Здравей Гост

"Приятели" - предатели,използвачи

• 27 Отговора
  • 5653 Прегледи
"Приятели" - предатели,използвачи
« -: Май 09, 2013, 03:58:00 pm »
Заобиколен съм от предатели и използвачи ,като магнит съм . Кое е сигнификатор в хороскопа да попадаш само на помияри ,използвачи и боклуци в хороскопа много ми е интересно понеже е пряко свързано с мен ? :72:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: "Приятели" - предатели,използвачи
« Отговор #1 -: Май 09, 2013, 04:14:31 pm »
Заобиколен съм от предатели и използвачи ,като магнит съм . Кое е сигнификатор в хороскопа да попадаш само на помияри ,използвачи и боклуци в хороскопа много ми е интересно понеже е пряко свързано с мен ? :72:

Не ми казвай..,че имаш Нептун в 12-ти.... ;D или Меркурий...или и двамцата съвпад.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Май 09, 2013, 04:24:29 pm »
Моя приятел е с Нептун в 11-ти дом и е в подобно на твоето положение. Самият У11 му е в 8-ми дом,заобиколен от злосторници. Някои от приятелите му са взимали заеми от него,които в последствие не връщат,но мисля че вече се е отучил от глупавия си навик да им дава!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #3 -: Май 09, 2013, 04:50:33 pm »
Меркури ми е в 10-ти ,а нептун в 4ти ,меркури е в опозиция с нептун ,управителя на 11 дом е в 5-ти ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Май 09, 2013, 05:03:49 pm »
И аз съм като магнит за такива, добре че Сатурн във Везни ми поразчисти обкръжението. След изхвърляне на всички тарикати не останаха приятели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Май 09, 2013, 05:10:41 pm »
Моя приятел е с Нептун в 11-ти дом и е в подобно на твоето положение. Самият У11 му е в 8-ми дом,заобиколен от злосторници. Някои от приятелите му са взимали заеми от него,които в последствие не връщат,но мисля че вече се е отучил от глупавия си навик да им дава!

И при мен Нептун е в 11-ти дом. Подобна ситуация - приятели използвачи. У11 е Юпитер в 9-ти в широка квадратура с Меркурий на АС. Нептун няма напрегнати аспекти.

Imagination, имаш точна опозиция между Меркурий и Нептун (затова никът ти много ти подхожда). На пръв поглед това няма нищо общо с приятелствата, защото Меркурий и Нептун не управляват 11-тия дом, нито се намират в него. Обаче си мисля, че този аспект те прави голям идеалист в начина ти на мислене. Управителят на 11-тия дом, Луната, участва в напрегнати конфигурации - съвпад със Сатурн и квадрат с Плутон. По тези аспекти по-скоро щях да предположа, че не поддържаш изобилие от приятелства. Но Луната ти е водолейска, Уран е в съвпад с Нептун (У7). Хм, трудно ми е да преценя. Възможно ли е да изглеждаш по детски наивен в очите на хората? Хирон е в 11-тия дом. Според някои астролози позицията на Хирон по дом в картата показва сферата, от която изпитваме болка в живота. Малко е клиширано...
Лили ме подсети. Тази година и в началото на следващата транзитен Сатурн ще квадратира наталния ти У11. Може и при теб да е започнала чистката.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Май 09, 2013, 05:17:42 pm »
При мен голямата чистка приключи - Сатурн транзитира през 11 дом и направи опозиция с У11 и У7, това беше последният му аспект с планета, преди да напусне знака. После направи съвпад със СЛВ в 11 дом, където имам и Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Май 09, 2013, 05:30:30 pm »
При мен транзитът на Плутон в 11-ти направи чистката. Но все още е в последните градуси на този дом и мисля, че още "чистя". Съвсем наскоро и съвсем изненадващо за мен се оказа, че моралните ценности на една приятелка са били доста flexible. ;D Тя е Риби с Луна във Везни в тауквадратура с Меркурий, а в другия ъгъл са Юпитер и Нептун в широк съвпад в Козирог. Какво ли се учудвам, нали. ;D Но не бях ѝ гледала картата никога досега, ако искате вЕрвайте.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Май 09, 2013, 05:32:39 pm »
Заради гъвкава ценностна система се отдръпвам и аз - както казват руснаците, "не сошлись характерами". :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Май 09, 2013, 05:35:46 pm »
Интересно...При бившия ми ситуацията е същата! Пак Нептун в 11-ти дом и пак много използвачи около него. Той е много щедър човек,харчи с широки пръсти,но просто нещо в него така ми действаше,(а и не само на мен)че колкото повече ни даваше,толкова по-алчни ставахме!

« Отговор #10 -: Май 09, 2013, 05:40:15 pm »
Нептун У2 ли му е? При мен е. Ей, добре, че Сатурн ми аспектира Луната във ведическата карта, че съм по-умерена в щедростта... вече. ;D

« Отговор #11 -: Май 09, 2013, 05:41:07 pm »
Просто го чувствах така сякаш ми е длъжен с нещо и каквото и да прави никога няма да изкупи дълга си. К11 му е в Скорпион,а Слънцето му е в точен съвпад с Плутон.

« Отговор #12 -: Май 09, 2013, 05:42:06 pm »
Пък не е прозорлив, викаш. Пързалят го хората.

« Отговор #13 -: Май 09, 2013, 05:50:17 pm »
СЛВ му е в Скорпион на К11,Слънцето и Плутона му в 9-тия му дом са в секстил към Нептун. Напротив,прозорлив е,хитър и долен! Прекаляваше с алкохола и цигарите и си беше втълпил,че всички са срещу него. Беше агресивен и упражняваше психически тормоз над хората-заплахи,обиди и пр. Иначе беше ларж и можеше да го използваш много.

« Отговор #14 -: Май 09, 2013, 05:52:02 pm »
 ;D Хем хитър, хем и него го използват (намират се по-хитри). Явно всичко се връща.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Май 09, 2013, 05:54:06 pm »
;D Хем хитър, хем и него го използват (намират се по-хитри). Явно всичко се връща.

Всеки си намира майстора.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #16 -: Май 10, 2013, 04:20:23 pm »
Да се включа и аз.При мен също се намират такива "приятели".Една толкова добра приятелка се опита да се докопа до мястото ми,(беше без работа и я предложих за работник в фирмата ни)Най-лошото е че за пореден път не се доверих на вътрешния си глас и сега си сърбам попарката   :'(. В натала  ми Нептун е отново в Д11.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #17 -: Май 10, 2013, 04:25:13 pm »
Да се включа и аз.При мен също се намират такива "приятели".Една толкова добра приятелка се опита да се докопа до мястото ми,(беше без работа и я предложих за работник в фирмата ни)Най-лошото е че за пореден път не се доверих на вътрешния си глас и сега си сърбам попарката   :'(. В натала  ми Нептун е отново в Д11.

Извода според мен за Нептун в 11-ти е:
Неправилна преценка за хората и приятелите вследствие на очаквания, надежди, мечти...или заради търсене на признание от приятелите.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #18 -: Май 10, 2013, 04:36:07 pm »

Извода според мен за Нептун в 11-ти е:
Неправилна преценка за хората и приятелите вследствие на очаквания, надежди, мечти...или заради търсене на признание от приятелите.
Може и така да е ,но е факт: повечето случаи,в които не съм се доверила на интуицията си съм сгрешила.Последния шамар ме накара да се замисля много над това.

« Отговор #19 -: Май 10, 2013, 04:51:20 pm »
Като ви чета се радвам,че съм човек,който не цени приятелството! Смело заявявам,че нямам приятели и не ми пука! Приемам познатите си просто като съкафейници и дотам! Приемала съм като истински приятели единствено и само мъжете,с които съм била. По принцип по-близки усещам мъжете и някакси съм по-склонна да ги приемам повече за приятели,отколкото жените да речем.