В проектът за следващия си живот, бих желала да съм новолунен Козирог. :blink:
Струва ми се малко фанатично предвид желанието ми, да не спазя установения от Вселената ред относно възможностите, които имам за избор на Меркурий и Венера и обвръзаността на АЦ с МЦ, така че ще се съобразя.
Асцендентът - Овен МЦ - Козирог
Бих си сложила Меркурия във Водолей в този случай. Струва ми се, че Меркурий в Козирог е твърде точен по система на мислене и изказ, докато Водолей позволява полет на мислите и въображението. Меркурий в Стрелец е просто абсурдно, те са като навити играчки-дрънкала, никога не спират, имам чувството че изобщо не изслушват, а чувството за нетактичност им е вроден "талант". Иначе чисто теоретично погледнато, харесвам и позицията на сегашният ми Меркурий в Рак. С годините съм разбрала, че правилно използван, има много преимущества. Бих го предпочела дори и пред тронованите, които попринцип обират лаврите.
Венера - в този случай може да бъде Скорпион, Стрелец, Козирог, Риби - Тук вече бих сложила Стрелецът. В крайна сметка, не искам да съм толкова недостижима и скована.
Марс - нека да е в Овен.
Юпитер - в Стрелец. Може и съвпад с Венера, за много късмет в любовта. :blink:
Сатурн - харесвам силният по достойнство Сатурн. Така че Козирог или Водолей. По-добре е Козирогът сякаш. Нямам нищо против съвпадите със Слънцето и Луната.
За транссатурновите планети изобщо нямам претенции. Може би единствената е да стоят далеч (особено Нептун и Плутон) от мажорни напрегнати аспекти с личните ми планети.