Здравей Гост

Ако можехте ВИЕ да си създадете натала, как би изглеждал той?

• 73 Отговора
  • 8717 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Какво толкова я хвалите тази Луна в Близнаци, аз сигурно не я усещам толкова позитивна заради другите аспекти  ;D ;D

Не че и аз не си я оставих в натала  ;) ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Veselin

• 2737
Според мен Луна в Лъв или Луна в Стрелец са най-добри за един мъж.

*

Crabby

• **
  • 1460
Естествено,  всички им се лепят:))

Аз пък лично не харесвам Лъвски изпълнения  :blink: Предпочитам нежни,чувствителни мъже,но без да мрънкат,което по аналогия е свързано с Водните Луни и като изключа Рачешката Луна,която си е класическо мрънкало,както и Скорпионската май остава само Рибешката  :blink: Бинго! Сегашния е с Рибешка Луна,брат ми също е с такава. Много са състрадателни и двамата  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Emma

• *
  • 321
Аз бих махнала Хирон от Иц-то си. И като Лили бих пуснала някой благ аспект на Юпото.  ;D Че той само една квадратура си има и толкоз.

Но с това си разполагам. Ще трябва да си го приемам.
Така им свикнах на моите осмодомници, че ще се чувствам изнасилена, ако отидат в някой по-видим дом.  ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
И аз бих си направила една карта на волна пеперудка с повече огън.На Сатурн може да му сменя мястото , че да не съм толкова отговорна, работлива и консервативна, на Луната също- ще им разменя местата и ще ги върна на "мястото"им.Искам вятър да ме вее на бял кон и да грабя от живота  :lol:

*

mail

• *
  • 233
Бих си махнала Сатурна и асц козирог,в 10 например би ми харесвало да са и за асц искам везни с венера съвпад.И телешкия ретрограден марс в 5 дом искам да сменя,може би искам само да не е ретрограден,че воля няма при мен и си го обяснявам от него.Но иначе си харесвам картата и някой и друг аспект бих премахнала,като например Плутон опозиция Луна .
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Uran

• 6041
И аз щях да си разкарам Марс от 4 дом.

Преди време някой беше постнал картата на Леда Милева. Преди да разбера на кого принадлежи този радикс, някак си  "завидях" за балансираността дадена й по рождение. Имаше си всичко жената.

В проектът за следващия си живот, бих желала да съм новолунен Козирог.  :blink:
 Струва ми се малко фанатично предвид желанието ми, да не спазя установения от Вселената ред относно възможностите, които имам за избор на Меркурий и Венера и обвръзаността на АЦ с МЦ, така че ще се съобразя.
Асцендентът - Овен МЦ - Козирог
 Бих си сложила Меркурия във Водолей в този случай. Струва ми се, че Меркурий в Козирог е твърде точен по система на мислене и изказ, докато Водолей позволява полет на мислите и въображението. Меркурий в Стрелец е просто абсурдно, те са като навити играчки-дрънкала, никога не спират, имам чувството че изобщо не изслушват, а чувството за нетактичност им е вроден "талант". Иначе чисто теоретично погледнато, харесвам и позицията на сегашният ми Меркурий в Рак. С годините съм разбрала, че правилно използван, има много преимущества. Бих го предпочела дори и пред тронованите, които попринцип обират лаврите.
Венера - в този случай може да бъде Скорпион, Стрелец, Козирог, Риби - Тук вече бих сложила Стрелецът. В крайна сметка, не искам да съм толкова недостижима и скована.
Марс - нека да е в Овен.
Юпитер - в Стрелец. Може и съвпад с Венера, за много късмет в любовта.  :blink:
Сатурн - харесвам силният по достойнство Сатурн. Така че Козирог или Водолей. По-добре е Козирогът сякаш. Нямам нищо против съвпадите със Слънцето и Луната.

За транссатурновите планети изобщо нямам претенции. Може би единствената е да стоят далеч (особено Нептун и Плутон) от мажорни напрегнати аспекти с личните ми планети.

