Здравей Гост

Лош или добър?

• 63 Отговора
  • 13245 Прегледи
*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #20 -: Май 07, 2006, 05:43:28 pm »
Сънувам много  всяка нощ .Сънищата ми напоследък са  сякаш разхвърляни.Различни кадри един след друг с различни хора и събития.Карах кола,после сънувах басейн в който плува един човек и плувайки отгоре водата се покри с пяна -бяла. После исках аз да плувам,но басейна беше празен и т. н.Почти не ги помня.Няма нощ ,в която да не съм сънувала.Днес на разсъмване сънувах нещо интересно,но не мога да го възстановя напълно,затова няма да го пиша.
При теб как е?Успя ли тези нощи с предсказателният сън?
 :)  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #21 -: Май 08, 2006, 05:58:06 pm »
Знаеш ли, оказва се, че съм успяла :D

Тия нощи сънувах разни сънища, а не си бях дала сметка, че всъщност са точно по темата, по която бях искала предсказателни сънища. Е, друг въпрос е, че не съм сигурна за сега как да ги тълкувам, но тия дни ще ми стане ясно :)

А снощи, преди да заспя, осъзнах нещо....Аз преди да заспя винаги си избирам за какво да си мисля. И докато все пак си мислех по избраното направление, установих, че някак с друго внимание непрекъснато виждам някакви жени - една, втора, трета - те ме гледаха сякаш любопитно. Не ги познавам, не усетих тяхно лично отношение, но се почувствах наблюдавана...Случвало ли ти се е?
До сега ми се беше случвало, докато си мисля нещо или даже докато чета нещо, изведнъж да "чуя" някаква реплика, фраза, която нищо не ми говори, нищо не значи за мен...Сякаш съм включила в главата си приемник :) А това случвало ли ти се е? Общото с жените от снощи е, че ги забелязвам тия неща непоследствено преди сън - вече съм се отпуснала, не мисля за нищо от ежедневието и реалността...

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #22 -: Май 08, 2006, 08:18:11 pm »
Случвало ми се е,разбирасе.Радвам се ,че не е така само при мен.Случвало ми се е да усещам много осезателно нечие чуждо присъствие,обикновено на починал човек.Толкова е осезателно,толкова е истинско,че понякога се питам дали съм наред :D Радвам се ,че го споделяш :) Явно съм си наред,щом става и при други.Това присъствие е толкова истинско,настръхвам цялата,сякаш тежи,не мога да го опиша,но аз се страхувам от това,може би,защото неизвестното и различното плаши по принцип.Преди година две имах много интересен сън-видение- на прозореца ми се яви Света Екатерина /така реших аз в съня/и ме успокои по интересуващ ме въпрос.
Понякога в ежедневието,дори когато съм заета и ангажирана със съвсем различни неща,чувам  някаква реплика или фраза.Понякога ми се случва да чувам звън на телефон и след малко наистина звъни или на другия ден някой ми казва,че е искал да ми се обади към еди колко си часът,но нещо го е отклонило.Много често ми се  случва да знам даден човек какъв въпрос ще ми зададе.Така веднъж отговорих на един познат преди да ми е задал въпроса и той си глътна граматиката,от тогава избягвам да го правя.И въобще много странни неща ми са се случвали.Интуицията ми е страшна,почти никога не греша :D
Я ми разкажи нещо за предсказателните сънища,как така лягаш и искаш да сънуваш предсказателен сън.Аз ,ако си легна с нагласата да сънувам такъв сън съм сигурна,че няма да ме огрее.Трябва напълно да си освободя съзнанието,дори да не мисля по този въпрос и тогава отговорит идва сам.Поздрави :)  :D  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #23 -: Май 09, 2006, 04:52:18 pm »
оу, ти да не мислиш, че сънувам кой знае какви предсказателни сънища :)
То е като да се обърна към приятелка и да изслушам внимателно какво мисли или знае тя по някой въпрос :) Разликата е, че приятелката ще говори на съвсем понятен език, докато сънищата с техните символи... :) Но пък и в последното си има чар :) То просто се получава само – поискваш си да сънуваш нещо по някой въпрос и си сънуваш или поне опитваш да свържеш съня с това, което те вълнува на ниво разум.

