Здравей Гост

Re: Избори - Астрологична прогноза за избори 2013 в-к Компас

• 12 Отговора
  • 1476 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ох..не знам какво е спасението за милата държавица вече! Специално национализация като кажеш..ме връщаш към..планова икономика..плановата икономика връща към комунизъм..бррр и кажеш ли комунизъм в нищо не може да ме убедиш :lol:

Политическата "класа" е такава- никаква- къде е шанса?!...и най- лошото е, че на всеки от народа, на който му дадеш власт би се превърнал в нещо такова. Защото системата те захапва и те превръща в изрод.

Българите не сме създадени да правим политика. Не знам какеа система на управление трябва да се приложи, честно!

Колкото по-малко политици, по- добре...мисля си дали няма да сме по-добре като президентска република..

:72: Разбира се, че ще бъдем 100 пъти по добре.

http://www.astroseer.net/6_NEW.pdf
http://www.astroseer.net/18_NEW.pdf
« Последна редакция: Май 19, 2013, 10:22:53 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Константин

Планова икономика има във всяка развита държава по света :) А комунизъм още никъде не е имало, тъй като при истински комунизъм не трябва да има власт и разделение на слоеве ;) И не си мисли, че съм "комунист", просто имам по-широки наблюдения и се ръководя от свои логики и изследвания, а не приемам нещо за истината, просто защото е казано от някой :)

*

Lillie

• 30532
Президентска република - защо пък не, стига да има читав президент. :)

А президентът, какъвто и да е той, няма ли да лобира интересите на своите приближени?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

и най- лошото е, че на всеки от народа, на който му дадеш власт би се превърнал в нещо такова. Защото системата те захапва и те превръща в изрод.

Съгласявам се веднага с теб!

Явно това да бъдеш жалък, подмолен, продажен егоист си тече в кръвта на българина! Крадеца вика дръжте крадеца и разни такива! По голямата част от хората в тази държавица се интересуват само и единствено от собственото си благополучие и евентуално от това на близките си. Идеята първо да помислиш първо за другите, след това за себе си не би могла да се зароди в егоцентричната ни същност. В толкаво алчен, безпринципен и жалък народ сме се превърнали, че единственият шанс да стане България истинска държава е преди това да стигне до дъното. Плюем, възмущаваме се, роптаем срещу политиците, но нали и те са част от народа. Какъвто е народът, такива са и политиците. Ама кой има смелост да се погледне честно, а не през изкривено огледало.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Планова икономика има във всяка развита държава по света :) А комунизъм още никъде не е имало, тъй като при истински комунизъм не трябва да има власт и разделение на слоеве ;) И не си мисли, че съм "комунист", просто имам по-широки наблюдения и се ръководя от свои логики и изследвания, а не приемам нещо за истината, просто защото е казано от някой :)

не знам да ти кажа..аз съм живяла в Германия- там всичко е частно и разбира се има държавно участие тук там, но няма нищо изцяло държавно. Като цяло те все още се мъчат да докарат източната екс-социалистическа част до стандарта на екс- капиталистическата западна част.
Тоест Западна Германия все още издържа Източна ( с всички щети от бившата й планова национална икономика)

За мен има логика, когато хората си правят бизнес, предоставят ти услуга, искат пари. И се грижат за тва да печелят. Ако в държавата всичко се национализира, знаеш ли какво ще стане? (понеже българите сме едно доказано крадливо племе)
Не се сещам в момента за държавно дружество, което да е на печалба в България.

Разбирам добрата идея за национализиция, но тя е също толкова невъзможна в България, колкото и идеята за комунизма. Просто защото сме си крадливо племе!

Марайййййккккаааааа- има ли шанс за президенстска република в близките години- какво казват звездите!!!! ;D
« Последна редакция: Април 26, 2013, 03:43:15 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Президентска република - защо пък не, стига да има читав президент. :)

А президентът, какъвто и да е той, няма ли да лобира интересите на своите приближени?

Аз на това разчитам- избира се директно от народа, може да го разчовъркаш от всякъде- кой е какъв е, под лупа е..ако се докаже корупция- народа на бунт, сваля го...един човек по- лесно се сваля от цял парламент и ..после пък цялата система да я мислиш, как да бъде, от къде нови хора...с един човек отговорен е много по- лесно

Всъщност до преди 23 години България винаги е била управлявана главно от такъв модел- ханове, царе, Г. Димитров, Тодор Живков..........и накрая като са 300 маймуни на клона- НИЩО..и само грабеж..

*

Lillie

• 30532
Обаче забележете какво става  ;D - по време на протестите народът се вдигна масово срещу Герб/БСП, а сега същите маймуни са начело на изборните листи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Сатин :(
Приказка за стълбата- Христо Смирненски-ето това е истината за политиците в България!

Лили- именно- хората са недоволни- но как се сменя цяла политическа система? Затова- президент....това е моята мечта...но сигурно ще си остане само в мечтите тази ми МЕЧТА :lol:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Махленщина!
Никаква политика, никакви разговори за идеи, програми..вниманието ни е насочено към лафчета и кафеджийски разговорчета.. :rolleyes:

Сега само се хвърлят оставки, има обвинения, скандали- политика в България, бе...срам да те хване. Какви европейци, какви 5 леа
..олигофрения.

*

Константин

След като видях следното клипче http://vbox7.com/play:974103c091 , започнах да споделям мнението на zikovu, че май май е най-добре да се изнасяме в чужбина :)

*

satin_

Пак ще кажа, без значение, че вероятно никой няма да чуе.
Когато изискваме от даден човек да бъде почтен, достоен, честен, отдаден, образован и т.н., следва и ние да притежаваме тези качества. Но в България тези хора са прекалено малко. В България хората са отчайващо продажни поради една или друга причина. Колко от нас ще поставят интересите на другите пред своите собствени. Чуждите проблеми не ни интересуват, че и защо, като си имаме свои. Медиите, училищата, родителите превръщат децата в дебилчета, които се интересуват единствено от задоволяването на някакви първични инстинкти (преди да ме оплюете, не визирам всички, винаги има изключения, но това е преобладаващата тенденция). Преди държавата да се промени, трябва да се променят хората съставящи тази държава.
"Великодушието се състои не в това ти да ми дадеш нещо такова, от което аз се нуждая повече от теб, а да ми дадеш онова, без което ти самият не можеш." Ние не умеем да дадем и онова, което ни е излишно, да не говорим за друго.
Вместо хората да са едно цяло, да се борим за просперитета на държавата, ние се изяждаме един друг. Всеки е сам за себе. Грозна, жалка и комична гледка сме. Имаме грешна и изкривена представа за себе си. Моралът и принципите са нещо съвсем забравено. Обществото ни се състои главно от лъжци, страхливци, продажници, банда лапачи и мошеници. 

Отивам да приготвям вечеря... Вие ме оплюйте, а аз после ще си допиша мисълта  ;D

*

satin_

не визирам всички, винаги има изключения, но това е преобладаващата тенденция

Молба към Админа, ако иска да ми премести коментарите в нова тема в "Свободни дискусии", за да не цапам темата на Марая!

*

astro

• 475
не визирам всички, винаги има изключения, но това е преобладаващата тенденция

Молба към Админа, ако иска да ми премести коментарите в нова тема в "Свободни дискусии", за да не цапам темата на Марая!

Moq rabota e. sled malko sche premestq postovete. sledj sybitiq po prognozata si.

sorry za latinicata. nescho stana s kirilicata.