Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41178 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #180 -: Юли 03, 2013, 08:48:19 am »
Нищо не е по-важно от Луната и в мъжката и в женската карта. Следват Слънце и Марс.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #181 -: Юли 03, 2013, 08:53:13 am »
Нищо не е по-важно от Луната и в мъжката и в женската карта. Следват Слънце и Марс.

Да ти кажа и аз съм стигнала до този извод. Но има и много Но-та. С един бивш имахме секстил на луните, НО имаше негов Сатурн от негов 1ви, който квадратираше моята луна + това той имаше Венера в Дева :-X

еее..за мен той беше абсолютно емоционален сухар - може би секстила на луните ни ни помогна доста..но въпреки секстила на Луните на мен ми липсваше пълен емоционален комфорт с него. Луна квадрат Сатурн е много тежък аспект (чувства се точно като- орязване на крила, вдъхновение- защото то идва от ДУШАТА- Луната).
И съм убедена, че съвпада и опозето Луна- Сатурн действат различно. Съвпада се усеща като стабилизиране и структуриране, а опозицията дава възможност за диалог. Но квадрата?! Квадрата е просто несъвместимост...специално при тези 2 планети говоря
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #182 -: Юли 03, 2013, 08:57:20 am »
zikovu, колко време ти трябваше в този случай, да се освободиш от тази връзка ? Разбирам, че зависи от знака на Луната и аспекти, но горе долу.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #183 -: Юли 03, 2013, 08:59:06 am »
Кой каквото и да казва квадрат и опозиция на сатурн в синастрия към лични планети е шибана работа.

Аз с чудовището дето писах имам аспекти - двойни, и на марс и на слънцето. А луната му е в опозиция на моето слънце. Затова ми е голяма страст този мъж :-[

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #184 -: Юли 03, 2013, 09:02:04 am »
zikovu, колко време ти трябваше в този случай, да се освободиш от тази връзка ? Разбирам, че зависи от знака на Луната и аспекти, но горе долу.

Много време се чувствах дискомфортно, може би последните 4-5 месеца вече бяха агония. Разбрах за негови лъжи и добре, че стана така, защото това ми даде тласък да се поддам на чара на един господин и вече от там насетне бързо взех решението за раздялата. Много фактори се насъбраха.

Като се разделихме бях щастлива, спокойна, беше ми леко на душата- толкова добре се чувствах! 0 страдание.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #185 -: Юли 03, 2013, 09:04:56 am »
Кой каквото и да казва квадрат и опозиция на сатурн в синастрия към лични планети е шибана работа.

С момче, което МНОГО обичах имахме мой сатурн опозе венерата му- вярно е, че се побърквах да го критикувам, бях много сурова към него- не знам как така ми идваше все отвътре да му чета КОНСКО и да му бъда нравоучител.

аз самата се чувствах ужасно от това..но просто ми идваше отвътре!!! все нещо исках да му обяснявам и да го подобрявам.

А в същото време венерите ни бяха в тригон!..може би за това ми е било криво от всичката ми критика

« Отговор #186 -: Юли 03, 2013, 09:20:53 am »
В синастрията ни с моя приятел негов Юпитер е в мой първи дом,а моя Юпитер е в негов първи. На ден сигурно по един час си правим комплименти,спукваме се да се хвалим един друг. Постоянно му показвам снимките,той моите...Постоянно си говорим неща от сорта"Трябва да ти издигнат статуя в центъра на града да видят хората що е красота...и тям подобни. И като вървим заедно някъде се надуваме като пуяци  ;D Абе много е щуро това с Юпитерите честно!  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #187 -: Юли 03, 2013, 09:21:22 am »

С момче, което МНОГО обичах имахме мой сатурн опозе венерата му- вярно е, че се побърквах да го критикувам, бях много сурова към него- не знам как така ми идваше все отвътре да му чета КОНСКО и да му бъда нравоучител.

