Не съм особено сигурна още и се колебая какво да направя. Едно е сигурно - ще отида да гласувам, защото не искам гласът ми да бъде преразпределен. :blink: Към момента и аз се насочвам към Атака, защото не виждам по-добра алтернатива, ако трябва да се доверявам на Шестото си чувство. Гледам всички тези плакати и виждам хора наистина без души, сякаш гледам роботи. Във Волен има някакви остатъци от душа или нещо такова. Неоспорим факт е, че е луд и вероятно след мандата ще трябва да си го приберат в някое специализирано заведение. Факт е, че и мерките са му крайни - но в тази държава 1-2 крайни мандата няма да дойдат никак зле, защото прекаленият и внезапен толеранс, на който е изградена държавата ни след падането на социалистическият строй, е престъпен и той възпита не хора, които знаят цената на свободата си и я ценят, а размито, не особено информирано общество, членовете на които не виждат по-далеч и по-дългосрочно от собственият си нос, собствената си черга и превръщат свободата си в свободия. Крайно време е малко да се поприберат. И нямам предвид само малцинствените проблеми.