Здравей Гост

Ще ти говоря за любов

• 428 Отговора
  • 51133 Прегледи
*

satin_

Re: Ще ти говоря за любов
« Отговор #100 -: Май 14, 2013, 09:40:47 pm »
да, но мисля, че я изтрих  :blink:

мои Луна/Плутон квадрат негови Луна/Венера и опозиция мой Юпитер, негови Плутон/Сатурн опозиция мои Венера/Марс, негови Марс/Слънце квадрат мое Слънце, има и някой и друг хармоничен аспект, за да не го убия  ;D

Ей му картата, сложила съм му Луната в Рак, защото повече му пасва от лъвската, но пък може и да бъркам
« Последна редакция: Май 15, 2013, 10:05:38 am от satin_ »

*

Grace

• 2257
« Отговор #101 -: Май 14, 2013, 09:44:04 pm »
Последно, Асц Риби или Телец??? Беше сложила друго преди .

*

satin_

« Отговор #102 -: Май 14, 2013, 09:51:33 pm »
Последно, Асц Риби или Телец??? Беше сложила друго преди .

Да, но часът се оказа, че не е верен, не гледайте асцендента

*

Grace

• 2257
« Отговор #103 -: Май 14, 2013, 10:13:32 pm »
Да ти кажа, Асц Телец поне ми обясняваше донякъде тази връзка според описанието ти, защото съвпадаше точно с нодалната ти ос. Иначе, точните секстили Слънце/Венера и Венера/Марс - ОК. Но оттам нататък е толкова квадратирано, че ...  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #104 -: Май 14, 2013, 10:29:57 pm »
Опозицията Нептун/Слънце май е виновникът за лъжите. :unsure:

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #105 -: Май 14, 2013, 10:35:01 pm »
satin_ , познавайки картата ти, не мога да разбера с какво толкова те е привлякъл този Близнак

Нямам логично обяснение, не бях изпитвала никога толкова силна любов. Отвратително е, като някакво обсебване. Искам да избягам и не мога. Извън всякакъв контрол е. Прилича на лудост.
И аз съм в същото положение и не мога да си го обясня.Но знам със сигурност,че ще стоя далече от мъже близнаци :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #106 -: Май 14, 2013, 10:58:24 pm »
Ако вече съм с правилния мъж, няма по-правилен
Ако не-като се появи-той е :)
Но ако е той-и той го знае, така че няма хън-мън

А ако не е правилния-знае си го преди аз да го знам

Относно заучените подходи при свалки-хич не ми минават-още на милия поглед на "здравей" ми е ясно, няма как да съм 52-та му жена
Но така стоят нещата с мъжете, понеже имам много приятели-мъже и им знам всички кирливи ризи, включително какво се прави, ако не си спомня името ти след 1-та нощ  :blink:
Виж-с жените-все се случва да се изненадам :)

« Отговор #107 -: Май 15, 2013, 07:44:00 am »

Относно заучените подходи при свалки-хич не ми минават-още на милия поглед на "здравей" ми е ясно, няма как да съм 52-та му жена
Но така стоят нещата с мъжете, понеже имам много приятели-мъже и им знам всички кирливи ризи, включително какво се прави, ако не си спомня името ти след 1-та нощ  :blink:
Виж-с жените-все се случва да се изненадам :)

вероятно защото жените имат повече "номера".... затова те изненадват още - не можеш да ги научиш всичките!

satin_ , познавайки картата ти, не мога да разбера с какво толкова те е привлякъл този Близнак

Вероятно има да си изкупува лошата карма и той й е наказанието.... Сега той е нейният "палач" и тя ще страда от него! Всичко се връща, нали ))) 
« Последна редакция: Май 15, 2013, 07:54:11 am от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #108 -: Май 15, 2013, 07:58:01 am »

Аз съм дебилче ;D Две години (без един-два месеца) не бях правила секс, защото с мъжът когото исках не можеше, а друг не исках и да погледна ;D А с него не можеше  от чист инат от страна и на двамата  ;D

Е, това е Плутон - ужас ! Луна в Скорпион, съвпад Плутон - луда работа  ;D  Познавам още един подобен екземпляр  :blink:

Позната история. Само дето при мене накрая ми коства и физическото здраве. Тия плутонови вибрации и манипулации не са шега работа. И не е любов това, колкото да ми се искаше и вярвах, че е.

« Отговор #109 -: Май 15, 2013, 08:04:12 am »
И аз харесвам директни и силни мъже. Мога да приема изневяра, мога да приема всичко, ако този мъж има смелост и доблест да се изправи пред мен и да каже в прав текст къде и какво е сгрешил. Не обичам някой да увърта, да се оправдава, а още повече мъж.
Не е мъжествено да ми мяука някой срещу мен, направо ме побърква това. Не съм от кристал, няма да ме гътне някое признание, мога да го понеса. Но не мога да понеса тъпо поведение.
Не обичам мъжете да ме принуждават с поведението си да разменяме ролите си. Аз съм жена, той е мъж. Аз мога да съм силна, той слаб, но не и аз да нося товара на слабостите му и тъпите оправдания.
+1

Нищо не си признава, даже да имам неопровержими доказателства.

Има и такива мъже - и да им хвърлиш фактите и неопровержимите доказателства в лицето, пак ще ги обърнат в своя полза, а теб ще те изкарат луда.  ;D
Затова не се правя труда да им го хвърлям в очите. Разбера ли, че човекът е такъв, излъже ли ме в очите веднъж, следва "с неговите камъни по неговата глава" - оставям го да се чуди защо не искам да говоря с него, защо не вдигам телефона и т.н. (не че повечето от тях ще седнат да се чудят, минават на следващата наивница).

*

satin_

« Отговор #110 -: Май 15, 2013, 08:24:06 am »
Вероятно има да си изкупува лошата карма и той й е наказанието.... Сега той е нейният "палач" и тя ще страда от него! Всичко се връща, нали )))

Лошото е че и той страда от моята карма  :angry: И не той, а аз съм собствения си палач  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #111 -: Май 15, 2013, 08:27:40 am »
А какви транзити и прогресии сте имали към момента на срещата?
И предстои ли някоя тежка планета да активира синастричен аспект? Май сатурн в скорпион или е минал вече през градусите на луната ти, ако правилно съм разбрала, че твоята луна е в скорпион, нали така?

А относно вярата в голямата любов, то тя може да не се разруши, а да се транформира, още повече, че венерата в овен (помня, че ти имаше такава, аз също) надали има изначално най-правилната представа кое е голяма любов и кое не.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Май 15, 2013, 08:47:56 am »
Затова не се правя труда да им го хвърлям в очите. Разбера ли, че човекът е такъв, излъже ли ме в очите веднъж, следва "с неговите камъни по неговата глава" - оставям го да се чуди защо не искам да говоря с него, защо не вдигам телефона и т.н. (не че повечето от тях ще седнат да се чудят, минават на следващата наивница).

Рано или късно сам разбира, ако му е писано да разбере.  ;D
Защото има и хора, които цял живот съзират грешките си в чуждо отражение.

Начинът, по който се разделя един мъж с по-важните жени в живота си, говори много за него самия. Особено когато има някакъв повтарящ се модел и може да се проследи.

Какво може да се каже за мъж, който прекъсва връзка, поставяйки жената в унизителна ситуация?
Не само комплексар, а и нещастник.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #113 -: Май 15, 2013, 08:55:08 am »
А тия, които винаги са зарязаните, добри ли са?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Май 15, 2013, 09:00:13 am »

Вероятно и за това си има причини.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #115 -: Май 15, 2013, 09:06:33 am »

Вероятно и за това си има причини.

Има едни мъже, дето умеят да оставят контрата в другия
И с жените са така, и в живота
Един вид-горкият аз

« Отговор #116 -: Май 15, 2013, 09:11:50 am »

Има едни мъже, дето умеят да оставят контрата в другия
И с жените са така, и в живота
Един вид-горкият аз

Като ви чета - все вие, жените, сте идеални, а мъжете са "свине".
Все вие сте жертвите, .. онеправданите, изоставените, използваните, добричките...
Обаче... всички (и мъжете, и жените) имат вина, щом възприемат отношенията между двата пола като ВОЙНА и се държат така.
Няма добър враг! Само "пленен" и "убит"! .... А всъщност уж говорим за любов!!!!
Make love, not war.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Май 15, 2013, 09:12:44 am »
Правя изводи и по това какво говорят за бившите си.
Ако за всяка следваща не се отзовава с добро, има основания за размисъл (а той какъв е?).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Май 15, 2013, 09:13:53 am »
Няма добър враг! Само "пленен" и "убит"! .... А всъщност уж говорим за любов!!!!

Мдааа ;D, на любов като на война.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #119 -: Май 15, 2013, 09:14:30 am »
Правя изводи и по това какво говорят за бившите си.
Ако за всяка следваща не се отзовава с добро, има основания за размисъл (а той какъв е?).

А жените как говорят за бившите си!?? Да направил ли статистика тук от изказванията ?
Слава богу, женски мнения дал господ в темата...

Мдааа ;D, на любов като на война.

Не, това не е правилно. Правилното е: "На война като на война", ама някои хора го прехвърлят в любовта. И започва битката за надмощие!!!