Здравей Гост

Властта

• 20 Отговора
  • 3566 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Властта
« -: Май 26, 2013, 05:49:48 pm »
Къде я срещаме? Домове свързани с нея. Знаци и планетарни конфигурации свързани с властта.
Периоди в които се отключва потенциала и...Транзити , дирекции и аспекти свързани с властта.
Властта над себе си е друга тема. ;D Властта над масите, хората...,влиянието. :rolleyes:
За властта- актуална тема към днешна дата... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asya

• *
  • 98
Re: Властта
« Отговор #1 -: Май 26, 2013, 06:05:11 pm »
Силен Сатурн и Плутон,10-и дом, 8-и дом,1-и и  11-и дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Май 26, 2013, 06:24:04 pm »
Силен Сатурн и Плутон,10-и дом, 8-и дом,1-и и  11-и дом.

;D...

А Юпитер? :rolleyes:

Плутон в 10-ти в аспект с управителя на 8-ми.
Сатурн в 3-ти в аспект с управителя на 8-ми... :rolleyes:
В 1-ви е слънцето.... :rolleyes: и Меркурий - управител на 7-ми и 10-ти....

Дали предстоящия Юпитеров възврат не индикира нещо в картата ми? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #3 -: Май 26, 2013, 06:36:45 pm »
Юпитер съвсем го забравих, сорри за което.  :-[ Закъде сме без него!:) Картата ти е на лидер, а там, където  текло, пак ще тече!   Според мен Уран носи при теб елемента на изненада, нали тежкарите са ти  в съвпад ! Но въпрос на време е нещата да станат по-добре отпреди!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4 -: Май 26, 2013, 06:38:59 pm »
Според мен хората с натоварени 10 и 8 домове се стремят най-често към власт. По 8 дом е скритата власт, задкулисната, докато явната е по 10 дом. Особено ако в тези домове се намират Плутон, Сатурн, Юпитер и/или Слънцето.

*

satin_

« Отговор #5 -: Май 26, 2013, 08:37:08 pm »
Изпитвам ужас от това някой да ме командори. Много бързо пращам в ъгъла, всеки опитал се. Абсолютно безкотролна съм. Не зачитам никакви авторитети и въобще не ме интересува кой стои срещу мен. Не изпълнявам чужди правила, особено, ако противоречат на моите.

Иначе аз имам доста силни диктаторски наклонности ;D Обичам да контролирам и да се разпореждам. 
Последният ми шеф разбра много бързо каква е картинката и си бяхме разменили ролите.

Тронови Марс и Плутон, Слънцето в аспект със Сатурн и още разни работи  :blink:

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #6 -: Май 27, 2013, 10:20:47 am »
мъжо има сатурн (господар на хороскопа) и плутон на трон в десети и куспидата на девети (но часа на раждане не е 100% и предвид професията по-скоро и плутон е в 10ти) има и слънце мерк и марс в осми, а юпитер в първи и уран в 11 - то не останаха планети ... няма да коментирам че моя лъвски стелиум много се бунтува
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Май 27, 2013, 12:31:13 pm »
В годините разбрах , че лидерите умеят да бъдат преди всичко себе си. :blink:
Умеят да изслушват...да дават и получават заповеди , владеят толерантността....
Желязна ръка в кадифена ръкавица.

Няколко човека от форума знаят прекрасно през какво преминах през последните години....
Дори и в ада...бях.
Никога не съм се стремяла към властта-тя просто се е случвала... :rolleyes:

Карето Слънце-Сатурн , Слънце-Плутон и Уран ли я носи? :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Май 27, 2013, 12:40:13 pm »

Мисля си, че може би транзита на сатурн през дева е материализирал потенциала на наталния съвпад плутон-уран.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #9 -: Май 27, 2013, 12:51:53 pm »
точно поради тая причина трябва и хубава венера - да вкара малко тактичност и харизма - да накара хората да следват а не да маршируват ... си мисля
но и сатурн да възпитава ... в  самокритичност
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #10 -: Май 27, 2013, 01:02:43 pm »

Няколко човека от форума знаят прекрасно през какво преминах през последните години....
Дори и в ада...бях.

Точно така мисля и аз -"желязна ръкавица", сила в покой, така е нали това е в края на краищата идеята-след г.вната, да си останеш в своя център,знаейки силата си.всичко тук го пиша по повод квадрати и опозици към светилата, в частност слънцето, и в женски хороскоп е по-трудно... По какво разбираш,че е станало-променя се външния фон, понякога самата съдба отстранява враговете, вече не е част от пътя ти това, а от техния. Не са разбрали-техен проблем, пак лаят и хапят, но ти си на друг етаж, а те-в сутерена. Знам го от опит... :lol:
Едните ти завиждат, другите се подмазват-смешно ;D
« Последна редакция: Май 27, 2013, 01:08:38 pm от Enigma »

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Май 27, 2013, 01:08:38 pm »

Мисля си, че може би транзита на сатурн през дева е материализирал потенциала на наталния съвпад плутон-уран.

Това беше трудно време за мен... :-\ Време разделно!
Но по време на този транзит усещах,че газта и спирачките трябва да работят в синхрон.
Вече бях наясно:

"Има време за всяко нещо,
И срок за всяка работа под небето:
Време за раждане, и време за умиране;
Време за насаждане, и време за изкореняване насаденото;
Време за убиване, и време за изцеляване;
Време за събаряне, и време за градене;'
Време за плачене, и време за смеене;
Време за жалеене, и време за ликуване;
Време за разхвърляне камъни, и време за събиране камъни;
Време за прегръщане, и време за въздържане от прегръщането;
Време за търсене, и време за изгубване;
Време за пазене, и време за хвърляне;
Време за раздиране, и време за шиене;
Време за мълчание, и време за говорене;
Време за обичане и време за мразене;
Време за война, и време за мир.
Каква полза за онзи, който работи От онова, в което се труди той?
Видях труда, който даде Бог на човешките чада, за да се трудят в него.
Той е направил всяко нещо хубаво на времето му."
— Книга на Еклисиаста 3:1-11

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #12 -: Май 27, 2013, 01:10:39 pm »
съвсем "навреме" казано... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Май 27, 2013, 01:20:07 pm »
ето две карти....
« Последна редакция: Май 27, 2013, 02:06:08 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Май 27, 2013, 01:23:39 pm »
съвсем "навреме" казано... ;D

По Сатурн! ;D

Обаче затъмнението в съвпад с ПР.МЦ проработи на пълни обороти... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Май 27, 2013, 01:27:33 pm »

Дори и в ада...бях.

Точно така мисля и аз -"желязна ръкавица", сила в покой, така е нали това е в края на краищата идеята-след г.вната, да си останеш в своя център,знаейки силата си.всичко тук го пиша по повод квадрати и опозици към светилата, в частност слънцето, и в женски хороскоп е по-трудно... По какво разбираш,че е станало-променя се външния фон, понякога самата съдба отстранява враговете, вече не е част от пътя ти това, а от техния. Не са разбрали-техен проблем, пак лаят и хапят, но ти си на друг етаж, а те-в сутерена. Знам го от опит... :lol:
Едните ти завиждат, другите се подмазват-смешно ;D

Точно така... ;D

Жалко е другото. В годините се научих да уважавам повече враговете си и да питая безразличие към
подмазвачите.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #16 -: Май 27, 2013, 02:09:04 pm »
Само имай предвид, че подмазвачите не са те приели наистина, в друг момент ти забиват ножа, съвсем не са безобидни. Двулики са...

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Май 27, 2013, 02:13:52 pm »
Само имай предвид, че подмазвачите не са те приели наистина, в друг момент ти забиват ножа, съвсем не са безобидни. Двулики са...

Как тълкуваш ТР.Сатурн в съвпад с ПР.МЦ? :rolleyes:

А за другото съм съгласна.... ;D, много.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #18 -: Май 27, 2013, 02:52:56 pm »

Как тълкуваш ТР.Сатурн в съвпад с ПР.МЦ? :rolleyes:

А за другото съм съгласна.... ;D, много.
Може и да е ограничено/-чаващо/, но аз все си знам моето...Тръгваме от наталната карта. Сатурн как е -в половина на слънцето, това добре, осветено е то, учиш се от грешките-чак  фатални няма да са...квадратите му ги видяхме-с дневни планети и с тежки...от ъглови домове, проблеми и предизвикателствата-отвън...Ситуиран почти на ИЦ и в гокленова зона/слушай логичната интуиция, той знаеако си прекален оптимист, тогава чуй и страховете му-на сатурн.../-ще влияе от 40-те години до края. Управлява 2 дом-да поемеш в свои ръце финансите си, сама да си платиш билета, да играеш на сигурно...и да е стратегия, която ще ти подплати и старините, добре се съобщава с екзалтиралите нощни планети луна и марс, есенциално добри, но не в сектата си, на тях да се опираш е добре, но най-вече да използваш тригоните им към МЦ и тежкарите там.
може да е дошло време за държавна, стабилна работа по сатурн-промяна в кариерата
-да поемеш отговорност
-да положиш всички усилия, за да задържиш постигнатото
-да вземеш това,което ти се полага като пост и отдавна чакано
-да промениш начина на печелене на парите, с които се издържаш

не знам какво ти предстои и не питам. Във всеки случай активните ин планети, мъжки и делови са трудни, а нощните- по друг начин са възпрепятствани...
най-вероятно-нови възможности в кариерата, нали това затъмнение било с такова значение...но се опирай на идеята за сигурност, реализъм и дългосрочност на инициативите, зимата на 2014 сатурн ще ти пресече асц.

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Май 27, 2013, 09:58:00 pm »
Прогресивно новолуние във водолей ли си имала, Марая?
Преди 7-8 месеца имах такова в риби :-X. Нищо не ми е донесло положително засега.
Предното ми новолуние е било във водолей преди доооста години. Сменила съм тотално посоката тогава- от изкуства и хуманитарии към точни науки и то само за няколко дена. :blink:
Не ми се обяснява ситуацията, но важните неща при мен са се случвали точно по този начин- на шега и без много премисляне.