Здравей Гост

Ревност

• 93 Отговора
  • 10858 Прегледи
*

sindi

• *
  • 64
Re: Ревност
« Отговор #20 -: Май 28, 2013, 02:34:50 pm »
Ревнувам в границите на нормалното,макар и да имам в натала Слънце в Скорпион,Венера в Козирог и квадратура между Плутон и Венера

*

Нова

• 3491
« Отговор #21 -: Май 28, 2013, 02:58:12 pm »
Хахахаха, и аз като Лили съм с претенции, че не знам какво е това ревност. Ампутирана съм от това. Ревнувала съм 1 път и половина. Половина, щато беше много отдавна и вече не си спомням кой и по какъв въпрос бях изревнувала, само спомен за неприятното чувство ми остана. Единият път беше преди около година и половина, ма аз кво да направя, че плутона ми квадратираше венерата му. Пък и той беше с курвенски марс.

Сега обаче неревността ми ще бъде изправена пред изпитания,  щото съм на път да се изшия при един чичо, дето е с каре на луна и венера по 1-4 дом, лъв-скорпи, хахах. Ас лъв, а венерата е в съвпад с нептун и каре на мойта ))))
Веселбата вече започна, щото още не се познаваме, а той пробва да ми набие усещане за виновност, да се изяви колко е велик и да пробва да ме контролира...

Тука в най-скоро време очаквайте мелодрама по Нова ТВ.))-

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Май 28, 2013, 03:04:15 pm »
Веселбата вече започна, щото още не се познаваме, а той пробва да ми набие усещане за виновност, да се изяви колко е велик и да пробва да ме контролира...

Мдааа, най обичам да ми вменяват чувство за вина. Особено когато никаква вина нямам, а някой е сгафил...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #23 -: Май 28, 2013, 03:06:52 pm »
Абе, Лили, аз очаквам като добра приятелка да ми набиеш два шамара, да ми налееш акъл да се спасявам дорде е време и да ми дръпнеш едно публично конско, а ти ... тука дуплики ми правиш. Стегни се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Май 28, 2013, 03:16:46 pm »
Какви шамари очакваш? Аз действам со кротце, со благо... докато не ме настъпят, но тук няма начин да е на лична основа.  :blink:

Ако си решила да забъркаш некой гювеч с чичкото, твоя си работа... Кой знае, може да излезе нещо интересно накрая, ако пък не - пак си е опитност. А с компетентен съвет в тази насока надали ще съм полезна, защото от самото начало съм малко предубедена  :-[ - предпочитам ги по-млади, тоя ми се струва дърт.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #25 -: Май 28, 2013, 03:18:05 pm »
Хубуу, мерси.

*

satin_

« Отговор #26 -: Май 28, 2013, 03:33:31 pm »
Нова, колко години ви е разликата?

А дали съм ревнива няма нужда да обяснявам  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #27 -: Май 28, 2013, 03:34:37 pm »
Нова, колко години ви е разликата?

А дали съм ревнива няма нужда да обяснявам  ;D

Сатурнова опозиция ))))

*

satin_

« Отговор #28 -: Май 28, 2013, 03:41:44 pm »
И на мен ми се струва доста дъртичък :blink:

Позабавлявай се  :P Успех  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Май 28, 2013, 04:00:50 pm »
Навремето имах връзка с един стелиумен Скорпион със Сатурн в първи дом - доста ревнив и себичен беше, но някак лепкав, все от мухата правеше слон, драма за дреболии. Дребнав и тънкообиден, но и много чувствителен, раним.

В повечето случаи забелязвам, че някои мъже прекаляват с ревността, ако тяхната нагласа в отношенията не е много чиста, ако са влезли във връзката с недотам чисти намерения. Такива все търсят под вола теле.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #30 -: Май 28, 2013, 05:07:47 pm »
В повечето случаи забелязвам, че някои мъже прекаляват с ревността, ако тяхната нагласа в отношенията не е много чиста, ако са влезли във връзката с недотам чисти намерения. Такива все търсят под вола теле.

