В повечето случаи забелязвам, че някои мъже прекаляват с ревността, ако тяхната нагласа в отношенията не е много чиста, ако са влезли във връзката с недотам чисти намерения. Такива все търсят под вола теле.
Точно така е! Аз съм със Слънце, Венера, Меркурий и Нептун в Скорпион и Асц в Скорпион, съответно Десц Телец и Луна в Телец, но въпреки това не съм ревнива или поне не от 10 и повече години. Не ми е пречил фактът, че трябва да деля мъжа с друга, а че ме лъже и прилага двоен стандарт, т.е - той може, а аз не. Ако иска да ме лъже - добре, но нека да го направи така, че да не разбера, защото ако разбера - тежко му. Ако постави картите на масата и ми дава същата свобода, каквато и той има - няма лошо, напълно съгласна съм, дори най-вероятно няма и да се възползвам от нея. Ревността не е нищо повече от чувство за собственост и страх да не се наруши статуквото и рутината, с която си свикнал или стандартът, на който се радваш в момента, ако ти е осигурен от някой друг. Не коментирам поведението на някои мъже и жени, които пред половинките си нагло флиртуват с други, само и само да ги накарат да ревнуват и да покажат колко са оборотни, това намирам за пълна простотия, с такъв мъж и минути не бих стояла. Аз си искам уважението и вниманието, като има сили и нерви за други жени - успех!:)