Здравей Гост

Ще ти говоря за любов

• 428 Отговора
  • 51130 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Ще ти говоря за любов
« Отговор #20 -: Май 06, 2013, 08:40:45 am »
Sunnily, струва ми се, че някак си са уравновесени при вас нещата нещата  :rolleyes:

Квадрата на тр. Плутон към пр. Венера и съвпада и с тр. Уран ми се искаше да донесе любов, ама Плутон вече е ретро и май няма да стане. И котките са разгонени вече, не е честно  ;D

Този аспект и аз го имам, но мисля, че аспект на тр. лланети към прогресивна, която не прави аспекти към други натални или прогресивни не носи събития. Пък и мерси на квадрат плутон - венера ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #21 -: Май 06, 2013, 01:37:10 pm »
Не съм пристрастена към чуството да си влюбен,нито пък съм оперирана от способността да обичам.
Гледам на любовта като зависимост,а определено имам страх от зависимостите. ;D
На К 5 имам Везни,управителят Венера е в 7,Козирог,в 5 дом имам  нат.Уран.
Много трудно се влюбвам,но винаги е любов от пръв поглед,не ми е познато чуството да познавам някого дълго време и хоп- изведнъж да усетя,че съм влюбена в него.
Основно приятели и Интернет ;D са били посредници да срещна Мъжа.
В интерес на истината,партньорите винаги са били с висок социален статус,явно подсъзнателно ,пък и не само,ме привличат такива
На К 11 имам кацнали Юпитер и Хирон в Овен,а упр.Марс е в Близнаци,12.
Не се оплаквам от липса на мераклии да са до мен.
 След Сатурновото завръщане забелязвам,че привличам и впоследствие се чуствам привлечена от Риби,Стрелци,чужденци,зависими към алкохол,хора на изкуството,хора с комплекси,нуждаещи се от съчувствие и помощ,изпаднали в някаква криза,абе с две думи  проблемни субекти. ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #22 -: Май 06, 2013, 04:46:24 pm »
sunnily, тъй като ти имам картата - погледнах. Транзитите са много показателни - Плутон / идва от 7 дом / е съвпад с МЦ. Сатурн е У МЦ / важно по повод опозицията му с Венера /, а Уран, освен изненадата и бързината, в твоята карта има отношение към 9 дом / легализация /, както и Юпитер. И накрая - самата Венера е У7 дом . Декември 2008 г - Януари 2009 г ?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #23 -: Май 06, 2013, 04:51:50 pm »
Аз пък искам истинска, споделена и дълготрайна любов.  ;D
През есента прогресивната ми Луна (която е У4 и У5 в прогр. ми карта) ще направи секстил с Венера (У8), тригони с Меркурий (У5) и Юпитер (У10). Освен това транзитен Юпитер ще е в 5-ия ми дом, а там е Луната ми в Рак, освен това ще бъде в квадрат с наталните Венера и Марс, но в тригон с Плутон и Сатурн. Да очаквам ли най-сетне нещо хубаво?  :rolleyes:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #24 -: Май 06, 2013, 06:39:27 pm »
Сатурн тригон с натална Венера на 8 в Рак в момента дали може да е влюбване  :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #25 -: Май 07, 2013, 11:05:01 am »
 При мен любовта идва изведнъж, бурно и страстно.
 Харесвам мъже с характер, колкото по-трудни са, толкова повече ме привличат.
 Обичам да има екшън в любовта, спокойствието ме подтиска. Но обичам да има и нежност, романтика.
 К5 ми е в Овен, К11– Везни, като в К11 са Марс и Плутон.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #26 -: Май 07, 2013, 11:20:07 am »
При мен любовта идва изведнъж, бурно и страстно.
 Харесвам мъже с характер, колкото по-трудни са, толкова повече ме привличат.
 Обичам да има екшън в любовта, спокойствието ме подтиска. Но обичам да има и нежност, романтика.
 К5 ми е в Овен, К11– Везни, като в К11 са Марс и Плутон.

И аз съм така, но имам като тук описаните няколко случая к11- козирог, сатурн 8ми дом скорпион.
Но в 8ми дом имам и марс и плутон ;D- трон по знак и по дом ;D

а 5ти дом е рак, луната е в 10ти дом..бедничката- в козирог. Драми цял живот като цяло... (заточен у5..а и с тази страстна природа)

у7 ми е в 11 дом, но за мен приятелите са нещо свещено, никога не съм имала любов към приятел, НО единствената ми по- сериозна връзка до сега се осъществи след половингодишно познанство и общуване покрай работа и други социално-обществени услуги, които направих за човека...

Няколко астролози са ми казвали, че партньора ми в живота може да се окаже приятел- не съм съгласна, едва ли- начина по, който си приемам приятелите мъже...е братски....но евентуално си мисля, че може да се окаже заформяне на връзка след предварително познаване отпреди- знам ли..но съм убедена, че съм от хората, които се влюбват или сега или никога(плутон марс, в 8ми, в скорпио- за какво говорим ;))...а за връзката може и да чакам..
« Последна редакция: Май 07, 2013, 12:31:24 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #27 -: Май 07, 2013, 02:19:59 pm »
Меркурий (у5) и Нептун (у11) са в съвпад в 8д, Козирог
Луна(у3) е в 4-ти, почти на върха на 5-и. вербалното общуване е от огромна важност за мен. обичам да се обяснявам в любов, писмено, устно, в художествени форми, разбира се - с подаръци. много подаръци. особено когато съм ужасно въвлечена и думите ме напускат, тогава зачестяват подаръците ми.
другото проявление на Дева по подразбиране е отрицателно - ставам свръхкритична към хората, които обичам. виждам пълния им потенциал и ги "бутам" да си го гонят. това дразни и задушава, знам, но същевременно изгражда и ги придвижва, което осъзнават на по-късен етап и ми благодарят със закъснение.
//ще ми трябва време, за да разтълкувам Нептуна, тъй като не ми се връзва с доказателствената част...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #28 -: Май 07, 2013, 02:46:38 pm »
Може би, че интимното общуване също трябва да е изпълнено с нежност, замечтаност и романтика...

хората, които имате у11 в 8ми дом - случват ли ви се често one- night- stand? тоест секса да бъде приет като вид социално общуване?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #29 -: Май 08, 2013, 11:01:42 am »

//ще ми трябва време, за да разтълкувам Нептуна, тъй като не ми се връзва с доказателствената част...

Нептун У11 в 8ми дали прави любовта по- скоро платонична? До колко е важен за теб секса в отношенията?

« Отговор #30 -: Май 08, 2013, 03:55:01 pm »

Нептун У11 в 8ми дали прави любовта по-скоро платонична? До колко е важен за теб секса в отношенията?
да, има нещо такова със сигурност. не съм най-сексуалният човек и взаимоотношенията, в които влизам, не са основани на секса. по-скоро представляват много (активно) творческо изграждане на (не)реалност и общо потъване в нея. нещо такова.

още не съм измислила как да тълкувам "получената" любов, за която е и темата. хората рядко ми (по)казват, че ме обичат (тези, които ме познават добре/отдавна, го правят, защото знаят, че имам нужда да ми се напомня). усеща се, но не (ми) е достатъчно... ясно.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #31 -: Май 10, 2013, 12:18:05 pm »
момичета, можете ли да проследите за аспекти на ваш у 11 към луните на мъжете, присъствали трайно в живота ви..
Или въобще лични планети...или ако У11 ви е бърза планета- към негови тежки планети?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #32 -: Май 10, 2013, 12:31:25 pm »
момичета, можете ли да проследите за аспекти на ваш у 11 към луните на мъжете, присъствали трайно в живота ви..
Или въобще лични планети...или ако У11 ви е бърза планета- към негови тежки планети?
Сега погледнах при единствената ми дълга връзка..у11 ми е Луна, прави тригон с неговия съвпад Луна/Уран и куинконс със Сатурн и Марс, секстил със Слънце, квадрат с Меркурий, секстил/тригон с възлите.
« Последна редакция: Май 10, 2013, 01:08:27 pm от ini »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #33 -: Май 10, 2013, 12:34:09 pm »
Сега погледнах при единствената ми дълга връзка..у11 ми е Луна, прави тригон с неговия съвпад Луна/Уран и куинконс със Сатурн и Марс, секстил със Слънце, квадрат с Меркурий.

