Здравей Гост

Омаята

• 104 Отговора
  • 15236 Прегледи
*

Emma

• *
  • 321
Re: Омаята
« Отговор #60 -: Май 20, 2013, 04:26:06 pm »
Но ги сервирам красиво...омайно.  :-[ :-[ :-[ Като произведение на изкуството.  :-[
Аз съм мила и добра, блага и бяла овчица. Докато някой не ми се качи на главата. 
Нептунов господин отказа супа. Не обичал гъби...  ;D Но на него му я предложих след крайно играене на ръченица на главата ми. И какво ми оставаше? Да му предложа супичка, като е толкова пък знаещ и омаян.  :mellow:
Мога да съм най-доверен човек, въпреки своенравността ми. Имам си много кусури, но за доверие съм непреклонна. Ако се държат с мен като приятел и най-доверен човек, тогава съм стабилна до последен дъх. Те се опитват да се държат с мен като с някаква женка лигава. Аз си обичам женствеността много, обичам си обувките, гримовете, но не и лигавщините.
Заради това не ги омайвам. Те се омайват от беззащитни жени.
Аз не мога да се жалвам, да се оплаквам, да се правя на беззащитна. Не умея да се моля за помощ. Трябва да съм в крайна безизходица, за да помоля за помощ друг човек.
Мен сигурно са ме правили за момченце.  :-[ Като изключим външни фактори и суетност, не съм много женствена като характер явно.

« Отговор #61 -: Май 20, 2013, 04:41:13 pm »
Но ги сервирам красиво...омайно.  :-[ :-[ :-[ Като произведение на изкуството.  :-[

Оле вчера какъв миш-маш направих! Безобразно вкусен! Запържих половин кг чушки от тези тънките,зелените. Добавих една голяма глава лук,стотина грама бекон,после доматите и като се изпари водата-3 яйца. С този бекон се получи наистина безумно вкусно!

станахме кулинарно шоу: ... едната мацка готви гъби, другата миш-маш ....   ;D
добре, че ядох преди малко... иначе можеше да получа припадък от кулинарни миражи.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #62 -: Май 20, 2013, 04:52:31 pm »
Калояне, ти отказа гъбите. И ти си от мъжете, които не хапват гъби.  :mellow:

Припадък от омайване? Поне виртуално да гътна някой, то се видяло, че реално не мога.  ;D

Но като го знаем какъв костелив орех е Калоян, ще се брани от омайване с последните си налични сили.  ;D

« Отговор #63 -: Май 20, 2013, 05:14:36 pm »

Но като го знаем какъв костелив орех е Калоян, ще се брани от омайване с последните си налични сили.  ;D

Като крайно рационален тип имам вътрешни спирачки срещу омайване.
Трудно става... да не кажем - невъзможно. Така че... 
« Последна редакция: Май 20, 2013, 05:25:29 pm от Калоян Иванов »

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #64 -: Май 20, 2013, 05:20:47 pm »
Не желаеш да ни изненадаш.  ;D

Реакцията ти не е неочаквана. Но ако не беше в опозиция, щеше сериозно да ме изненадаш.  ;D И не само мен.

А ти омайваш ли? Умееш ли волно или неволно? Носи ли ти удоволствие?

« Отговор #65 -: Май 20, 2013, 05:24:11 pm »
Мога да омая почти всеки човек. Използвам "таланта" си,за да накарам някой да направи нещо,което искам. Често са ме хвалели разни хора,че имам невероятни умения в убеждаването. При мъжете също не е по-различно-досега почти всичките са ми играли по свирката! Не омайвам обаче хора,които не ми харесват или такива,които смятам,че няма да са ми полезни за в бъдеще!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #66 -: Май 20, 2013, 05:29:15 pm »

А ти омайваш ли? Умееш ли волно или неволно? Носи ли ти удоволствие?

Не си поставям такива цели. Обикновено правя точно обратното - предизвиквам и провокирам.
Ако някой не ми е интересен, просто съм студен и дистанциран. ...Ама ти май питаш за жени...!?  ;)

Мога да омая почти всеки човек.
При мъжете също не е по-различно................  свирката!

;D ;D ;D ;D ;D  .. то със свирка е лесно.... всеки може..... за Орфей говоря, да не стане грешка! ))))

*

Grace

• 2257
« Отговор #67 -: Май 20, 2013, 05:38:27 pm »

;D ;D ;D ;D ;D  ..... всеки може..... за Орфей говоря, да не стане грешка! ))))

:blink: на прав път си

чудя се ..., Сатурновите типажи ли са най-неподатливи на омайване ?

*

Uran

• 6041
« Отговор #68 -: Май 20, 2013, 05:44:55 pm »
Аз не се поддавам на евтини манипулации/омайване- особено ако е преднамерено. Две особи от ж.р., дето много са си повярвали, редовно удрят на камък. Чак когато искрено си кажат "трите желания" и е ясно, че ще им правя услуга, има вероятност да им се случат нещата.
Адмирирам искрения подход, дори и да е привидно груб, а не сюжети от сапунки. :blink:

*

satin_

« Отговор #69 -: Май 20, 2013, 05:47:51 pm »
;D ;D ;D ;D ;D  .. то със свирка е лесно.... всеки може.....

Грешиш  ;D

чудя се ..., Сатурновите типажи ли са най-неподатливи на омайване ?

Неподатливи, докато не си намерят майстора  :blink:

Има и друг тип, които не поддават просто така. Онези дето трудно може нещо да ги впечатли, имат ясна преценка за човека отсреща и високи критерии.

« Отговор #70 -: Май 20, 2013, 05:50:39 pm »
Да, сатурновите не се поддаваме лесно на омайване. ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #71 -: Май 20, 2013, 05:54:35 pm »
мъж, който ме е омайвал чрез приказки имаше меркурии в квадрат с моя плутон, слънце и венера .. Май и куинконсите от близнашки планети и асц ми действат омайно..   :lol:
Но имам нептун куинконс юпитер , който е У на асц и съм си наивничка  :-[ но и когато съм била омайвана съм имала квадрат на тр. нептун към слънце и венера...

Не мога да омайвам "умишлено" , а и го смятам за крайно коварно и подло....
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

satin_

« Отговор #72 -: Май 20, 2013, 05:55:53 pm »

Чрез искреност, честност, доброта би трябвало да поддадат :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #73 -: Май 20, 2013, 05:59:16 pm »

Има и друг тип, които не поддават просто така. Онези дето трудно може нещо да ги впечатли, имат ясна преценка за човека отсреща и високи критерии.

ДА  :blink:

Чрез искреност, честност, доброта би трябвало да поддадат :)

и не само ...  ! права си, че и те си намират майстора  ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #74 -: Май 20, 2013, 06:10:27 pm »
Е това са Урановите типове. При това много често изглеждат отстрани дистанцирани от другите, с каменно изражение на лицето и понякога лекичко високомерни.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #75 -: Май 20, 2013, 06:10:59 pm »
Да, и аз снощи се сетих друго,във връзка с темата.
Може би аспект на меркурий с нептун и меркурий с плутон,даряват човека с омайващо слово.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #76 -: Май 20, 2013, 06:17:32 pm »
Да, и аз снощи се сетих друго,във връзка с темата.
Може би аспект на меркурий с нептун и меркурий с плутон,даряват човека с омайващо слово.

човекът, който ме омая има луна съвпад плутон във везни тригон меркурии във водолей и трите в секстил с нептун в стрелец.. винаги знае какво да каже , планетите са разположени както следва 5-9-7, отделно асц близнаци и слънце риби .. много лоша комбинация  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Uran

• 6041
« Отговор #77 -: Май 20, 2013, 06:22:29 pm »
Ема, умната с гъбените супи. Говоря сериозно.
Брат ни също бере гъби, но за нищо на света не ги опитваме. Само майка му се прежелва, за да му вдъхне значимост.

*

satin_

« Отговор #78 -: Май 20, 2013, 06:29:35 pm »
Е това са Урановите типове. При това много често изглеждат отстрани дистанцирани от другите, с каменно изражение на лицето и понякога лекичко високомерни.

Това не го знаех  :blink: Ето защо първото впечатление, което оставям в хората е гореспоменатото, само дето не е лекичко висомерието  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #79 -: Май 20, 2013, 06:30:43 pm »
То и аз оставям същото впечатление, така са ми казвали някои хора.