Здравей Гост

Омаята

• 104 Отговора
  • 15241 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Омаята
« Отговор #20 -: Май 19, 2013, 02:09:38 pm »
Хаха, по хорара за Калоян излизат интересни неща. Негов с-р Нептун на трон в женски знак в негов 12 дом - много прикрита личност. Другият му с-р Юпитер заточен в Близнаци - възможно да лъже за себе си. Луната в 12 дом пак в женски знак - крие от другите какъв е. Уран на асцендента - странен в очите на другите в мъжки знак - подхожда агресивно и се самоналага. Плутон на МЦ - голям манипулатор. Негов У8 Венера в Близнаци - двоен знак - ако е мъж, то би могъл да е би, макар че Сатурн в 8 дом май по-скоро отрича такова нещо. Сатурн обаче е в женски знак, така че си мисля, че по-скоро е жена.

*

Grace

• 2257
« Отговор #21 -: Май 19, 2013, 02:13:45 pm »
Тъй като гледам, не Калоян се занимава с вас, а вие с него. За тази цел си е направил тема, пишете на Острова на ..., стига спам покрай Калоян. Не разбирам защо всяко негово мнение предизвиква лични коментари по негов адрес.

« Отговор #22 -: Май 19, 2013, 02:15:18 pm »
Тъй като гледам, не Калоян се занимава с вас, а вие с него. За тази цел си е направил тема, пишете на Острова на ..., стига спам покрай Калоян.
Не разбирам защо всяко негово мнение предизвиква лични коментари по негов адрес.

АДМИРАЦИИ...
Ето един човек който е обективен и говори "Истината, само истината, и нищо друго освен нея!"
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

satin_

« Отговор #23 -: Май 19, 2013, 02:16:03 pm »
Като притежател на Нептун в първи дом в тригон със Слънцето, Меркурий и Венера в 5 дом мога да кажа, че с лекота умея да омайвам, но никога не го правя целенасочено, просто някак идва отвътре, получава се спонтанно, без усилия.

Достатъчна е една усмивка, един поглед или дори нищо...

« Отговор #24 -: Май 19, 2013, 02:17:23 pm »

явно не съм толкова недостъпна щом благоволяваш да ме коментираш.

за мен няма недостъпни неща... Целият свят е мой.
...и си коментирам свободно всичко и всички.
щом мен ме коментират постоянно ... значи и на мен е простено!

« Отговор #25 -: Май 19, 2013, 02:19:03 pm »
Хората, които попадат лесно под въздействието на целенасочени омайници, са с ниско самочувствие и имат постоянна нужда от внимание, комплименти и т.н. Такива номера са пробвали да ми пробутват, но... имам опит - не минават. ;D

Калоян си пише в темата, както всеки друг потребител има право да прави. Какво искате от него, не знам. Дали е мъж, жена или извънземно, има ли някакво значение. Мен защо не ме подозирате, че съм мъж, например?
Всеки има тайни.

« Отговор #26 -: Май 19, 2013, 02:22:10 pm »
Дали е мъж, жена или извънземно, има ли някакво значение. Мен защо не ме подозирате, че съм мъж, например?

Мирабела позна. И ще получи награда....
Извънземен съм.. затова не можете да ми познаете хороскопа - на нашата планета вашите карти не важат!  :19:
Тук съм за да ви ОМАЯ и .... (другото е топ сикрет)

*

Uran

• 6041
« Отговор #27 -: Май 19, 2013, 02:28:25 pm »
Като притежател на Нептун в първи дом в тригон със Слънцето, Меркурий и Венера в 5 дом мога да кажа, че с лекота умея да омайвам, но никога не го правя целенасочено, просто някак идва отвътре, получава се спонтанно, без усилия.

Достатъчна е една усмивка, един поглед или дори нищо...

Абе, и аз го имам този аспект- Нептун в 5 дом в точен тригон с Венера в 9 дом.
Омайвам ( с всички условности на тази дума) такива като мен т.е. не е вездесъщ този аспект, защото съм и сииилно нехаресвана от определени типажи. ;D

« Отговор #28 -: Май 19, 2013, 02:29:29 pm »
Бях сигурна, че има живот в космоса. СЕТИ не работи напразно. ;D

Силно Слънце също може да бъде харизматично и да привлича вниманието. Ако е свързано с Нептун, защо не и омайно.

« Отговор #29 -: Май 19, 2013, 02:30:09 pm »
Хората, които попадат лесно под въздействието на целенасочени омайници, са с ниско самочувствие и имат постоянна нужда от внимание, комплименти и т.н. Такива номера са пробвали да ми пробутват, но... имам опит - не минават. ;D

Калоян си пише в темата, както всеки друг потребител има право да прави. Какво искате от него, не знам. Дали е мъж, жена или извънземно, има ли някакво значение. Мен защо не ме подозирате, че съм мъж, например?
Всеки има тайни.

+6

Само брането на гъби в екоселище Омая, може да ме прати в рая ;D
http://booking.com/46fcd7d5623ea814

*

Veselin

• 2737
« Отговор #30 -: Май 19, 2013, 02:30:47 pm »
Уран на асцендента също може да показва, че е извънземно.  ;D
Съжалявам за хорара, не биваше да се бъркам, просто ми стана интересно.

« Отговор #31 -: Май 19, 2013, 02:35:27 pm »
Цитат
Уран на асцендента също може да показва, че е извънземно.  ;D
Съжалявам за хорара, не биваше да се бъркам, просто ми стана интересно.

и на мен ми стана интересно!  ;D  ;D  ;D

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #32 -: Май 19, 2013, 02:36:23 pm »
Да е още малко Кларк Кент от планетата нз си коя  :P.

За омаята Венера на АСЦ и в/у нечии АСЦ въздейства по подобен начин.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

satin_

« Отговор #33 -: Май 19, 2013, 02:46:09 pm »
Всеки има тайни.

Защото някой в началото започна с инсинуациите, че Калоян бил жена и то някоя определена и така нататък... Създаде се безпочвена интрига, там е целият проблем.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #34 -: Май 19, 2013, 02:50:24 pm »
Всеки има тайни.

Защото някой в началото започна с инсинуациите, че Калоян бил жена и то някоя определена и така нататък... Създаде се безпочвена интрига, там е целият проблем.

Аз нямах представа за това, че се е обсъждало преди. Просто това е усещането което имам и на мен пък ми дойде че трябва да го изкоментирам. Защото просто ще ми избоде очите :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Май 19, 2013, 02:52:47 pm »
Омайвам ( с всички условности на тази дума) такива като мен т.е. не е вездесъщ този аспект, защото съм и сииилно нехаресвана от определени типажи. ;D

И аз съм го установила за себе си, има един-два повтарящи се типажа.

Инстинктивно не ме харесват жени, които целенасочено използват чара си с цел манипулация.

Някакъв вид конкуренция ли усещат или какво, но направо излизат извън кожата си да ми стъжнят живота, особено ако сме в един колектив или група.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Май 19, 2013, 02:58:01 pm »
Силно Слънце също може да бъде харизматично и да привлича вниманието. Ако е свързано с Нептун, защо не и омайно.

Да, тук има и харизма.

Силно Слънце в "огнен" дом (1-5-9) в мажорен аспект с Нептун, особено ако е в един знак с Меркурий или Венера.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #37 -: Май 19, 2013, 03:06:28 pm »

И аз съм го установила за себе си, има един-два повтарящи се типажа.

Инстинктивно не ме харесват жени, които целенасочено използват чара си с цел манипулация.

Някакъв вид конкуренция ли усещат или какво, но направо излизат извън кожата си да ми стъжнят живота, особено ако сме в един колектив или група.

Чувстват се заплашени. Женска злоба се нарича  :blink:
Такива злобнички същества, ако можеха да ме убият с поглед, щях да съм на пепел  :blink:

А за омайването и при мен е налично  :blink: Не го правя целенасочено, просто излъчване

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Май 19, 2013, 03:11:49 pm »
И в службата са ми подливали вода - една госпожица със съвпад Венера/Марс/Плутон във Везни.

И при нея имаше такова въздействие, но някак твърде натрапчиво, целенасочено - в зависимост от ситуацията и човека. Обикновено използваше чара си на срещи с важни контрагенти, когато идваха в офиса. Едни мазни усмивки, чупки, преправено гласче... много забавно изглежда отстрани.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #39 -: Май 19, 2013, 03:25:36 pm »
Плутон е използвал качествата на Венера за да получи желаното-това си е чиста манипулация, нищо друго. Умишленото натрапване не важи за омайване. Кой мъж би пренебрегнал една привлекателна жена, ако му се натрапва по един или друг начин. Да опита да си стои тихо, кротко и мълчаливо в ъгъла. Тогава дали ще и минават номерата.