Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41300 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #160 -: Юли 02, 2013, 11:08:00 am »
Инии, пак марс на ас-то ))) Обаче тук венера е и нептунясала. Гадно.
Супер, супер, моето слънчице точно между неговия марс и сатурн. :) Иначе девиза му е 'отричай до последно'!  ;D ;D ;D ;D

Там ли ти е слънцето? на мидпоийнта му Сатурн Марс? Ооооо доста екшън трябва да е имало в тези отношения, изнервяла си го яко, провокирала си го много
Там някъде, на 13*42 е моето Слънце. Хе хе, ами той първи ме изнервяше, после аз него , но ми е признавал че само аз съм можела да го 'хващам', какво мисли, какво прави...и така :) Сега си има до него водолейка, като него, дори на неговата дата, но друга година. :) Познавам я, много готино момиче. :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #161 -: Юли 02, 2013, 11:18:30 am »
Супер, супер, моето слънчице точно между неговия марс и сатурн. :) Иначе девиза му е 'отричай до последно'!  ;D ;D ;D ;D

Там ли ти е слънцето? на мидпоийнта му Сатурн Марс? Ооооо доста екшън трябва да е имало в тези отношения, изнервяла си го яко, провокирала си го много
Там някъде, на 13*42 е моето Слънце. Хе хе, ами той първи ме изнервяше, после аз него , но ми е признавал че само аз съм можела да го 'хващам', какво мисли, какво прави...и така :) Сега си има до него водолейка, като него, дори на неговата дата, но друга година. :) Познавам я, много готино момиче. :)
мхм..слънце в секстил с луната му.. много е важно мъжката луна как се чувства спрямо женското слънце- най- хубавото е да има съвпад или хармоничен аспект на двете, дори за антисите проверявайте, но в крайна сметка и напрегнат аспект ще свърши работа. По- дпбре квадрат или опозе отколкото никаква връзка.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #162 -: Юли 02, 2013, 11:43:53 am »

мхм..слънце в секстил с луната му.. много е важно мъжката луна как се чувства спрямо женското слънце- най- хубавото е да има съвпад или хармоничен аспект на двете, дори за антисите проверявайте, но в крайна сметка и напрегнат аспект ще свърши работа. По- дпбре квадрат или опозе отколкото никаква връзка.
Така ли е наистина, защото със сегашния имам опозиция негова луна, мое Слънце/Сатурн, но и той има Слънце съвпад Сатурн върху моите, защото имаме 2 дни разлика.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #163 -: Юли 02, 2013, 11:53:46 am »
Да, ок е това- тежичко е опозето Луна - Сатурн в синастрия, ама той си е свикнал от натала ;D

Венерата му как е към твои Марс Слънце Сатурн?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #164 -: Юли 02, 2013, 12:06:58 pm »
Да, ок е това- тежичко е опозето Луна - Сатурн в синастрия, ама той си е свикнал от натала ;D

Венерата му как е към твои Марс Слънце Сатурн?
Съвпада с моята Венера и прави полусекстил към моя Марс, към Слънце/Сатурн вече идва повече орбиса за полусекстил. Между луните ни също полусекстил, но вече моята в Овен прави тригон към неговите Венера и Уран и квадрат към Юпитер. Само луните ни са в съседни знаци и домовете различни.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #165 -: Юли 02, 2013, 12:14:26 pm »
марса ти също прави опозе луната му така ли?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #166 -: Юли 02, 2013, 12:19:09 pm »
Не, широк тригон прави, 10* орбис.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #167 -: Юли 02, 2013, 12:23:59 pm »
Не, широк тригон прави, 10* орбис.

да, и това действа. ами в такъв случай, честито! Би трябвало доста време да изкарате заедно- в най- важните точки сте свързани

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #168 -: Юли 02, 2013, 03:05:48 pm »
и за да се върнем към темата- ще си напиша как за мен изглежда идеалната карта- от днешна гледна точка според вижданията и нуждите ми  ;D

Искам мъж със:

Слънце в  Овен, Близнаци, Стрелец,Козирог, Риби (средните градуси навсякъде)
Луна в Скорпион 20-25 градус, или в Козирог, или в Риби (средните градуси), или в Рак, или в ингрес в Телец
Венера в ингрес в Телец..но и по- навътре ще я преживея, навсякъде в Рак, Лъв или в Скорпион (около 20тия градус)
Юпитера ще е супер в Рак, в Лъв, дори в Дева- средните градуси, също Стрелец
Марса да е в Рак или съвпад Венерата- ако Венерата е ингрес в Телец...крайните градуси на Овен също върши работа или в Риби..
Меркурия- Риби, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева
Сатурна..може да е във Везни, Козирог, Дева
Плутона- Скорпион, Дева или края на Везни
Урана..Стрелец
Нептуна- Козирог или Стрелец в крайните градуси

СЛВ...някъде в Риби, Козирог, Дева, Рак..Близнаци- и така :lol:

Дадох си заявката! Дядо Боже вече знай! ;D ;D ;D Аа..вие момичета ако познавате такива мъже- няма да си мълчите, чухте ли ;)

« Последна редакция: Юли 02, 2013, 03:20:26 pm от zikovu »

*

Нова

• 3491
« Отговор #169 -: Юли 02, 2013, 03:44:32 pm »
Зикову, големи толеранси пускаш )))) Някои аспекти дори си противоречат чисто времево, ама виж един мой връстник би ти свършил работа  ;) )))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #170 -: Юли 02, 2013, 03:49:09 pm »
Да, колкото и да ги гледам нещата, ще трябва да си промениш критериите, не се напасват всичките времево. Няма такъв нероден момък.

*

Нова

• 3491
« Отговор #171 -: Юли 02, 2013, 03:57:53 pm »
Има някакси вариант да понаредиш тежките планети според желанието, ако заложиш на 1981 год, но тогава ще трябва да жертваш позициите на урана или юпитера.

Така, в средата на април 1981 год може да е роден твоя човек, ако жертваш меркурий, юпитер и уран. Късмет. Търсим овнешки 32-год младеж, дами!

Уфф, ма той се пада с опозе на марс-плутон. И малко не е работа така подредената карта, ако те удовлетворим към 20,4,1982, ас скорпи с плутон на ас и първодомна луна, пълен 7 дом с опозета по плутон и луна ))))
« Последна редакция: Юли 02, 2013, 04:02:56 pm от Нова »

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #172 -: Юли 02, 2013, 04:14:31 pm »
Леле, колко сте критични и как се хващате само за един аспект или едната венера ;D
Аз ако не разбирах нищо и ви слушам, досега 5-6 пъти да съм се развела. Познавам много мъже с квадрат на венера и марс и са верни само на една жена!, както и жени с венера квадрат уран, които не изневеряват! Също и за Нептун на ИЦ не води двойнствен живот!
Гледа се цялостната карта и дори и да има предпоставки за изневери, това не означава, че човекът ще го направи. Спомням си в едно предаване Иван (от Иван и Андрей) как се възмути на една псевдоастроложка, която му наговори такива глупости, затова не трябва да се приемат буквално нещата.

Sunnily то при квадрата на венера и марс хората са верни бе, просто ни губят интереса бързо, иначе сме си верни. Според мен всичко не е до твоята натална карта, ами до колко човека с когото си те допълва и е това, което търсиш. Естествено предпоставките на другите планети и т.н в натал могат да помогнат  :rolleyes:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Asol

• 4140
« Отговор #173 -: Юли 02, 2013, 04:43:09 pm »
Новичка, не бих препоръчала земна Луна за мъж

Абе вие от каталог ли си ги избирате ?  ;D
Всеки привлича партньор според натала си. Така че идеални карти валидни за всеки няма.
И ако на някоя й отива "червен цвят боя за коса", при друга изобщо няма да е така независимо от  "уау" препоръките на първата. ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #174 -: Юли 02, 2013, 04:57:41 pm »
Аууу, я къш!!!

Ние тука си мечтаем!!!

:P :P :P
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #175 -: Юли 02, 2013, 05:54:28 pm »
Я, имало и други неромантици, не само аз ви развалям рахатлъка в темата.  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #176 -: Юли 02, 2013, 07:02:23 pm »
Н'я се развива темата, скептиците езика зад зъбите и те така  :mellow: ...
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #177 -: Юли 02, 2013, 07:28:17 pm »
Новичка, не бих препоръчала земна Луна за мъж

Абе вие от каталог ли си ги избирате ?  ;D
Всеки привлича партньор според натала си. Така че идеални карти валидни за всеки няма.
И ако на някоя й отива "червен цвят боя за коса", при друга изобщо няма да е така независимо от  "уау" препоръките на първата. ;D

така е ама мързела и паразита   никой не иска да привлича,дори и да ти драснато според и там стана въпрос за земна луна и водно слънце при мъж
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #178 -: Юли 02, 2013, 07:41:50 pm »

Съгласна и подкрепям горното  :blink:

То пак може да е романтично, но просто привличате определен тип партньор според картата си...

Друго ми прави впечатление - когато променям себе си /то кански усилия ми струва  ;D/, променям и връзката си; по някакъв странен начин работата с и върху себе си се отразява и вън... Лично на мен обаче ми е трудно това с промяната - споделих по ретро Меркурий  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #179 -: Юли 03, 2013, 08:35:04 am »
Има някакси вариант да понаредиш тежките планети според желанието, ако заложиш на 1981 год, но тогава ще трябва да жертваш позициите на урана или юпитера.

Така, в средата на април 1981 год може да е роден твоя човек, ако жертваш меркурий, юпитер и уран. Късмет. Търсим овнешки 32-год младеж, дами!

Уфф, ма той се пада с опозе на марс-плутон. И малко не е работа така подредената карта, ако те удовлетворим към 20,4,1982, ас скорпи с плутон на ас и първодомна луна, пълен 7 дом с опозета по плутон и луна ))))

мда- имала съм сериозен прител 81 набор. Нека да има опозе марс- плутон- аз имам съвпад ;) Да ама 81 набор имат сатурн който ми квадратира всички лични планети ;) не е много леко. :-\

Абе да ви кажа- както Краби каза- ние тук все пак си мечтаем ;D

Когато срещнеш човек, с който има химия- все има това или онова, което не е ок,но това е съдбата, това са срещите и причините, по които много от нас я изучават астрологията. Виждаш нещо, което на теория не би трябвало да работи, но на практика работи- нали:)