Здравей Гост

Ако можехте ВИЕ да си създадете натала, как би изглеждал той?

• 73 Отговора
  • 8701 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Здравейте мили дами и господа!  :confuse3:

Реших да направя тази тема, защото това ми се върти в главата от известно време и ме забавлява!

Ако вие можехте да си изберете планетите,домовете и знаците, като цяло, ако натала ви беше както вие искате, какво бихте променили или как би изглеждал той?

ПП: Не видях друга такава тема, та затова реших да я публикувам  :P

Ето какво бих направила аз:

Бих си сложила едно Слънце в Стрелец, в първи дом! От рак та на стрелец, радикална промяна, но просто обожавам стрелците, техният позитивизъм, колко са интелигентни и целеустремени!   :sagittariuss:

В Луна бих си оставила Близнаците, харесват ми техните ефирни чувства и не бих си дала зор с един Скорпион да кажем  :-X  :geminis:

В Меркурий бих си променила водният Рак, на един огнен Лъв  ;) Никога не съм имала самочувствие *без основателни причини*, та викам да пробвам как е да имаш  ;D  :leos:

О Венера, как бих ти сложила един РАК, аз съм РАК в слънце и меркурий, но не съм фен на много Рак по натала, но само един РАК може да обича, така както аз искам да обичам. Харесва ми нещо в начина на раците, затова само и единствено тук ще ги сложа!  :cancers:

МАРС, муахахаха СКОРПИОН   :scorpios: :97: :97: :97:

Юпитер, да определено Везни  :mellow:  :libras:

В Сатурн що да не сложа една Дева , да го затвърдя  ;D ;D   :virgos:

Е как Уран ще е във Водолей, няма друг начин   :aquariuss:

Нептун в Овен, не знам защо така реших да си има от всичко!  :ariess:

Плутон ще го ръчна да е в Риби, да ми е тежко  :P :P  :piscess:

MC в Козирог  :capricorns:, а Асцидента в Близнаци   :geminis:

За домове още не съм мислила, някой планети още не съм ги решила на 100%.

Чакам да се включите и Вие, и да се посмеем на всички на избора :)

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
Пак нещо се обърка, Краби. Е как така слънце в стрелец в първи, а ас-то в близнаци?

Пак си построй картата )))))

*

Crabby

• **
  • 1460
Пак нещо се обърка, Краби. Е как така слънце в стрелец в първи, а ас-то в близнаци?

Пак си построй картата )))))

Нова, това в друга планета, къдеот нищо не трябва да се съчетава, игнорирай ги тия смотани правила, аз искам Стрлеца да си е там, и Близнаците да са си там! За това казах, ако ние можехме да си ги избираме!

;D ;D ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
Никакви карти не съм строила, просто си бленувам тук, все пак съм Раче все още  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
Ааааааа, ясно, щото аз си мислих да има все пак някаква връзка с реалността, ама щом си казала, така да бъде. Само не разбрах луната ти в близнаци откъм 1 или 12 дом ще я туриш? )))))))))))

*

Crabby

• **
  • 1460
Ааааааа, ясно, щото аз си мислих да има все пак някаква връзка с реалността, ама щом си казала, така да бъде. Само не разбрах луната ти в близнаци откъм 1 или 12 дом ще я туриш? )))))))))))

Обмислям го още, домовете ме затрудниха повече  :-[ :-[

Реалността е всеки ден около нас, хубаво е да мечтаем даже и във Форума, така че се включвай и ти  :wub: :wub:

*

Нова

• 3491
Хм, реалността на мен ми харесва. Да мечтая не умея, осакатена съм в този смисъл.

Плюс това вече е 11,15, а аз от гледане на синастрии и хорари не съм свършила още работа за 5 пари. УжасТ.

*

Crabby

• **
  • 1460
Нова, Нова!

Днес си станала с грешният крак, отивай да работиш, и като искаш да си помечтаеш, ела в моят свят на измислените натални карти :))))  :58: :kissd:

Така...Аз задължително ще си метна една Венера в първи дом с АЦ Везни. Хем да е на трон там,хем да ми носи красота. Сатурн ще го изпратя в 8-ми дом. Там ми се струва най-безопасен и ще ми донесе дълголетие. Юпитер го искам на ДЦ. Хем ще е силен заради ъгловото си разположение,хем ще ми донесе късмет в брака. Уран ми харесва в 4-ти дом,както ми е и сега,но задължително да има връзка с Меркурий! Нептун бих сложила във 2-ри дом. Да ми носи пари от нищото! Слънцето в 5-ти дом си го харесвам-нека си остане там пак във Водолей! Може би и Меркурий да е там в съвпад със Слънцето,както е сега. Една Телешка Луна би ми се отразила добре...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Телешка луна и аз искам, и тригон между светилата плюс една екзалтирана венера.
Сатурн само се чудя къде да го турна, най-добре в тригон със светилата и секстил с венерата.

