Здравей Гост

България избра политическите трупове

• 134 Отговора
  • 16400 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: България избра политическите трупове
« Отговор #120 -: Май 14, 2013, 03:19:47 pm »
В тази връзка Боко има много силен коз за кандидат-президент за следващ мандат, предложи ли бургаския, почти сигурно мястото му е гарантирано.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Май 14, 2013, 03:22:27 pm »
Бургас и Южното Черноморие се предпочитат от софийски мутрички, във Варна всичко е на Тим, а там, докъдето все още не са стигнали пипалата на тази групировка, като че ли повече се разчита на чужди инвестиции.

Но за града нищо съществено не се прави, освен да се строят лъскави търговски центрови и молове... Тук оцеляването е на ръба, ако разчиташ на заплата и не лапаш наеми.

В момента стари автобуси не вървят из Бс, само чисто нови.

Да видиш нашите оранжеви икаруси - голяма атракция.  ;D Линиите, обслужвани от тях, вече умишлено не ползвам, използвам други алтернативи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #122 -: Май 14, 2013, 03:31:47 pm »
Ами то в Бг както бързо забогатяват общини на определен политически принцип, така и бързо обедняват, изключвам перманентно забитите по определени причини.Така че....Последните резултати от вота започват да обръщат малко първоначално сложилата се ситуация...Нека да поживеем, ще видим...

*

Нова

• 3491
« Отговор #123 -: Май 14, 2013, 03:37:06 pm »
Така, така, Новичка, съгласна, то затова бургазлии тръпнат и си държат на Боко, даже вече има симптоми, позадържаха се проекти, чакаха се резултати, развитие, то е ясно...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #124 -: Май 14, 2013, 03:49:41 pm »
Така, така, Новичка, съгласна, то затова бургазлии тръпнат и си държат на Боко, даже вече има симптоми, позадържаха се проекти, чакаха се резултати, развитие, то е ясно...
Правилно Бойко навремето беше казал за Варна 'селяни'....оказа се прав, бсп-арски град беше и не искаха развитие, затова и си остана назад зад Бургас. То и вие да сте, няма да дадете пари на този, който е срещу вас нали?! Просто защото му нямате доверие...

*

Нова

• 3491
« Отговор #125 -: Май 14, 2013, 04:00:35 pm »
Правилно Бойко навремето беше казал за Варна 'селяни'.......

:rolf:

Типично в негов стил ))))

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #126 -: Май 14, 2013, 04:02:29 pm »

Да  ;D , предполагам им се е ядосал, че са толкова зле...ти ако ги видиш... :X

*

Нова

• 3491
« Отговор #127 -: Май 14, 2013, 04:04:24 pm »
Недей сега и ти на градове обижда )))))

Току виж сега с новата власт са дръпнали по бесепарски!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Май 14, 2013, 04:04:53 pm »

На Боко не съм му фен, нито на опозицията, но в едно нещо да се окаже прав - за селянията. :))

Не че софийските селяни са по-малко... Аааа, пардон, той самият не беше ли от Банкя? :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #129 -: Май 14, 2013, 04:18:52 pm »
Недей сега и ти на градове обижда )))))

Току виж сега с новата власт са дръпнали по бесепарски!
Абсурд да ни управляват пак БСП и ДПС. Протести до дупка! Ето Лили да ти каже... за Варна.. ;D  ;D , иначе ще се обиди само този, който се види в думите ми... :))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Май 14, 2013, 04:28:51 pm »
Нито едните, нито другите не ща да управляват, ама някой пита ли ме?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #131 -: Май 14, 2013, 04:33:55 pm »
За да има промяна е нужно манталитета на българина да претърпи пълна трансформация.... :rolleyes:
Волята за промяна трябва да бъде мотивирана и целенасочена...
Но инж.Ганчовски и секретарката му г-жа Ганчовска разбират и от политика...и ето го резултата.
1-ви въпрос, защо не можем да гласуване чрез интернет?
2-ри въпрос, не е ли цинизъм хора над определена възраст да решават бъдещето на внуците и правнуците? 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #132 -: Май 14, 2013, 05:28:28 pm »
Но инж.Ганчовски и секретарката му г-жа Ганчовска разбират и от политика...и ето го резултата.
1-ви въпрос, защо не можем да гласуване чрез интернет?
2-ри въпрос, не е ли цинизъм хора над определена възраст да решават бъдещето на внуците и правнуците?

По въпрос 1 : Това би изисквало централизирана система, която по всяко време може да бъде срината/хакната, автентичността на вотът ще зависи от шепа хора и не е много ясно какво ще се случва на сървърите.
По въпрос 2 : Защо неграмотен контингент, заинтересован единствено от моментна облага/по 30-60 лв. на калпак/ и контролиран вот в една съседна страна от хора, които първото не пребивават в страната ни и второ не говорят български език ще определят бъдещето ни ?
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Май 14, 2013, 05:42:33 pm »

Не знам дали е цинизъм, но в държава със застаряващо население техният относителен дял в електората никак не е малък, а и хората в следпенсионна възраст в повечето случаи са движени от вечно недоволство, което в съчетание с излишък от свободно време ги прави по-активни по време на избори. Единственото, което ги интересува, е да им вдигат пенсийките, не ги интересува бъдещето на децата. Именно затова при тях минават популистки обещания и вотът им може лесно да се манипулира.
« Последна редакция: Май 14, 2013, 05:47:14 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #134 -: Май 15, 2013, 08:42:46 am »