Уффф, аз съм драма и непоказателен случай, щото най-дългата ми връзка е с продължителност 4 дни, но се сещам за 2-3-ма, които са ми въздействали всячески особено силно, дълготрайно или напоследък, за да ги запомня.
у 11 - дядо ти сатъра. Само по знак, но с мн. шир орбиса каре към земната луна на един, дето ме върна "в първи клас", кардинални знаци, мои ъглови домове.
Инак се сещам за един, с когото много ни вървеше комуникацията и храната, ряяядко правихме други работи, но и те много ни се получаваха, ма луната му е съседна на дядо, пак в земен знак. 49* отстояние.
другите, дето не се броят са алабала рибешки, но то е заради ас ми)))
Изобщо засега теорията ти при мен не работи )))))
И извън въпроса ти този мой дядо е много силен в любовта ми, заради точното тригонче с венера, май. Постоянно привличам дъртаци и под дъртаци имам предвид наистина възрастни, тип "ветерани от войната", 70+ )))))) Постоянно ми се лепят и флиртуват яката, направо ги карам да се чувстват като преродени и да си вярват))))) Вчера, например, пресен случай, си стоя пред вкъщи за 2-3 минути и един случайно минаващ, за пръв път го виждам ненадейно се появи и подминавайке ме "си пробва късмета" ))))) Майтап.