Абе искам само тронови и екзалтирани планети, моите всичките са в падение, заточение, перегрини, по дом, по знак, изгорени, егати :angry:

*

Vanila

• *
  • 385
....една Венера да е на трон, хем да ми носи красота.

Юпитер го искам на ДЦ. Хем ще е силен заради ъгловото си разположение,хем ще ми донесе късмет в брака.

Уран да има връзка с Меркурий!

Нептун бих сложила във 2-ри дом. Да ми носи пари от нищото!

Меркурий да е в съвпад със Слънцето,както е сега.

Just_a_Dream, така цитирани планетите и разположението им отговарят точно на моята натална карта  :blink:

Хич не роптая на това, което ми се е паднало - вярвам, че го заслужавам  ;D 

Замислих се в посока на това, дали бих променила квадрата Марс/Уран в картата си - ми, добре би било да е тригон например  :blink:, но така пък имам хъса да вървя напред ...иначе с тези фиксирани знаци ще си стоя на едно място до края на света...  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

ini

• **
  • 597
Искам си картата такава каквато е в момента, не я заменям за никоя друга! Аз обичам своята карта. Тя е такава каквато аз съм избрала да бъде. Вашите също вие сте си избрали. :)

*

Нова

• 3491
Оооо, Ини, как си, по ретро мерк пак се показа. Всичко по твоя 4 дом оправи ли се или да не дълбая с длетото тънко? )))))

*

ini

• **
  • 597
Оооо, Ини, как си, по ретро мерк пак се показа. Всичко по твоя 4 дом оправи ли се или да не дълбая с длетото тънко? )))))
Новичка благодаря, да , всичко е 6 по 4дом, изкарах голям голям голям късмет, СЛАВА БОГУ!  ;) Иначе съм тук, но не винаги си струва да пиша.  ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
И аз си харесвам картата такава каквато е, но винаги е хубаво да помечтаем  :wub:

*

Lillie

• 30532
Ако можех да избирам, щях да избера по-малко проблематична карта. На първо място - да разкарам Марс от ИЦ. Ако може, да аспектирам и Юпитер, че такъв, какъвто е, не ми върши много работа нито по 7 дом, нито по принцип.

Та, бих си избрала почти същата карта, но с друга позиция на Марс. Знака на Луната също бих сменила - например, да е в Лъв, за да е в тригон с Меркурий и Венера (но да не е в съвпад със Сатурн). Луна в Близнаци също може.

С такава карта щях да съм волна пеперудка, нямаше да ми пука чак толкова за нищо - ех, мечти...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
Моята луничка е в Близнаци, ама със Слънцето не се разбират много много  :-[ :P

*

Нова

• 3491
Ако можех да избирам, щях да избера по-малко проблематична карта. На първо място - да разкарам Марс от ИЦ. Ако може, да аспектирам и Юпитер, че такъв, какъвто е, не ми върши много работа нито по 7 дом, нито по принцип.

Та, бих си избрала почти същата карта, но с друга позиция на Марс. Знака на Луната също бих сменила - например, да е в Лъв, за да е в тригон с Меркурий и Венера (но да не е в съвпад със Сатурн). Луна в Близнаци също може.

С такава карта щях да съм волна пеперудка, нямаше да ми пука чак толкова за нищо - ех, мечти...

Държиш си ти на АС-то и това е )))))) Пък после.. волна пеперудка... Сменяй и ас.то!

И аз си харесвам картата принципно. Само Юпитер от шести бих засилила към 7-ми дом. Нептун в 4-ти и Сатурн в 3-ти са ми донесли много страдание в детството. Не ги искам там! И защо по дяволите съм си избрала такава въшлива карта?  :41:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

satin_

Ако можех, моментално пращах осакатената ми Луна в Близнаци или Лъв и и давам само хармонични аспекти :blink: Останалото искам така да е нагласено, че винаги да е dolce vita  :blink: