сигурно си плащат.
Обаче има и елемент на непризнат интерес към гадателството от страна на публиката, все пак откакто свят светува хората се опитват да надникнат в бъдещето, да го разберат. И по този начин медиите привличат потребители.

Винаги, когато се пусне реклама за "Прогнозите на..", "Според астролози, Ностарадамус и прочее" предаванията се следят и чакат с интерес.
Като тази Теодора от Италия с нейното извънземно, как му беше името..

А специално Алена сигурно е първа братовчедка на Изп. дир. на Битивито. Инак не биха й стигнали финансите, толкова години, откак е стартирала медията по 3 пъти в денонощие се излъчват нейните прогнози.

Родителите ми ги следят и си броят точките  ;)
« Последна редакция: Май 17, 2013, 12:01:42 pm от Нова »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Май 17, 2013, 11:57:52 am »
Вероятно и там не минава без полезни връзки и шуробаджанащина.
Също така е важно умението да си на къса дистанция със силните на деня, да можеш да играеш според конюнктурата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #96 -: Май 17, 2013, 12:01:55 pm »
Това било 16-то и прераждане.  :rolf:Божее! А в друга своя статия твърдеше, че е посещавала Шамбала...
Лично аз не вярвам на такива като нея, на които им правят много реклама, въпреки че може и да си разбира нещата.

*

Asol

• 4140
« Отговор #97 -: Май 17, 2013, 12:15:29 pm »
... затова ли трябва да четем и да гледаме някакъв миш-маш, който няма много връзка със сериозната астрология ? Иначе бих се радвала да видя Гали в някое телевизионно предаване.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Май 17, 2013, 12:17:17 pm »
Гали не е ориентирана към булевардна астрология и да прави евтини сензации, затова надали ще я видим скоро в някое предаване или вестник. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #99 -: Май 17, 2013, 07:16:18 pm »
Не можем да правим прогноза за неща, които не разбираме... :blink:

Все едно да консултираме някой по здравословен проблем..,без да разбираме от медицина.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците