Аз имам на върха на 6ти дом козирог.А вътре е ретрограден юпитер.
Много съм отговорна към ежедневни дела и бит.Дисциплинирана съм,точна.Както във взаимоотношенията си,така и в поетите ангажименти.Никога не сам била не спазваща уговорката.
Особено щом става въпрос за семейство,бит,дом,и всичките дела свързани с него.
Аз имам врагове....по наследство.Тъй като съм родена в семейство на известни хора,тези които са ги обичали-обичат и мен,а тези които са ги мразили мразят мен.
В работата,гледам да се събирам с хора със сходни енергии на моите.Най-вече с по-възрастни от мен.Те са полезни хора,мъдри.Аз много ценя хората с опит зад гърба си,но и тези които са добронамерени към мен.
До Скоро бях подложила на съмнение, чувството си на интуиция,но напоследък,се оказва че то ми помага в усещането си за хората.
Управител на 6ти дом ми е сатурн,намира се в 11 дом.Затова ме привличат възрастните хора.
Управителя на 12ти дом ми е луна,тя пък се намира в 10ти дом.в съвпад с марс управител на 10ти дом.Дали пък тайните врагове не са ми в работа-кариера??
Много жени усещам като такива,които не ме харесват.Неприкрито показват своята неприязън.
Колко се радвам,че не приличам на тях.Защото лошото ги изяжда отвътре.
Но явно в мен има нещо от овена,в комбинация с АС лъв.Защото не мога да понеса,някой да ме командва явно и безкопромисно.Напротив,ако бъде фино,мога и да се подам.
Но когато усетя агресия и желание да ме командват,се заинатявам и не отстъпвам.По-скоро се боря за своята цялост и позиция,защото няма кой да ме защити,ако не го направя самата аз.
А как се боря? Попитайте марса ми в телец....той не е от най-борбените :blink:Но е стабилен.
Никога не мога да вдигна скандал,да се скарам,да повиша тон на работното място.Трябва жестоко да са ме разярили,за да го направя само и само да се защитя.
Има много скандалджии там обаче.Когато усетя,че някой иска да ми изпие енергията чрез скандал,просто си тръгвам и го оставям да се замоизяжда ,че няма донор :blink: