Здравей Гост

Пълно Слънчево Затъмнение на 3ти ноември - Какво се променя за Скорпионите?

• 180 Отговора
  • 29623 Прегледи
*

gogo07

• *
  • 244
е супер тогава последното беше на 19 Телец и в квадрат слънцето ми .... имаше загуби ... следващото е тригон натална луна :-))))

Аз искам да постна карти на сина ми - соларна и прогресивна, за да видите за какво иде реч. Този силно акцентиран 6-ти дом какво може да означава - чак се плаша.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Това затъмнение направо ще ме подпука по всички точки. Съвпад е с уран в 4ти и квадрат със сатурн в 12ти, т.е. ще попадне върху активирания от транзитния сатурн натален квадрат между уран и сатурн.
Освен това този натален квадрат е активиран от ретроградната ми прогресивна венера в овен - още едно подчертаване. Транзитните уран и плутон също са в точен аспект с прогресивната венера.

И върха на всичко е, че е в опозиция с наталното слънце на дъщеря ми и квадрат с асцедента й. :-\

*

Uran

• 6041
Дейзи, може да започне да работи и да печели. Да внимава с дамската част. Възможно ли е да напусне Бг?
« Последна редакция: Август 11, 2013, 09:15:37 am от Uran »

*

Uran

• 6041
Това затъмнение направо ще ме подпука по всички точки. Съвпад е с уран в 4ти и квадрат със сатурн в 12ти, т.е. ще попадне върху активирания от транзитния сатурн натален квадрат между уран и сатурн.
Освен това този натален квадрат е активиран от ретроградната ми прогресивна венера в овен - още едно подчертаване. Транзитните уран и плутон също са в точен аспект с прогресивната венера.

И върха на всичко е, че е в опозиция с наталното слънце на дъщеря ми и квадрат с асцедента й. :-\

Как са отношенията със съпруга ти?
Възрастни мъже в семейството- дядовци?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
С мъжа ми сме разделени, може би ще подаваме документи за развод.

*

Uran

• 6041
С мъжа ми сме разделени, може би ще подаваме документи за развод.
Може би това ще е проявлението в картата на дъщеря ти. :-\

*

Kler

• **
  • 576
и при мен ще е върху венерата ми цялото това чудо, във 2ри дом. венера ми е У1 и У8. ще ми квадратира марс У7 и тригон с МЦ. не знам защо, ама някак кофти предчувстие имам.  :unsure: АЦ на затъмнението пък ми съвпада с юлв.
за управител плутон ли гледате или марс като по-бърз?

И това затъмнение не ме подминава.В съвпад с К5,опозиция с Юнона и тригон с нат.Сатурн в 12-ти,У7.Аспектите са точни,няма начин да няма събития  :blink:

*

Milkyway

• 3770
При мен ще се случи в 4ти дом. Най-точния аспект е опозиция с венера У4 и 11./2гр орбис/

Имам дирекционен плутон съвпад фортуната, на 11 градуса в скорпион през 4ти дом.
Мислите ли,че точния съвпад на затъмнението с тях,ще отключи събитие и ако да, какво може да е?
Плутон е У5ти.

И друго да ви питам.
Разглеждате ли затъмненията в соларната карта?
Сега реших да погледна ,в кой соларен дом попада и виждам,че се случва в 5ти в съвпад със соларен сатурн. Сатурн в солара управлява ДС.

Много съвпади,много нещо :unsure: Какво да мисля?
« Последна редакция: Август 14, 2013, 10:26:01 pm от Milkyway »

Много ми е странно това събитие. От една страна ми е в знака и в 5-ти дом, но от друга този съвпад няма да направи никакъв, ама никакъв аспект с нищо в картата ми. В Скорпион са ми Мерка (на 3*), Слънцето (на 18*) и Нептун (на 25*). С натални Венера, Сатурн и СЛВ също посмъртно не може да направи аспект. А и освен това тр. Юпитер ще ми е в/у Луната в тригон с натално Слънце в този момент и мисля да ме пази.

Така че възнамерявам да мина между капките, достатъчно ми е затъмнението по-късно. Как мислите, че аз с моя богат опит вероятно пак говоря глупости....

Всъщност говоря за съвпада Сатурн/СЛВ/Венера, но не съм уцелила темата. А за затъмнението - там измъкване за нас няма, ама ще го преживеем...
« Последна редакция: Август 15, 2013, 08:48:24 am от jenny999 »

*

Milkyway

• 3770
При мен ще се случи в 4ти дом. Най-точния аспект е опозиция с венера У4 и 11./2гр орбис/

Имам дирекционен плутон съвпад фортуната, на 11 градуса в скорпион през 4ти дом.
Мислите ли,че точния съвпад на затъмнението с тях,ще отключи събитие и ако да, какво може да е?
Плутон е У5ти.

И друго да ви питам.
Разглеждате ли затъмненията в соларната карта?
Сега реших да погледна ,в кой соларен дом попада и виждам,че се случва в 5ти в съвпад със соларен сатурн. Сатурн в солара управлява ДС.

Много съвпади,много нещо :unsure: Какво да мисля?
Хайде ,помогнете да разтълкуваме,май е важно :-[
Все пак затъмнението активира тези важни точки..

На 3ти ноември се случва поредното за тази година слънчево затъмнение.Този път, то е по-различно – пълно слънчево затъмнение в знака Скорпион.От голямо значение е разположението на планетите  в този момент, планетата на комуникациите Меркурий е ретроградна, а заедно със Северния лунен възел и Сатурн са в най-голяма близост до Слънцето и Луната.Скорпион е знак на тайнственото и невидимото, той подтиква към гмуркане в дълбоките води на подсъзнателните процеси, миналото и неизлекуваните рани.В материалния свят той отговаря за парите, споделените ресурси, кредитите, хирургията, мафията, полицията, секса и най- големите манипулации.Скорпион е емоционален знак, а само по себе си всяко едно затъмнение също засилва емоциите.Слънчевото затъмнение бележи ново начало, но в случая на фона на движещия се назад Меркурий и компанията на Сатурн е твърде вероятно да се поставят на дневен ред въпроси, които са недовършени и нерешени.Те ще изискват изцяло нов подход  и няма да търпят отлагане.Само така бихме могли да тръгнем по новия път, който очертава Северния лунен възел.Това астрологично събитие е в положителен аспект с планетата на действието Марс, така че само смелите и решителните ще прегърнат промяната.
Най-засегнатия сред зодиака ще бъде Скорпиона.При него новото чука на вратата.За да се случи това той трябва да бъде смел и да скъса окончателно с миналото, което не винаги е безболезнено.Като опозиционен знак, Телец също ще попадне под влиянието на затъмнението, като при него ще се наложи да отстоява мнението си по-твърдо и дори да бъде склонен на компромис.Дева и Козирог ще усетят благотворно влиянието на Слънчевото затъмнение, ще се заредят с повече ентусиазъм за решителни действия.Водолей и Лъв ще срещнат съпротива, което ще им навлече допълнителен дискомфорт.Рак и Риби, като останалите водни знаци след Скорпиона също ще бъдат повлияни позитивно и ще намерят подкрепа за нови начинания и идеи.Везни, Овен и Близнаци няма да бъдат засегнати пряко от самото затъмнение, а по-скоро от останалата планетна конфигурация през ноември.
Не подписвайте важни документи през първата половина от  месеца, тъй като поради забавеното движение на Меркурий рискувате да ги препреглеждате заради допуснати грешки.Бъдете внимателни при пътувания, при работа с превозни средтсва.След средата на месеца Венера застава в знака на Козирог, което ще се отрази добре на работната среда, семейството и кариерното израстване.

*

Yaya

• 2265
Затъмнението ми е върху АЦ в точна опозиция на Луната ми и в точен градус на дирекционен Сатурн и соларен АЦ... Писна ми от съобразяване и чакане!!!  :angry:
Като капак, Сатурна ми е точно срещу Венерата.... Поне е в секстил с прогресивния ми СЛВ и Марс, както и полусекстил с Уран.
Усещам, че този път ще има движение.... дрг път нямам такива вътрешни усещания.
И, моля, не ми казвайте, че стара любов ще напомни за себе си - цяло лято ми напомня, тъкмо се кротна  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
Чудя се това затъмнение каква внзапност може да ми докара - пада се в точен съвпад с Уран и, което е по-интересно, по същото време ще имам прогресивна Луна в съвпад с нат. Уран, т.е. би трябвало да има изява, да не мине съвсем незабелязно. Мен внезапно само някой грип може да ме тръшне (и натам е тръгнало), за друго не знам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

carmen

• *
  • 188
Чудя се това затъмнение каква внзапност може да ми докара - пада се в точен съвпад с Уран
Ще ми бъде интересно да дадеш обратна връзка, при мен пълнолунието същия месец ще бъде точно върху Уран и АСЦ...а въпросното затъмнение е в секстил с Луната ми и тригон Слънце, домовете са 2 и 8,12..

*

Lillie

• 30532
Ще видим, може пък и да мине незабелязано, макар че по същото време ще има и лунна прогресия към Уран.

Слънчевото затъменние в точен съвпад с ДС не донесе никакви събития в тази насока.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

В моята карта затъмнението също е в съвпад с натален Уран в 1-ви дом. Предполагам ще има събитийност, защото затъмнението е и в опозиция на натално Слънце, този факт може би дава по-голям интензитет на лунацията и нейния ефект върху натала.

Не очаквам нищо добро всъщност, особено при съвпад на транзитен Сатурн с Уран опозе Слънце :(
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Уран дълго време е бил на 11 градуса скорпион, това затъмнение ще засегне много хора. При мен също е в съвпад с уран, но в 4ти дом. Предполагам, че според това дали уран в натала има аспекти с личните планети при някои ще е с повече фанфари ;D

Относно прогресивната луна, нали казват, че лунациите са тригери на прогресиите, първо при мен ще го проверим с лунното затъмнение тази седмица - прогресивната луна е точно върху венера и юлв на 24 овен.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
На мен ще ми е в 5Д съвпад Сатурн (У7) опозиция слънце... пак ли нещо гадно да очаквам?..
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?