Точно така е! Аз съм със Слънце, Венера, Меркурий и Нептун в Скорпион и Асц в Скорпион, съответно Десц Телец и Луна в Телец, но въпреки това не  съм ревнива или поне не от 10 и повече години. Не ми е пречил фактът, че трябва да деля мъжа с друга, а че ме лъже и прилага двоен стандарт, т.е - той може, а аз не. Ако иска да ме лъже - добре, но нека да го направи така, че да не разбера, защото ако разбера - тежко му. Ако постави картите на масата и ми дава същата свобода, каквато  и той има - няма лошо, напълно съгласна съм, дори най-вероятно няма и да се възползвам от нея. Ревността не  е нищо повече от чувство за собственост и страх да не се наруши статуквото и рутината, с която си свикнал или стандартът, на който се радваш в момента, ако ти е осигурен от някой друг. Не коментирам поведението на някои мъже и жени, които пред половинките си нагло флиртуват с други, само и само да ги накарат да ревнуват  и да покажат колко са оборотни, това намирам за пълна простотия, с такъв мъж и минути не бих стояла. Аз си искам уважението и вниманието, като има сили и нерви за други жени - успех!:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Май 28, 2013, 05:39:09 pm »
Не ми е пречил фактът, че трябва да деля мъжа с друга, а че ме лъже и прилага двоен стандарт

И при мен това е водещият мотив.

Принципно не ревнувам мъжете нито към миналото им, нито в настоящата връзка (с който имам), не желая обаче да ме лъжат, баламосват и най-вече да ме мислят за по-глупава и недосетлива, отколкото съм.

Има и такива, важи за двата пола - мислят се за най-големите тарикати и затова често подценяват ума и интуицията на човека отсреща. И в един момент си забиват зашеметяващ автогол. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #32 -: Май 28, 2013, 05:43:02 pm »
Пък и той беше с курвенски марс.

Това с курвенския Марс съм го пропуснала в заниманията си по астрология моля те дай инфо.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #33 -: Май 28, 2013, 05:43:27 pm »
А ревнували ли сте мъжете от майките им (ако сте имали такъв случай)?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Май 28, 2013, 05:45:04 pm »
А ревнували ли сте мъжете от майките им (ако сте имали такъв случай)?

Не, но се е случвало майката да ревнува от мен. Или сестрата.

Странно, все си навличам женска конкуренция.  ;D

Между другото, момичета, сестрите понякога гледат под още по-голяма лупа от майките и са настроени много критично, сякаш с тях имаш отношения.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #35 -: Май 28, 2013, 05:46:48 pm »
Нормално. И баба ми (Бог да я прости!), помня, че казваше на майка ми "Не си мисли, че ти се грижиш по-добре за него от мене!".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Май 28, 2013, 05:49:29 pm »
И баба ми (Бог да я прости!), помня, че казваше на майка ми "Не си мисли, че ти се грижиш по-добре за него от мене!".

Това е пословична свекървина ревност.

В тази връзка майка ми обичаше да казва "моята свекУрва..."  ;D

Но ревността на сестрите честно казано ми е непонятна, имам два такива случая.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #37 -: Май 28, 2013, 05:57:21 pm »
При мен е от прекалена гордост. Не приемам да съм втора цигулка, нито да ме правят на малоумна. Един мъж даде ли ми повод само да се усъмня, че има нечисти помисли, да не говорим за нещо повече, няма как да му се размине гневът ми. Но естествено няма да разбере защо са му се изсипали змии и гущери върху главата ;D Ще направя всичко за да го изоблича и да го накарам да се чувства, като най-жалкото нищожество.
Не приемам изневярата по никакъв начин. Ако един мъж иска да е с мен, трябва да е единствено с мен. Ако не му изнася, да си заминава при другите, няма да го вържа, даже аз ще си тръгна първа.
Ако предварително сме се разбрали, че връзката ни е неангажираща и можем да се виждаме с други. Няма проблем, но това с предварителна уговорка. Без лъжи и номерца.

Такива дето симулират морал-тежко им!

А зависи и от синастрията. Близначкото ми го ревнувам и от въздуха  ;D Тука работата е стигнала до лудост  :blink:

« Отговор #38 -: Май 28, 2013, 05:57:32 pm »
А какво е това "ревност"?!
Някой може ли да ми обясни??!??

Ако предварително сме се разбрали, че връзката ни е неангажираща и можем да се виждаме с други. Няма проблем, но това с предварителна уговорка.

Значи нямаме с теб проблеми.... веднага ще се уговорим!  ;D
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #39 -: Май 28, 2013, 05:58:27 pm »
Питай госпожата в детската градина.  ;D