Избрах асцендент Овен, защото главните нотки на рождената конфигурация, която създадох, са доста меланхолични. За да не е меланхолична и изявата на цялата евентуална натална карта и да не се стигне до недооценяване и изолация, счетох за редно да сложа активен асцендент. Оценявам високо здравомислието и беглата експресия, която асцендент Козирог предлага (такъв е моят) - но това е за по-голяма част от ситуациите, свързани с общуването в службата, с не толкова близки хора. Но в интимната сфера, тази природна обраност ми създава не малко проблеми и в такива случаи много започва да ми се иска да имам асцендент, който може да изрази вътрешният ми огън и цялата емоция. Осъзнавам проблема си и правя стъпки към частичното му решаване, но уви, пълно решение в такъв случай няма, човек е обречен да си носи кръста и единственто, което му е позволено, е да използва ума си, за да намали тежестите. Наслади се, че можеш да изразиш себе си и да покажеш истинското си "аз" пред тези, на които държиш. Аз считам, че не мога да го направя в пълна степен.

*

irina

• **
  • 587
Меркурий в Стрелец е просто абсурдно, те са като навити играчки-дрънкала, никога не спират, имам чувството че изобщо не изслушват, а чувството за нетактичност им е вроден "талант".

Ей това същото изречение аз спокойно го твърдя за приятелка риби с рибешки Меркурий - няма такъв кошмар, изхода е дърпаш шалтера и не слушаш...

Аз бих си сложила малко въздух да не ми пука, че от много овен и скорпион съм цъфнала и вързала и още малко телец за спокойствие  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
Стрелци в Меркурий, личен опит, ужасни за партньорство, с тях не може да се говори за проблеми, те си знаят тяхното и това е. Точно с един такъв си загубих година от живота, мъчейки се да обяснявам неща като на първокласник... мани....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аз все си мисля..,че ние си избираме натала много преди да се инкарнираме.

Ако за едни не е добра постановка Меркурий в мутабелни знаци , то при други той е отлично поставен в такива.

За друг обаче ще бъде по-интересен кардиналния или фиксирания...
Въпрос на избор отново.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Londa

• **
  • 561
Много хубава тема! :P
Да видим...Слънцето в Теле си го харесвам, но Ац в Близнаци искам.Луната в Рак си я заменям за Луна в Овен или Козирог, задължително с хубав аспект със Сатурн.Иначе предпочитам личните ми планети да са задължително в аспект с Плутон.Ох,.... май не мога да имам Скорпионска Венера, е тогава ще се примиря с такава в Телец.Искам в картата ми да има баланс на елементите, а не да доминират една две стихии.А мерка си го харесвам в Овен.

*

Crabby

• **
  • 1460
Е то кой не иска да си смени луната, ако тя е в рак  ;D ;D ;D ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
1вата Астро заповед - не пожелавай наталната карта на ближния си  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Юли 06, 2013, 08:33:59 pm от xtz »
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

Слънце в Лъв, Луна Рак, асцендент и Венера във Везни, Сатурн в Козирог и т.н. - всеки на мястото си. Малко докарани на аспекти също.

Бих си избрала един красив стелиум в 9-ти дом, мечтата ми :blink:
При натален Юпитер там ще изпратя Слънце, Меркурий и Венера да му правят компания!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
Всички копнеят за много тронови планети, а те въобще не са условие за хармонична и успешна реализация в живота. Виждала съм такива карти, с нищо не са по-специални и животът им също не е песен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Мм не знам. Аз гледам една карта с венера в телец, тао с уран и сатурн, на една смотла дошла от село, оженила се по сметка в големия град, завършила най-тъпата специалност в университета, и благодарение на връзките на мъжа си си клати краката на държавна и добре платена работа.

И си гледам моята венера в падение с всичките й хубави аспекти, какъв зор съм учила и с колко труд съм постигнала някаква позиция, как се сдухвам от бачкане, а за брака - въобще не съм просперирала благодарение на него. Та така.