Здравей Гост

Ще ти говоря за любов

• 428 Отговора
  • 50998 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ще ти говоря за любов
« Отговор #120 -: Май 15, 2013, 09:15:36 am »
а жените как говорят за бившите си!?? Да направил ми статистика тук от изказванията ?

Хайде да направим, нали затова си тук.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #121 -: Май 15, 2013, 09:16:09 am »

Като ви чета - все вие, жените, сте идеални, а мъжете са "свине".
Все вие сте жертвите, .. онеправданите, изоставените, използваните, добричките...
Обаче... всички (и мъжете, и жените) имат вина, щом възприемат отношенията между двата пола като ВОЙНА и се държат така.
Няма добър враг! Само "пленен" и "убит"! .... А всъщност уж говорим за любов!!!!
Make love, not war.

Да, подкрепям напълно... :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #122 -: Май 15, 2013, 09:16:17 am »
Абе аз да попитам, какво стана с натала на Калоян? Имаме ли резултати?

*

Grace

• 2257
« Отговор #123 -: Май 15, 2013, 09:20:06 am »
Да ти кажа, Асц Телец поне ми обясняваше донякъде тази връзка според описанието ти, защото съвпадаше точно с нодалната ти ос. Иначе, точните секстили Слънце/Венера и Венера/Марс - ОК. Но оттам нататък е толкова квадратирано, че ...  :blink:

Според мен точно плутоновото напрежение ни е вързало. Влудяваме се, а това и на двамата ни харесва. Силно сексуално привличане. Усещането за другия, дори и да сме далече един от друг и да не си говорим. Емоционалните ни потребности и ценностната система са еднакви. И двамата сме силно чувствителни. Приличаме си твърде много от една страна, но от друга сме коренно различни.
Няма как да сме заедно, защото трябва да се пожертва нещо, а марсът му в близнаци, не може да се държи мъжки, той не се бори, иска да получава всичко на готово.  Един от нас трябва да спре да иска другия, за да се прекъсне емоционалното обвързване. Единственият изход е емоционалната раздяла.За да стане това, той трябва да срещне друга, по-добра от мен. До тогава ще тъпчем на едно място. Той няма как да остане безразличен към мен-покривам изискванията му за жена, обичам неистово и го усещам. Прекалено чувствителен е за да остане безразличен. Принуден е да има чувства. А за мен е непосилна да се откажа от него, защото това означава да разруша вярата си, че вечната и истинска любов съществува.

Ако не бях профукала шанса си в началото, щяхме да имаме връзка. Но тогава ролите щяха да бъдат различни. И не съм сигурна, че щяхме да имаме нужното време и предпоставки, за да породят толкова дълбоки чувства.

Същественото се крие в натална, не в синастрията, според мен.
Аз е трябвало да науча урок и то най-големия си. Какво е любов и какво не е. След цялата тази история, аз съм различна. Той също е различен. И както казах не мога да убия тази любов, защото това означава да отрека съществуването и. Дори се страхувам, някой ден да не престана да го обичам. Той скоро ще се влюби (усещам го), умирам от страх, защото не знам колко ще боли. Но искам да го оставя да си тръгне, защото съм изморена. Толкова дълбоки емоции никога повече няма да си позволя да изпитвам.
И изводът е че за всичко е виновна моята Луна :blink:

Абсолютно си права. Снощи, докато гледах синастрията, стигнах до извода, че разковничето е в натала, и то най-вече в твоя. И да, Луната и силните Плутонови вибрации. И съчетанието с дълбоката емоционалност и романтичност на Рибите.
А силният Марс те държи над водата.  :blink:
Много жалко, че не му знаеш Асцендента.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Май 15, 2013, 09:20:15 am »

Какъв натал, той още не се е родил.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #125 -: Май 15, 2013, 09:20:24 am »

Мдааа ;D, на любов като на война.

Не, това не е правилно. Правилното е: "На война като на война", ама някои хора го прехвърлят в любовта. И започва битката за надмощие!!!

Продължението е, че "В любовта и на война всички средства са позволени"! .. И това е грешно тълкувано.
Обаче дори в "Илиада" войната си има правила. Тоталната война е "измислена" от Хитлер...
А тоталната "любов-война" от кого е измислена?

Какъв натал, той още не се е родил.  ;D
Да, аз съм вашето бъдеще! Идвам като новия огнен потоп!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

satin_

« Отговор #126 -: Май 15, 2013, 09:21:55 am »

Има едни мъже, дето умеят да оставят контрата в другия
И с жените са така, и в живота
Един вид-горкият аз

Като ви чета - все вие, жените, сте идеални, а мъжете са "свине".
Все вие сте жертвите, .. онеправданите, изоставените, използваните, добричките...
Обаче... всички (и мъжете, и жените) имат вина, щом възприемат отношенията между двата пола като ВОЙНА и се държат така.
Няма добър враг! Само "пленен" и "убит"! .... А всъщност уж говорим за любов!!!!
Make love, not war.

По принцип всеки получава това, което си е заслужил и което трябва да получи.
Отношенията между мъжете и жените в България в общи линии са грозни. Всеки е с предразсъдъци, породени от огромната липса на морал, възпитание и ценностна система.  Не слагам абсолютно всички под общ знаменател, но това е основната тенденция. 

*

Нова

• 3491
« Отговор #127 -: Май 15, 2013, 09:24:55 am »
Продължавам да натискам за подчертаната земя, има си вироглавост, даже май бях писала за девишки мерк, но е устат и като близнак. Паднала венера, няква четвъртодомна.
Спамя Ви темата, ма щото изведнъж нещо пак ме провокира, категорично не е от типа мъже, на които мога да говоря за любов.

Инак хареса ми тезата на Зикову, изразена напоследък за двата основни типа жени и съответстващите им мъже - "силната и независима", дето й се лепят мухльовци и льольовци и Кифлата с мачовци. Трети вид не знам дали има.
« Последна редакция: Май 15, 2013, 09:31:09 am от Нова »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Май 15, 2013, 09:25:11 am »
А тоталната "любов-война" от кого е измислена?

Ти кажи.  :rolleyes:

Цитат
Да, аз съм вашето бъдеще! Идвам като новия огнен потоп!

Ти си нашето Второ пришествие.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #129 -: Май 15, 2013, 09:26:18 am »

По принцип всеки получава това, което си е заслужил и което трябва да получи.

Не всеки. Понякога има и жертви, несправедливо използвани и наранени,.. но не говорим за изключенията.
В една "война" винаги има жертви..........но не може всички да се представят само за такива. И то сами.
Винаги и двете страни са виновни (като цяло). Така че не се представяйте като хрисими.
И жените сте си хищници... особено в последния век. 

Не, Лили Марлен, аз съм ТРЕТОТО.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Май 15, 2013, 09:28:59 am »
Съгласна съм - в провала на една връзка/брак вината в повечето случаи е солидарна, макар че понякога се срещат изключения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #131 -: Май 15, 2013, 09:31:21 am »
Продължавам да натискам за подчертаната земя, има си вироглавост, даже май бях писала за девишки мерк, но е устат и като близнак. Паднала венера, няква четвъртодомна.

Ти може да си писала, ама не познаваш. Меркурият ми не е в дева. Нищо общо с близнаци...
Затова не си сред призьорите!

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #132 -: Май 15, 2013, 09:33:16 am »

Ти може да си писала, ама не познаваш. Меркурият ми не е в дева. Нищо общо с близнаци...
Що, да не е в овен... с тия удивителни? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Май 15, 2013, 09:35:33 am »

Е, при мен да си видяла хиляда удивителни? :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #134 -: Май 15, 2013, 09:35:58 am »

Доста ме подценяваш интелектуално с тези плитки въпроси-подпитвания! Няма да се подведа така лесно.
За удивителните вече обяснявах веднъж - граматически израз на ЕМОЦИЯ. Явно съм и емоционална натура!
Не само мозък, но и сърце! .... даже имам и бял дроб! ... ;D
Други "наивни питания" да имаш?

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #135 -: Май 15, 2013, 09:36:21 am »

Ами то и аз не слагам много много.... ;)...но така ми хрумна да го питам човека...

*

Нова

• 3491
« Отговор #136 -: Май 15, 2013, 09:37:56 am »
Щото тук сме много овни и нито една от нас не пише удивителни.

А те сами по себе си демонстрират стремеж да наложи мнението си, да ни го набие в очите и да се опита да ни убеди в правотата си. Дам... овенско звучи ))))) Обаче и мъж лъв.

Лошо не казвам, не че няма попадения.

« Отговор #137 -: Май 15, 2013, 09:38:21 am »
Значи огнена Луна или такава, аспектирата от огнена планета, щом си емоционална натура.

Имах приятелка зодия Овен с Луна в Дева. Слагаше по 100 удивителни на изречение. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Май 15, 2013, 09:38:42 am »

Ами то и аз не слагам много много.... ;)...но така ми хрумна да го питам човека...

Но е доста експресивен и многословен... Вече започвам да се замислям да не би да е в Стрелец? Но понякога и рачешките Меркове така се изразяват.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #139 -: Май 15, 2013, 09:38:45 am »
Не разводнявайте темата с мен. Има си тема за мен. ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН.
Щото както сте я подкарали с предположенията - явно съм във всички зодии...
полизодиакален тип!

Продължавайте с оправданията, колко сте лъгани и използвани от мъжете!