Тази взаимовръзка ми хрумна преди малко! Ако се окаже, че има такава при повече хора..това ще е много яко :mellow:

А неговия у 11?

*

Нова

• 3491
« Отговор #34 -: Май 10, 2013, 12:40:06 pm »
Уффф, аз съм драма и непоказателен случай, щото най-дългата ми връзка е с продължителност 4 дни, но се сещам за 2-3-ма, които са ми въздействали всячески особено силно, дълготрайно или напоследък, за да ги запомня.

у 11 - дядо ти сатъра. Само по знак, но с мн. шир орбиса каре към земната луна на един, дето ме върна "в първи клас", кардинални знаци, мои ъглови домове.

Инак се сещам за един, с когото много ни вървеше комуникацията и храната, ряяядко правихме други работи, но и те много ни се получаваха, ма луната му е съседна на дядо, пак в земен знак. 49* отстояние.

другите, дето не се броят са алабала рибешки, но то е заради ас ми)))

Изобщо засега теорията ти при мен не работи )))))

И извън въпроса ти този мой дядо е много силен в любовта ми, заради точното тригонче с венера, май. Постоянно привличам дъртаци и под дъртаци имам предвид наистина възрастни, тип "ветерани от войната", 70+ )))))) Постоянно ми се лепят и флиртуват яката, направо ги карам да се чувстват като преродени и да си вярват))))) Вчера, например, пресен случай, си стоя пред вкъщи за 2-3 минути и един случайно минаващ, за пръв път го виждам ненадейно се появи и подминавайке ме "си пробва късмета" ))))) Майтап.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #35 -: Май 10, 2013, 12:45:39 pm »
хаха..ох, разсмя ме яко!

е то и аз имам секстил на у11-дядо ти с у8 венера..при мен се изразява в много сексуални патньори. Имала съм и по- дълги връзки, но доста повече бурни и кратки контакти- всичките са ми били на около годините. Най- големия беше + 7 на моите.

ее- иначе, съдбовния аспект си е силен, де- аз го броя за мажорка

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #36 -: Май 10, 2013, 12:50:57 pm »
Сега погледнах при единствената ми дълга връзка..у11 ми е Луна, прави тригон с неговия съвпад Луна/Уран и куинконс със Сатурн и Марс, секстил със Слънце, квадрат с Меркурий.

Тази взаимовръзка ми хрумна преди малко! Ако се окаже, че има такава при повече хора..това ще е много яко :mellow:

А неговия у 11?

Негов у11 Меркурий, съвпад мой Юпитер, квадрат Луна, секстил съвпада Слънце/Сатурн.

А пък един друг, дето не знам дали да го броя за връзка, но пък много го обичах..моя Луна (у11) съвпад негова Луна, секстил Венера, квадрат Юпитер, куинконс Сатурн, тригон Уран, тригон/секстил с възлите. Негов у11 Марс, широк куинконс с моя Луна, съвпад Слънце/Сатурн, секстил Марс, съвпад с ЮЛВ.
« Последна редакция: Май 10, 2013, 01:05:02 pm от ini »

*

Grace

• 2257
« Отговор #37 -: Май 13, 2013, 10:23:59 pm »
Забавно четиво за кръшкачите  :blink:
Има ли съгласни ?

http://dama.bg/article/top-5-na-naj-golemite-krushkachi/213/

*

Константин

« Отговор #38 -: Май 13, 2013, 10:27:22 pm »
Само като видях името на сайта и ми стана ясно, колко е достоверно :X А пък след като прочетох текста изпълнен с факти и статистически данни, реших, че повече няма да имам досег до този сайт :X

« Отговор #39 -: Май 13, 2013, 10:30:20 pm »
Хм... къде са близнаците и защо лъвове присъстват?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."