Здравей Гост

Омаята

• 104 Отговора
  • 15231 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Омаята
« Отговор #40 -: Май 19, 2013, 03:35:37 pm »
Виждала съм жени, които нямат нищо общо с Венера (като доминиращ архетип), успешно да я "играят". Но когато дадено нещо не идва отвътре, а се прави изкуствено, винаги има усещане за някаква натрапчивост.

Това не важи за гореспоменатия случай, при нея Венера е силна - във Везни/5 дом. Тя по-скоро използва чара си напълно осъзнато, преднамерено и избирателно, с оглед да постигне желания резултат. Липсва спонтанност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #41 -: Май 19, 2013, 04:01:21 pm »
Силно Слънце също може да бъде харизматично и да привлича вниманието. Ако е свързано с Нептун, защо не и омайно.

Да, тук има и харизма.

Силно Слънце в "огнен" дом (1-5-9) в мажорен аспект с Нептун, особено ако е в един знак с Меркурий или Венера.

Слънце в  съвпад с Нептун в 5 дом в Стрелец, Меркурий сащо в Стрелец, получава ми се някак по детски.
Аз пък си мисля, че венера в съвпад с Уран в скорпион ми носи чар

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #42 -: Май 19, 2013, 06:08:47 pm »
Все си мисля, че понятието "омая, омайност, чар"  е по- скоро субективно - оценъчна категория, че излъчването, което придава омайност докосва много индивидуално.
Може би рядката смесица между Его и Емпатия дава в най- голяма степен омайност, завладяващи личности. Но където има силно его, рядко има емпатия и обратно. Също "чудаците", ексцентричните натури, вероятно с ураново влияние.
Но дори и тези натури не се считат за повсеместно "омайващи".
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

« Отговор #43 -: Май 19, 2013, 07:38:56 pm »

Омайвам ( с всички условности на тази дума) .... ;D

Дами, омайвайте докато не е свършил месец май... че после... идва юни!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #44 -: Май 19, 2013, 08:11:05 pm »
 :blink:Когато пожелая и на мен ми се удава,само че- не го правя често, понеже не понасям да се умилквам и да се лигавя.
Една чаровна усмивка,нежен глас,сладки-ОМАЙНИ ДУМИ и ми се получава.Нептун в Стрелец тригон Венера /Меркурий в Овен.
Нептун обаче има и тригон Луна/Сатурн...и може би оттук идва това поведение да се държа по-сериозно обикновено...НО ПОД СЕКРЕТ -това е само за заблуда на врага... да се правя на НЕДОСТЪПНА ;Dн

« Отговор #45 -: Май 19, 2013, 08:35:41 pm »
...НО ПОД СЕКРЕТ -това е само за заблуда на врага... 

И кой е врага??????????  :o ...... Вече повдигах въпроса за тези "военни" термини в темата: Ще ти говоря за любов (15 май).
Прилагането им към отношенията между мъжете и жените е меко казано неправилно.
моделират съзнанието в неправилна насока. За каква война говорите, за какви врагове?!?!... Имате странен подход, а после резултатите били лоши.
Любовта и войната са алтернативи. Опитайте се да употребите любовни термини към войната и ще разберете абсурда!
« Последна редакция: Май 19, 2013, 08:47:20 pm от Калоян Иванов »

*

Grace

• 2257
« Отговор #46 -: Май 19, 2013, 09:29:53 pm »
мен са ме омайвали двама от зодия близнаци- понеже знаят много добре да казват това, което жената иска да чуе  ;D
но не успяха да ме омаят чак толкова, че да ме омотаят  :mellow:

освен слънчевия знак, кажи нещо повече за другите им характеристики

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #47 -: Май 19, 2013, 09:48:56 pm »
Поискай и ще ти се даде... ;D

Защо ти е интересно?

Да не кажа, че 80% от форума не познават...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #48 -: Май 19, 2013, 09:51:36 pm »

И на мен ми е интересно повече коя се крие зад никнейм Марая, Мирабела също ще ми е интересно да разбера коя е

ами да вземем да ги разкрием. Защо има тайни служби!  :blink:))))
Аз нали съм от дaнс... ще взема да им пусна тук досиетата ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 19, 2013, 09:53:33 pm »

И на мен ми е интересно повече коя се крие зад никнейм Марая, Мирабела също ще ми е интересно да разбера коя е

ами да вземем да ги разкрием. Защо има тайни служби!  :blink:))))
Аз нали съм от дaнс... ще взема да им пусна тук досиетата ...

;D Подсети ме за една нова тема...

Благодаря! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #50 -: Май 19, 2013, 09:55:28 pm »

;D Подсети ме за една нова тема...

Благодаря! ;D

Няма проблем... пак заповядай! Винаги съм готов да помогна   ;))))

*

Uran

• 6041
« Отговор #51 -: Май 19, 2013, 10:01:34 pm »
Марая се е представяла във форума, а и никога не е била твърде "дискретна". ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Май 19, 2013, 10:04:59 pm »
Няколко месеца и висяха снимките- на нея и семейството й, в темата за физиономиите и планетните доминанти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Май 19, 2013, 10:06:12 pm »
Марая се е представяла във форума, а и никога не е била твърде "дискретна". ;D

Мда..,както се казва , който има очи да види..и уши да чуе... ;D

Да, много хора ме познават..,виждали са ме. С някои от тчх съм много близка...,с други не. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Май 19, 2013, 10:09:02 pm »
Само не разбрах, как стана разговора за мен... :rolleyes: в тая тема.Нямам време да изчета цялата тема... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Май 19, 2013, 10:40:02 pm »
Само не разбрах, как стана разговора за мен... :rolleyes: в тая тема.Нямам време да изчета цялата тема... :rolleyes:
не е нужно да четеш цялата тема, нали преди малко, в коментара ми за Калоян писах за теб, а ти ми отговори
 Днес в 10:45:34 pm »
Ясно..,но защо...? Повода..,това не разбрах.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Май 20, 2013, 09:33:46 am »
 ;D...
Омаяна не съм. И аз като теб съм любознателна защо?
Не е проблем...виждането, поне за мен...

*

Нова

• 3491
« Отговор #57 -: Май 20, 2013, 01:55:27 pm »
От определените аспекти, даващи омая ме изкарахте *аси омайващата. Всичките ги имам )))) без венера-нептун, но пък силен нептун.
Ще ми се да е така... Не е далеч от истината, но все пак.. чак такава омайница не съм.

Голямо омайване пада, ако трябва да омая "публика" или висшестоящи, нещо във връзка с интервюта, представяне, презентации..говорене пред група..
Но това се дължи май на това, че съм забележима и запомняща се.

Но инак Той нека да е със слънце на Ас ми... мама миа, а пък ако венерата му е там - жална му майка )))))).

Явно не е до постулати.

Инак Веско ме изкефи с този хорар, нищо че не е по темата.
« Последна редакция: Май 20, 2013, 02:02:49 pm от Нова »

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #58 -: Май 20, 2013, 03:35:56 pm »
И аз по аспекти трябва да ги омайвам и използвам. А те все ме имат за прекалено "лудичка" и ме заобикалят. Явно Ураня ме бие яко и те това виждат в мен.
Била съм прекалено своенравна.  :'( Чак пък толкоз... Ни един не съм гътнала от омайване.
Имала съм само един омаян в живота си, но той беше по натура нептунов тип, та заслугата не е моя. На него му бях интересна, защото му звучах малко мистично. Но той как да знае, че неговото мистично е мое нежелание да се показвам. Мога много да говоря, много факти да казвам за себе си, но трудно допускам другите зад фактологията и до емоциите си. Което му се стори на този господин мистично. Но това няма никаква връзка с омаята като способност.

*

Нова

• 3491
« Отговор #59 -: Май 20, 2013, 03:48:03 pm »
Емка, е как да ги омаеш с тези гъбени каши и изискване за безапелационна отдаденост? Това плутонианците сте опасни личности, значи ))))) :29:

ПП: Но който казва, че по плутон няма омая... нищо не знае ))) Там си е директно омагьосване.
« Последна редакция: Май 20, 2013, 03:52:58 pm от Нова »