Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41184 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #140 -: Юли 02, 2013, 09:32:15 am »
Най-шавливия ми бивш има Венера съвпад Юпитер в Козирог и Луна съвпад Уран в Стрелец- дръж се. Всичко под ножа  ;D

Венера в коза си е по-голяма курва и от курвата.

Защо мислиш така?Все пак това е сатурнов знак.

Така де, можем да те накараме да се включиш тутакси, щом настъпим твоята на трон по дом.
Нали не го приемаш лично? )))

Ми мисля така, защото житейския ми опит така ми е показал. А и сатурн не е това, което е.

Изобщо не е лично...,ако беше нямаше да питам ;D.
Не мисля,че е к-----а Венера в козирог. Във водолей по-би се съгласила... :rolleyes:

Особено, ако водолейската е подкрепена от сатурн, с две ръце подкрепям съглашението ти.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #141 -: Юли 02, 2013, 09:32:30 am »
Майка ми и баща ми са с венера в козирог, колежката плюс една приятелка ( и при двете участват в квадратура с марс, а при едната в тао и с луна), мъжленцето, дето ме измъчи също. Само за двама от тях мога да кажа - нещо курвенско, ама пак с много условности. ;)

Абе..мога и за себе да кажа, че съм флиртаджийка и си шавам, но само когато не съм емоционално обвързана. Търся силни емоции и разнообразие, адреналин- като предпочитам да го получавам от един човек- във връзка. Но ако не го получавам предпочитам да съм с несериозни връзки отколото някаква ежедневна скука.

Козирога е привидно спокоен знак, но там трябва много адреналин в дълбочина- много емоция- силни изживявание- не външно, а вътрешно!
За това тези, които имаме силно представен козирог се "заблехунваме" по водните неща :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #142 -: Юли 02, 2013, 09:33:17 am »
Най-шавливия ми бивш има Венера съвпад Юпитер в Козирог и Луна съвпад Уран в Стрелец- дръж се. Всичко под ножа  ;D

ААааааа няма такава курва, като него, признала съм го. Да е жив и здрав, приятелчета сме, но за гадже не е за мен. :) Аз съм моногамна. :) Да добавя и водолейското му слънце да е пълна картинката.  :mellow:

Не е вярно- не е от венерата в коза.  Аз съм с венера в коза и мога да ви кажа, че това е една много преданна венера. Ако има нещо курвенско..то е по- скоро ПОХОТ..козирога е похотлив знак, да, но е много принципен!

Но виж Луна съвпад Уран в Стрелец- ей тука няма гаранции за постоянство. Особено ако ако с планетите от Козирога прават съпад по антисия.
Колко принципно може да е да спиш със съседката, със съученички и мои, и негови, с приятелки, с приятелки на сестра си и нон стоп да флиртуваш двусмислено (ако мине номера) с всички приятелки на твои приятели и на приятелката си?!. :)

Ини- Луна съвпад Уран в Стрелец!!
Къде го гониш ти този свободен дух!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #143 -: Юли 02, 2013, 09:35:44 am »

ААааааа няма такава курва, като него, признала съм го. Да е жив и здрав, приятелчета сме, но за гадже не е за мен. :) Аз съм моногамна. :) Да добавя и водолейското му слънце да е пълна картинката.  :mellow:

Не е вярно- не е от венерата в коза.  Аз съм с венера в коза и мога да ви кажа, че това е една много преданна венера. Ако има нещо курвенско..то е по- скоро ПОХОТ..козирога е похотлив знак, да, но е много принципен!

Но виж Луна съвпад Уран в Стрелец- ей тука няма гаранции за постоянство. Особено ако ако с планетите от Козирога прават съпад по антисия.
Колко принципно може да е да спиш със съседката, със съученички и мои, и негови, с приятелки, с приятелки на сестра си и нон стоп да флиртуваш двусмислено (ако мине номера) с всички приятелки на твои приятели и на приятелката си?!. :) За жалост нямам повече наблюдения върху такава Венера, но моя единствен опит е такъв. Не съдя по него за всички Венери в Козирог. :)

200% не е от венерата. Дай информация за неговия у7, у 8, у12 и също за меркурия и непруна в картата...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #144 -: Юли 02, 2013, 09:36:23 am »

Колко принципно може да е да спиш със съседката, със съученички и мои, и негови, с приятелки, с приятелки на сестра си и нон стоп да флиртуваш двусмислено (ако мине номера) с всички приятелки на твои приятели и на приятелката си?!. :)

;D А де! Много влюбена бях, пък и моята венера в Стрелец е там, а неговата при моя марс, моето слънце в негов първи дом и квадрат между слънцата. Всеки си ги има такива връзки.  :blink: Но моя фикс Скорпион го изтърпя саамо 4 години преди да се реши на края.  ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #145 -: Юли 02, 2013, 09:37:24 am »
венера квадрат марс за женска карта май е по-скоро кофти аспект в любовен план. за мъжка - казват, че бил аспектът на големият любовник...за мен е голямо предизвикателство, не само в любовен план, ами и като конфликт между мъжка и женска енергия. бях пуснала тема за него преди

Я дай линк плийсссс  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #146 -: Юли 02, 2013, 09:39:02 am »

;D А де! Много влюбена бях, пък и моята венера в Стрелец е там, а неговата при моя марс, моето слънце в негов първи дом и квадрат между слънцата. Всеки си ги има такива връзки.  :blink: Но моя фикс Скорпион го изтърпя саамо 4 години преди да се реши на края.  ;D

е, то ако любовта се измерваше само с верността...... :lol: Любовта е любов- и туй то.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #147 -: Юли 02, 2013, 09:41:12 am »
венера квадрат марс за женска карта май е по-скоро кофти аспект в любовен план. за мъжка - казват, че бил аспектът на големият любовник...за мен е голямо предизвикателство, не само в любовен план, ами и като конфликт между мъжка и женска енергия. бях пуснала тема за него преди

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6612.0.html :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #148 -: Юли 02, 2013, 09:42:52 am »
Ето, качвам картата, въпреки, че не е за тази тема,но като заговорихме за 'какво не' та се сетих за него...   :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #149 -: Юли 02, 2013, 09:45:43 am »
Инии, пак марс на ас-то ))) Обаче тук венера е и нептунясала. Гадно.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #150 -: Юли 02, 2013, 09:47:15 am »
Супер, супер, моето слънчице точно между неговия марс и сатурн. :) Иначе девиза му е 'отричай до последно'!  ;D ;D ;D ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #151 -: Юли 02, 2013, 09:48:56 am »
Е, нептунясала венера е отчаян роматик, леко нереалистична, има нужда от любовни драми.

проблема в тази карта са 2 неща (не е въобще зле картата иначе), но - двата у5 за зле поставени в козирог- нептун и юпитер- човека вечно ще се чувства недооценен в личния и любовн живот и ще има нужда да се ДОКАЗВА там, за да печели самочувствие.

И другото Луна Съвпад Уран в стрелец- шавливост, непостоянност, постоянна нужда от промени

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #152 -: Юли 02, 2013, 09:51:21 am »
А везни на АС с Венера във везни съвпад Уран в 1 в опозиция с Луна в овен в 7 ... та дотук ясно  ;D, но имат и Луна и Венера по един тригон със Сатурн (у4) в 9... та - тези тригони дали укротяват малко от малко, или сипват още, понеже Сатурн е в близнаци?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #153 -: Юли 02, 2013, 09:53:19 am »

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6612.0.html :blink:

До болка вярно всичко написано... При мене Венера е в Близнаци и прави квадрат на Марс, който е в Дева... Олелия си е направо. Този аспект аз бих го описала с думите "Няма пълно щастие"  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #154 -: Юли 02, 2013, 10:05:13 am »
А везни на АС с Венера във везни съвпад Уран в 1 в опозиция с Луна в овен в 7 ... та дотук ясно  ;D, но имат и Луна и Венера по един тригон със Сатурн (у4) в 9... та - тези тригони дали укротяват малко от малко, или сипват още, понеже Сатурн е в близнаци?

е колко да го усмирява..ще го стабилизира, няма да го обърква, защото опозето Луна Венера, често прави мъжете като мухи без глави- но тука опозето си е тежко, защото има намесен уран. Човека ще има особена сексуланост и интимен живот и няма да се чувства притеснен от това.

Твои планети какви има, които са във връзка с опозето?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #155 -: Юли 02, 2013, 10:21:34 am »

е колко да го усмирява..ще го стабилизира, няма да го обърква, защото опозето Луна Венера, често прави мъжете като мухи без глави- но тука опозето си е тежко, защото има намесен уран. Човека ще има особена сексуланост и интимен живот и няма да се чувства притеснен от това.

Да, това питах дали Сатурн ще стабилизира поне малко опозицията, не си уцелих точната дума ...
Неговите Венера+Уран са в мой 5 и са в опозиция на Венера и Меркурий в 11, квадрат с моя у7 - Юпитер в 8, съвпад с моя Плутон в 5. Има Луна съвпад Луна и моите овенски Луна, Венера са в неговия 7, а Меркурий е на к8. Неговия Сатурн се пада на 2* от моя АС откъм 12.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #156 -: Юли 02, 2013, 10:27:28 am »

Да, това питах дали Сатурн ще стабилизира поне малко опозицията, не си уцелих точната дума ...
Неговите Венера+Уран са в мой 5 и са в опозиция на Венера и Меркурий в 11, квадрат с моя у7 - Юпитер в 8, съвпад с моя Плутон в 5. Има Луна съвпад Луна и моите овенски Луна, Венера са в неговия 7, а Меркурий е на к8. Неговия Сатурн се пада на 2* от моя АС откъм 12.

Значи ти имаш съвпад Луна Венера- супер за него, опозе Плутон- тва малко ще роди проблеми- ще се опитваш да озъптяваш уран съвпад венера при него. Плутона си е комадир, урана е немирния войник...но пък Венерата му няма да може без плутона ти...и стези тригони съм твоя АЦ...да, има шанс за вас..мисля си- не е  неподходящ за теб

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #157 -: Юли 02, 2013, 10:50:40 am »
Супер, супер, моето слънчице точно между неговия марс и сатурн. :) Иначе девиза му е 'отричай до последно'!  ;D ;D ;D ;D

Там ли ти е слънцето? на мидпоийнта му Сатурн Марс? Ооооо доста екшън трябва да е имало в тези отношения, изнервяла си го яко, провокирала си го много

*

Нова

• 3491
« Отговор #158 -: Юли 02, 2013, 10:55:32 am »
Мнението ми е, че слънцето не се чувства добре при сатурн в синастрия. Обикновено слънцето се отказва, не издържа, в повечко му идва сатурна.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #159 -: Юли 02, 2013, 11:02:25 am »
Мнението ми е, че слънцето не се чувства добре при сатурн в синастрия. Обикновено слънцето се отказва, не издържа, в повечко му идва сатурна.

съгласна! аз също съм го забелязала при себе си.  не харесвам напрегнатите аспекти сатурн слънце- отблъскват ме мъжете, с които го има това и може би и аз ги отблъсквам..

тях ги е задържало, защото все пак Асцендента му е там.