Само имай предвид, че подмазвачите не са те приели наистина, в друг момент ти забиват ножа, съвсем не са безобидни. Двулики са...
Как тълкуваш ТР.Сатурн в съвпад с ПР.МЦ? :rolleyes:
А за другото съм съгласна....
, много.
Може и да е ограничено/-чаващо/, но аз все си знам моето...Тръгваме от наталната карта. Сатурн как е -в половина на слънцето, това добре, осветено е то, учиш се от грешките-чак фатални няма да са...квадратите му ги видяхме-с дневни планети и с тежки...от ъглови домове, проблеми и предизвикателствата-отвън...Ситуиран почти на ИЦ и в гокленова зона/слушай логичната интуиция, той знаеако си прекален оптимист, тогава чуй и страховете му-на сатурн.../-ще влияе от 40-те години до края. Управлява 2 дом-да поемеш в свои ръце финансите си, сама да си платиш билета, да играеш на сигурно...и да е стратегия, която ще ти подплати и старините, добре се съобщава с екзалтиралите нощни планети луна и марс, есенциално добри, но не в сектата си, на тях да се опираш е добре, но най-вече да използваш тригоните им към МЦ и тежкарите там.
може да е дошло време за държавна, стабилна работа по сатурн-промяна в кариерата
-да поемеш отговорност
-да положиш всички усилия, за да задържиш постигнатото
-да вземеш това,което ти се полага като пост и отдавна чакано
-да промениш начина на печелене на парите, с които се издържаш
не знам какво ти предстои и не питам. Във всеки случай активните ин планети, мъжки и делови са трудни, а нощните- по друг начин са възпрепятствани...
най-вероятно-нови възможности в кариерата, нали това затъмнение било с такова значение...но се опирай на идеята за сигурност, реализъм и дългосрочност на инициативите, зимата на 2014 сатурн ще ти пресече асц.