оу, ти да не мислиш, че сънувам кой знае какви предсказателни сънища

То е като да се обърна към приятелка и да изслушам внимателно какво мисли или знае тя по някой въпрос

Разликата е, че приятелката ще говори на съвсем понятен език, докато сънищата с техните символи...

Но пък и в последното си има чар

То просто се получава само – поискваш си да сънуваш нещо по някой въпрос и си сънуваш или поне опитваш да свържеш съня с това, което те вълнува на ниво разум.
А защо да се притесняваме, че сънуваме или чуваме и виждаме в полусънно /или някакво друго

/ състояние разни неща

Е, лошото е, че не са съвсем понятни, но винаги има шанс да научим някой чужд език

А ти как така разпозна лика на някоя светица в съня си? Познаваш ли изображенията на светците? Или просто си знаеше, че е тя, без да ти трябва да и видиш ясно образа? На мен на сън често ми се случва да знам кой кой е, без да го виждам на външен вид

Аз не съм имала запомнящи се сънища с религиозна тематика, че даже и просто с някоя известна по цял свят личност. Казват, че подобни сънища са свързани с архетипни енергии – с нещо жизнеполагащо

А всъщност може би снощи сънувах нещичко с по-религиозен сюжет – поне атмосферата беше някак като на храм и действията бяха в някакъв забавен каданс :)Може да е, защото вчера почетох малко нещо от Тихоплав за иконите като проводници на енергия.
А може да е защото разговарях малко за опитите да се обяснят разни окултни въпроси с торсионни полета
Само че забелязах, че не искам традиционната наука да обясни всичко – и сънищата, и магиите, и чудесата