Здравей Гост

Астролозите за изборите 2013

• 111 Отговора
  • 24557 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Астролозите за изборите 2013
« Отговор #100 -: Май 17, 2013, 08:08:18 pm »
Разбира се.

Тогава какви мунданни прогнози правят медийните астролози, без да разбират от икономика, глобална политика, социокултурни процеси и пр.? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Май 17, 2013, 08:11:22 pm »
Разбира се.

Тогава какви мунданни прогнози правят медийните астролози, без да разбират от икономика, глобална политика, социокултурни процеси и пр.? :)

То..,затова и познаваемост  имат... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #102 -: Май 18, 2013, 01:59:31 pm »
Гали не е ориентирана към булевардна астрология и да прави евтини сензации, затова надали ще я видим скоро в някое предаване или вестник. :))

Каква е разликата между grreporter и някое телевизионно предаване ? Както по нета има булевардна астрология, но и добри статии, защо да не е така и в телевизията ?  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Май 18, 2013, 02:07:58 pm »
Нямам представа, Асол.
И аз се чудя защо организаторите на ТВ предавания канят за участие само определени астролози, повечето от които далеч не са на нужното ниво. Въпрос на (само)реклама може би. Колкото повече биеш тъпан да те чуят и симулираш активни изяви, толкова по-голям шанс имаш да те забележат. Да не забравяме и за полезните връзки.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #104 -: Май 18, 2013, 03:30:43 pm »
Обикновено се търси популярна личност, която е успяла да привлече внимание,
няма значение колко разбира от астрология. Самите организатори също не могат да преценят
действително ли се тълкува картата примерно.
Другото, което е нужно, трябва да представиш нещата атрактивно..
Но първото им изискване е да си популярен.
Освен това, като те канят в предаване, не желаят да обясняваш философската страна на
Астрологията, думи като "склонност, тенденция" не се толерират.

*

Asol

• 4140
« Отговор #105 -: Май 18, 2013, 04:21:01 pm »
няма значение колко разбира от астрология.

Популярен може да е и човек, който си пуска домашното пикантно видео. Вероятно това също може да се нарече атрактивен подход. Един астролог обаче поне според моите разбирания, би трябвало да е атрактивен в качеството си на астролог, за да му се дава по-голяма трибуна. По този начин се формира обществено мнение за астрологията и астролозите като цяло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Май 18, 2013, 04:26:56 pm »
няма значение колко разбира от астрология.

Популярен може да е и човек, който си пуска домашното пикантно видео. Вероятно това също може да се нарече атрактивен подход. Един астролог обаче поне според моите разбирания, би трябвало да е атрактивен в качеството си на астролог, за да му се дава по-голяма трибуна. По този начин се формира обществено мнение за астрологията и астролозите като цяло.

Е..,как да се случи като злобата и зависта са на нивото на фризьорските салони...и при астролозите за жалост?-
Особено когато , някой познава...:rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Май 18, 2013, 06:38:29 pm »
Е..,как да се случи като злобата и завистта са на нивото на фризьорските салони...и при астролозите за жалост?-
Особено когато , някой познава...:rolleyes:
Не мисля, че чувствата са намесени в това, парите са злото, което е пуснало корени във всяка една област и това не трябва да учудва никого- нали е писано, че преди свършека Мамона ще господства над света.
Злобата и завистта са огромни.
На база на направената от мен прогноза за тези избори продължавам да получавам и днес включително различни предложения. Няма да се появя никъде, докато не дойде края на тази година...Именно заради злобата и завистта.
Парите не са Бог знае какви... :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #108 -: Май 18, 2013, 07:07:08 pm »
Хората напоследък за реклама какво ли не правят

*

Asol

• 4140
« Отговор #109 -: Май 18, 2013, 07:12:47 pm »
Да, рекламата е голяма, но трябва да оправдаеш доверието, защото може един, два пъти да дойдат при теб на астрологична консултация и след това да не повторят. А ако си от типа, който описа Таис може и това да се случи. Това че някой е известен изобщо не е задължително да се свързва с голям талант в някаква област. Ей го на Пацо от Гълъбово и него го дават по тАлавизора.  ;D Въпросът е да имаш какво да предложиш като качество и умения в някаква област, за да си оправдаеш рекламата. Иначе изгряващи известни еднодневки се появяват по телевизията.