А защо да се притесняваме, че сънуваме или чуваме и виждаме в полусънно /или някакво друго :)/ състояние разни неща :) Е, лошото е, че не са съвсем понятни, но винаги има шанс да научим някой чужд език :)

А ти как така разпозна лика на някоя светица в съня си? Познаваш ли изображенията на светците? Или просто си знаеше, че е тя, без да ти трябва да и видиш ясно образа? На мен на сън често ми се случва да знам кой кой е, без да го виждам на външен вид :)

Аз не  съм имала запомнящи се сънища с религиозна тематика, че даже и просто с някоя известна по цял свят личност. Казват, че подобни сънища са свързани с архетипни енергии – с нещо жизнеполагащо :)

А всъщност може би снощи сънувах нещичко с по-религиозен сюжет – поне атмосферата беше някак като на храм и действията бяха в някакъв забавен каданс :)Може да е, защото вчера почетох малко нещо от Тихоплав за иконите като проводници на енергия.
А може да е защото разговарях малко за опитите да се обяснят разни окултни въпроси с торсионни полета :)
Само че забелязах, че не искам традиционната наука да обясни всичко – и сънищата, и магиите, и чудесата :)

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #24 -: Май 10, 2006, 02:40:22 pm »
Не познавам изображенията на светците.Просто в съня си знаех ,че това е св.Екатерина.Тя не беше източноправославна светица,а католическа.Дори не съм влизала в католически храм.След този сън мислех да отида,но така и не го направих/липса на време,а после забравих/Сънувала съм и други такива сънища-на религиозна тема.Обикновено църкви и това как влизам в тях и разглеждам,как паля свещ и т.н. вече съм забравила.
Ти как си със сънищата?Аз напоследък почти нищо не мога да запомня.Ето и сега не мога да си спомня снощи какво сънувах.Може би,защото напоследък не са така разтърсващи и кошмарни или пък защото ти може би ми въздействаш успокояващо :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #25 -: Май 10, 2006, 05:50:13 pm »
Аз си сънувам все най-обикновени неща - ще взема да опитам някой ден да не мисля за нищо нереално и нематериално :D

А за въздействието - тия дни четох на колко красиви снежинки изкристализирва водата при замръзването си под музиката на Моцарт и какви груби форми имат кристалчетата, ако са под въздействието на снимка на Хитлер.  :) От друга страна, аз не съм виждала и даже не мога да си представя грозни кристали...Те всичките са красиви :)
Идеята на написаното в книгата беше, че сме непрекъснато под въздействието на разни външни енергии, като изследователи го доказват със съвсем конкретни опити - написана е така понятно книгата, че чак се чуди човек как може да има хора, които отричат влиянието на сънищата например :)

Какво ти е отношението към църквите? Надали случайно се появяват в сънищата ти.  

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #26 -: Май 11, 2006, 12:08:02 pm »
Отношението ми към църквите е така да се каже почтително :) Уважавам вярата и религията.По мое време не ни възпитаваха във вяра в Бог и църквата.Изповядването на религията беше меко казано забранено.
Снощи сънувах,че пия червено вино .Днес разбрах и  прозрях една истина.Сигурно има връзка.
Каква е тази книга ,която си чела?Щом е интересна би ли ми написала как се казва,моля :) Поздрави :D  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #27 -: Май 11, 2006, 09:44:30 pm »
Не те ли изкушават понякога забранените неща? :)

А книгата - даде ми я една приятелка, аз я прегледах за ден-два и я върнах. Утре ще питам за заглавието. В нея беше наблегнато на доказателства и факти, потвърждаващи свръхестествените способности на някои хора. Приятелката ми обича нещата да са доказани научно :)  

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #28 -: Май 12, 2006, 12:50:47 pm »
Изкушават ме,разбира се понякога  :D Защо питаш?
Сядам да уча уффффф :angry:
Сега ме изкушава всичко :D  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #29 -: Май 12, 2006, 04:47:48 pm »
Цитат
Изкушават ме,разбира се понякога  :D Защо питаш?
Сядам да уча уффффф :angry:
Сега ме изкушава всичко :D
Питах заради църквите - те все нещо лично за теб символизират - може да е забранените неща... :D
Обаче няма да те разсейваме, щом имаш да учиш :)

Кога си на изпит?
Около мен последната оценка беше отличен, но утре пак едно момиче има изпит, та ще видим :)
Успех и на теб. :)

А книгата е: Нашето духовно изцеление.

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #30 -: Май 12, 2006, 05:39:51 pm »
Здравей АН :) На колоквиум съм в четвъртък-18.05. Чета усилено,но ми се правят много други неща :)
Благодаря за книгата,ще я потърся,защото ме заинтригува.
Според теб датата 18 добра ли е за колоквиум т.е.ще ми върви ли?От доста време насм нещо ми е тежко почти във всяка сфера.

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #31 -: Май 12, 2006, 05:55:37 pm »
нали сме наясно, че каквато и да беше датата, все щяхме да кажем, че е добра :)  Но 18 наистина си е хубава - добри са числата, които редуцирани стават на деветки - добър завършек :)

Това с тежкото :D  - има някои хора, които все казват, че им е тежко и нищо не знаят, пък после се справят блестящо  :D  - може би да не викат дявола :D  - ти такава ли си? :) Аз май съм по-често такава :D Не че се справям чак блестящо де :)  

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #32 -: Май 12, 2006, 09:28:52 pm »
Благодаря за окуражителните думи :D знаех си,че така ще ми отговориш :D Според мен 18 също е хубава дата,но ще видим.В една книга на Муси Дачева четох,че специално за мен тази дата е добра или поне така го разбрах.
Това за тежкото исках да ти кажа,че от миналата година юли месец ми е все така.Тежко ми е на душата,незнам как да се изразя по ясно,някакъв емоционален срив,имам си доста трудности в личен план.Иска ми се това вече да свърши :( Не знам дали ме разбираш и дали аз се изразявам точно и ясно,не мога да ти напиша и споделя всичко.ПО принцип постигам целите си ,но с много труд.За всичко е така.Ако гледаш отстрани живота ми ,ще кажеш,че всичко върви по вода какво ли искам,но само аз си знам колко труд и усилия съм положила.Не исках да звучи като оплакване,но май така се получи :)
При теб как е?Как са сънищата?

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #33 -: Май 14, 2006, 06:44:04 pm »
е, тук няма да схващаме думите си като похвали или оплаквания :)

Търсим връзката между нещата....

Например, периодите на трудности как си кореспондират със сънищата...
Както и обратното.... :)

И щом си в труден период, значи ти предстои лесен :)

Аз някои неща ги постигам трудно, а други - лесно...

Ти всичко ли постигаш трудно?

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #34 -: Май 15, 2006, 09:28:29 pm »
Важните неща в живота постигам почти винаги трудно.Трябва да положа усилие ,труд.Нищо не ми е дадено на готово,всичко по един или друг начин съм го заслужила,чрез работа.Не мога да кажа и това,че съм без късмет,но си го заработвам.Господ дава,но в кошара не вкарва :D
Относно сънищата и трудните периоди съм забелязала,че и те са по-напрегнати.Кошмарите са по-чести,което е и нормално.При мен е така,когато съм много неспокойна и напрегната,сънят е неспокоен с кошмари,които отразяват страховете ми.
Днес откраднах малко време за себе си /душата си/-засадих си две цветенца в сандъче на балкона. :) Обожавам цветя,доставя ми голямо удоволствие да се грижа за тях.Така се разтоварвам :) Интересно рядко ги сънувам.ПО-често сънувам зеленчукова градина с лехи.
ТИ как си?Обичаш ли цветя?ПОздрави :)  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #35 -: Май 16, 2006, 07:52:31 pm »
обичам цветя :)  - всяка зима решавам, че няма да имам нови, защото умират :) А пролетно време пак се изкушавам :)

Имаш си важни задачи идните дни - при мен преди изпит ставаше пълен хаос и после поне 1 ден подреждах и чистех и перях :D  

А по нататък сигурно си заслужава да поговорим за табутата - като църквите - ако се повтарят в сънищата, не са случайни.

Нощес сънувах, че се виждам цялата в пера на гълъб - просто бяха се появили по мен на петна :)  - би трябвало да е на хубаво, но цял ден имам дребни разочарования :)  

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #36 -: Май 18, 2006, 11:37:12 am »
Здравей АН :) Взех си колоквиума с отличен :D
Снощи сънувах самолет-днес ми върви  :D Ще видим как ще бъде останалата част от деня ;)  

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #37 -: Май 19, 2006, 05:08:40 pm »
Цитат
Здравей АН :) Взех си колоквиума с отличен :D
Снощи сънувах самолет-днес ми върви  :D Ще видим как ще бъде останалата част от деня ;)
Честито! :D

И сънищата и датата... - хубаво :)

А сега какво реши за последния изпит?

Почиваш ли си малко тия дни? :)  

*

mkkd

• 41
Лош или добър?
« Отговор #38 -: Май 19, 2006, 05:39:18 pm »
Благодаря :D
Почивам си като чета "Кармична астрология'' на Шулман.Днес ходих и на шопинг терапия
 Колкото до големият изпит сигурно ще отида декември месец.
Ти как си?

*

АН

Лош или добър?
« Отговор #39 -: Май 21, 2006, 06:13:38 pm »
дните на края на май всяка година са ми емоциално по-специални :)
И понякога, когато имам емоции, сънувам нереални и невъзможни неща, а сега почти всичките ми сънища са съвсем реални, с изключение на един-два :)

Но точно тия един-два се помнят за цял живот :)
Аз си имам набор от съновидения, които си помня от детството :)

При теб как е?