Здравей Гост

Пълно Слънчево Затъмнение на 3ти ноември - Какво се променя за Скорпионите?

• 180 Отговора
  • 29606 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Аз съм преживяла затъмнение в съвпад с асцедента. Това от август 1999 г., което беше пълно СЗ и видимо в България. Защо мислиш, че може да е свързано със смърт, когато аспектира асцедента?

*

irina

• **
  • 587
При мен ще е на 2 градуса от Сатурн и освен него тогава ще е и точен Сатурнов възврат, кой знае какво чудо ще е  :blink:

*

Нова

• 3491
 :blink: Няма нищо по-хубаво в живота на човек от сатурновия възврат. Ако можех, щях само в такава фаза да живея. Жалко, че следващият, ако го доживея, ще е на преклонна възраст и вече няма да ми трябва ())))))

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Зависи от положението на сатурн, Нова  :blink:

Иначе Веско, сатурн какви аспекти прави в натала ти? Възможна е наистина операция при връзката 8ми - 12ти, но виж дали нямаш тежък транзит или прогресия, които се отключват от затъмнението?

*

irina

• **
  • 587
:blink: Няма нищо по-хубаво в живота на човек от сатурновия възврат. Ако можех, щях само в такава фаза да живея. Жалко, че следващият, ако го доживея, ще е на преклонна възраст и вече няма да ми трябва ())))))

Мислиш ли  :blink:? Така имам нужда от нещо, за което мога да кажа "нищо по-хубаво няма", ако вземеш да се окажеш права намисли си 3 желания изълнявам веднага  ;D

*

Нова

• 3491
Наистина зависи от сатурна. Да, моят е добре поставен и силен и всеки ден беше само възход и прогрес във всяко едно отношение. И това по време на цялото движение в знака, не само около и на градусите на точния възврат.

*

satin_

Веско няма страшно, нищо лошо няма да стане :)

Мен затъмненията през 2013-2014 чудесно са ме аспектирали.

Първото за годината в 7-ми дом съвпад Луна У4/5 и Плутон У8. Още мърдам  ;D
Слънчевото върху Сев. възел в 1-ви дом
Следващото Лунно в 8-ми и от там аспектира Муркурий У6 в 12-ти.

Предстоящото Лунно точно в съвпад с моя Марс У1/8 в 1-ви  ;D И на 3гр. от Венера У2/7
Слънчевото Ноември ми е в 7-ми дом по средата между Луна/Плутон и Южен възел

Лунно през 2014 в 7-ми, този път в точна опозиция на моя Марс и 3гр. с Венера
Слънчево отново в 1-ви

Ако преди това не съм отпътувала имам още една възможност, Лунно затъмнения в съвпад с Асц ;D
Ако и там ме пропусне последното за 2014 ще е отново върху Луна/Плутон  ;D

И в помощ да добавя ще са им тр. Сатурн и пр. Луна до тогава ще се преместят в 8-ми дом

*

Нова

• 3491
Кога е това предстоящо лунно, Сатен?

*

satin_

18 ноември 2013 23:49ч. 25гр. в Овен

*

Нова

• 3491

18 ноември 2013 23:49ч. 25гр. в Овен

ИМА ВРЕМЕ, първо е слънчевото значи.

А, чакай, чакай, не е ли октомври, за да попада слънцето във везни или аз бъркам?

*

irina

• **
  • 587
Все по-интересно става ноември  ;D лунното ми е точно върху Венера.

*

ini

• **
  • 597
Между двете работи отбелязвам РД и сатурнов възврат.  :blink: Новичка, дано си права за този щастлив период.  :blink:

*

satin_

ИМА ВРЕМЕ, първо е слънчевото значи.

А, чакай, чакай, не е ли октомври, за да попада слънцето във везни или аз бъркам?

Октомври е да, моя грешка  :blink:

*

Нова

• 3491
Има и още нещо, да не забравяме, че трябва да се отчита и референтното място, раничко е още за сметки, не знаем къде ще ме издухали към мига на затъмненията.

Например сега гледам това лунно през октомври. За Бс си е дори вече на 19,10, около 02,00 ч сабахлян, ако ще нагласяме до минути. Това променя домовата конфигурация на затъмнението.

Пи мен дс се пада връз венера, когато дирекционната ми ляга върху натален мерк, а дир. луна сменя знака и влиза в близнаци.

Ще ме омъжвате )))))))

Егати  ...Слънце, Луна, Меркурий, Сатурн и СЛВ в скорпи в 6 дом в съвпад натален Уран там и за разкош цялата тумба в опозиция натални Слънце,Меркурий, Хирон в 12 дом! не знам направо....
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

satin_

Има и още нещо, да не забравяме, че трябва да се отчита и референтното място, раничко е още за сметки, не знаем къде ще ме издухали към мига на затъмненията.

Е при мен основното е достатъчно красноречиво, няма нужда да гледам останалото  ;D

*

Lillie

• 30532
Ще ме омъжвате )))))))

Първо си харесай някой.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Егати  ...Слънце, Луна, Меркурий, Сатурн и СЛВ в скорпи в 6 дом в съвпад натален Уран там и за разкош цялата тумба в опозиция натални Слънце,Меркурий, Хирон в 12 дом! не знам направо....

При мен затъмнението също ще попадне върху натален Уран, само че в 1-ви дом и ще опозира наталното ми Слънце в 7-ми. Уран е У4, нямам идея какво проявление да очаквам, но се подготвям по-скоро за нещо негативно. Никога не съм видяла нищо конструктивно, позитивно и трайно от Уран! Транзитен Сатурн скоро ще го настъпи, ако това случайно помогне за по-добра материализация на затъмнението, ще бъда много доволна!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

При мен ще е съвпад с вертекса ми в 6-ти дом, но това за сега хич не ме вълнува...Да имам акцентиран Скорпион в картата си, но в картата на сина ми, положението е доста интересно, чак плашещо. И при мен и при него е в 6-ти дом. Затъмнението му е в съвпад със Слънцето му, но в прогресивната му карта и в соларната му карта, съответно също има Новолуние и то съвпад с наталния му Плутон в градус Анарета /последния градус на Скорпион в случая/, значи има натално Слънце съвпад със Слънчево затъмнение и прогресивно новолуние, като прогр. Слънце, Луна и Меркурий са в точен съвпад с наталния му Плутон и на градус от Венерата му....Нещо интересно ще става, но дано да е за добро...

*

gogo07

• *
  • 244
Моето сльнце е на 18.38 градуса Водолей, може ли да смятам затьмнието квадрат към наталното му слънце или обриса е твърде голям (Затъмнението е на 11 Скорпион)?