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Май 18, 2013, 07:18:08 pm »
Злобата и завистта са огромни.
На база на направената от мен прогноза за тези избори продължавам да получавам и днес включително различни предложения. Няма да се появя никъде, докато не дойде края на тази година...Именно заради злобата и завистта.
Парите не са Бог знае какви... :blink:
Парите , които би получила от подобна публична проява може да не са кой знае колко, но рекламата, а?
Като те видят и чуят хората ще имаш после клиенти, иди си купи минута рекламно време в тв да видиш за какви цени иде реч...

Не знам дали ти прави впечатление , че материала не отразява името ми...,а никнейма. И това е с изричното ми желание. Нужна ми е друга реклама.
Онази за която ти говориш никак...Достатъчно съм известна..,макар и не като астролог. ;D
Нямам нужда от реклама.
Но злобата и завистта човешка нямат почивен ден...това е истината. :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #111 -: Май 31, 2013, 07:01:22 pm »
мнение от Алдебаран: не знам дали е публикувано, извинявам се ако е-

" Астролози: Трудно ще бъде съставено правителство, но то ще падне скоро

Със закон трябва да бъдат забранени изборите при ретро Сатурн, защото изкарват на преден план хора, които не могат да управляват, коментира Аледебаран.

13 Май 2013, Понеделник

Алдебаран: Хубавото на тези избори е, че няма да са последните за 2013-та
 Изборите свършиха, но не и проблемите на политическия елит. ГЕРБ ще имат най-много депутати в следващия парламент, но шансът да ни управляват през следващите четири години е много малък. Дори и да бъде сформирано ново правителство, то няма да издържи дълго. Причината за това е слънчевото затъмнение на 10 май в зодия Телец, коментираха астролози на страницата на групата ASTROLOGIA*Lin във Фейсбук. Според някои астрологични карти Слънцето на Родината ни е в този знак.
 Астрологът Николай Радев – Алдебаран пък коментира в своя сайт tayni.net, че до 8 юли планетата Сатурн, която е и сигнификатор на политиката, е ретроградна.
 “Сатурн е базисен владетел на България (Козирог), а това означава, че периодът е крайно неблагоприятен за избори. Няма да е далече времето, когато със закон ще бъде забранено упражняването на политически вот при ретро Сатурн. Проведените при такива условия избори изкарват на преден план хора, които не могат да управляват. И водят до съставянето на слабо правителство и до лоши резултати. Хубавото за настоящата година е, че тези избори няма да са последни. А единствено изборите за Велико народно събрание през 1990 година, за целия посттоталитарен период, бяха при ретро Сатурн”, уточнява астрологът. Според него, генерално е сбъркан преходът у нас към демокрация. “Нужна ни беше не парламентарна, а президентска република. Нека видим неизменната от много хилядолетия насам базисна карта на България, начело с водещия знак Козирог. Базисен дом 11, отговорен за свободата и демокрацията, за парламента и партиите и за всички групи (групировки) в обществото, е в Скорпион (страстите, големите пари, задкулисните действия, тайните служби, мафията). Това означава, че ако парламентът (дом 11, партиите) у нас доминира, както се получава при парламентарната република, България неизбежно се насочва към нестихващи страсти и борби за надмощие между партии и групировки”, обяснява Алдебаран. Затова според него, България трайно се е насочила към мафиотизиране. Да се озаптят партиите, може само ако се смени формата на държавно управление. Според автора на книгите “Колелото на живота”, “Космически календар”, “Древният код 681”, България трябва да е президентска република. Един обичан и уважаван президент в една бъдеща президентска република би се проявил като главният фактор в страната ни да има растеж на всички нива и хората в нея да стават богати и телом - чрез материално производство и замогване, и духом - чрез музика, изкуство и любов към природата (Телец), добавя Алдебаран."

Ех...така и аз искам да се смени формата на държавно управление...но кога ли ще стане :-\
Вече съм писала във форума, че съм ЗА президентска република...

"Любовни антагонизми- all day, every day"