Цитат на: Uran в Май 17, 2013, 06:38:27 pm Какви транзити я тресат? доколкото чух - РАК
Какви транзити я тресат?
Чета заглавия, че А. Джоли си махнала гърдите и яйчниците. Не знам дали е истина това, но като акт, е изтръгване на женствеността тотално.Преминаване към андрогинност. Скъсване със сексуалността. Какви транзити я тресат?
Не всичко опира до синастрии. Много е важен най-вече Сатурна къде е и какви аспекти прави (поне при мен).
Цитат на: Uran в Май 17, 2013, 06:38:27 pmЧета заглавия, че А. Джоли си махнала гърдите и яйчниците. Не знам дали е истина това, но като акт, е изтръгване на женствеността тотално.Преминаване към андрогинност. Скъсване със сексуалността. Какви транзити я тресат? Още един Близнак, който минава през труден период. Юпитер не им донесе нищо добро.. Доколкото си спомням Луната и е в Рак, сигурно Плутон опозиция Луна има общо..
Доколкото знам, тя май сега се бори с рака. Може да е имала медицинско основание за това.
Цитат на: tania в Май 17, 2013, 06:45:13 pmЦитат на: Uran в Май 17, 2013, 06:38:27 pmЧета заглавия, че А. Джоли си махнала гърдите и яйчниците. Не знам дали е истина това, но като акт, е изтръгване на женствеността тотално.Преминаване към андрогинност. Скъсване със сексуалността. Какви транзити я тресат? Още един Близнак, който минава през труден период. Юпитер не им донесе нищо добро.. Доколкото си спомням Луната и е в Рак, сигурно Плутон опозиция Луна има общо..Анджелина има кулминираща Луна в Овен близо МС - в съвпад с Марс и Юпитер. В момента Плутон и Уран аспектират Луната и Марс. Тя по натал има трудно аспектирана Луна - съвпад с Марс, опозиция с Плутон, квадрат със Сатурн - песен направо.
Има и то много сериозно. Който не се е сблъсквал пряко или косвено с тази болест може и да не го разбере. Това е много смела постъпка и още повече даването на гласност.
ДаНаистина смело
Милиони мъже и жени по света й се възхищават Можело е да скрие
Цитат на: Papy в Май 17, 2013, 07:22:44 pmМилиони мъже и жени по света й се възхищават Можело е да скрие... Честността е най-добрата политика
Така се бие врага- отнемаш му най-голямото оръжие- възможността да те манипулира.
Цитат на: Uran в Май 17, 2013, 07:40:58 pmТака се бие врага- отнемаш му най-голямото оръжие- възможността да те манипулира.Абсолютно.И аз съм на същия принцип - предпочитам от самото начало да са ясни нещата и да не крия факти и истини, които биха били от значение впоследствие. А познавам хора, които не само отношения градят върху лъжа, а и целия си живот. Обикновено краят е тъжен.