аз самата се чувствах ужасно от това..но просто ми идваше отвътре!!! все нещо исках да му обяснявам и да го подобрявам.

А в същото време венерите ни бяха в тригон!..може би за това ми е било криво от всичката ми критика

Това с критикуването по скоро от твоя натал да идва. Този аспект по скоро показва, различията в разбиранията за връзката и неща, които можем и не можем да правим в нея. Пример:

Имах приятели, които ходиха доста време, тя имаше венера в рак, а той сатурн в козирог, от това което съм забелязала при тях: И двамата се грижеха един за друг, но когато Сатурн имаше проблеми в работата, имаше седмици в които не и се обажда, имаше нужда да е насаме със себе си и да си оправи проблемите, но си я обичаше, а тя го разбираше като фактор, че на него не му пука за нея. Рано или късно този аспект доведе до края на връзката им, но това е също аспект с една енергия, която ги караше да бъдат заедно.

Все пак всеки Сатурнов аспект в синастрията е свързващ и обвързващ. По добре с него, от колкото без.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #188 -: Юли 03, 2013, 09:23:02 am »
Разбирам! Човека с луната се чувства зле и може в началото дори и да не предполага защо изпитва този дискомфорт , съдя за това по мои наблюдения при транзити примерно. Много зле се чувствам при транзитна луна опозиция на мой сатурн, а няма видима причина за такова състояние.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #189 -: Юли 03, 2013, 09:25:15 am »
Разбирам! Човека с луната се чувства зле и може в началото дори и да не предполага защо изпитва този дискомфорт , съдя за това по мои наблюдения при транзити примерно. Много зле се чувствам при транзитна луна опозиция на мой сатурн, а няма видима причина за такова състояние.

Ини мен питаш ли ме, аз се чувствам зле понякога без причина, просто ей така. Пусти му Рак в Слънце, макар и единствен в натала си казва думата, а да не говорим като има негативни транзити!  :93: :86:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #190 -: Юли 03, 2013, 09:26:37 am »

Ини мен питаш ли ме, аз се чувствам зле понякога без причина, просто ей така. Пусти му Рак в Слънце, макар и единствен в натала си казва думата, а да не говорим като има негативни транзити!  :93: :86:
Ами ясно ми е, аз съм с 4 планети в 4 дом. :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #191 -: Юли 03, 2013, 09:30:28 am »
В синастрията ни с моя приятел негов Юпитер е в мой първи дом,а моя Юпитер е в негов първи. На ден сигурно по един час си правим комплименти,спукваме се да се хвалим един друг. Постоянно му показвам снимките,той моите...Постоянно си говорим неща от сорта"Трябва да ти издигнат статуя в центъра на града да видят хората що е красота...и тям подобни. И като вървим заедно някъде се надуваме като пуяци  ;D Абе много е щуро това с Юпитерите честно!  ;D

Намирам това за много позитивно, така както е написано, звучи супер. На мен обаче ми е крайно неприсъщо и направо не си се представям в тази роля.
Да, бе, да, как пък не ще му вдигам акциите. Червата му да се влачат ще казваш, че му е колана и няма да го жалиш. Най-мъ кефи да удрям някой с лъвски акцент в земята. Ще умра, ма няма да му дам да се чувства по-супер, отколкото по принцип си се чувства.

*

Нова

• 3491
« Отговор #192 -: Юли 03, 2013, 09:35:11 am »
Ини, аз съм си с такава опозиция в натала и си ми е супер. Не се оплаквам. Няма драми.

Краби, това за раците си е клинична картина. Онзи ден звъня да честитя ЧРД-то на един все още млад рак, но му казват не без основание "чичо", щото той просто чичовото си го носи и е вечно песимистичен и черноглед. За него просто животът няма розов цвят. Само откъм мрачно сиво до черно е палитрата. И го питам как е, радва ли се на РД-то. Той: "Ти знаеш, това е най-омразния ден в живота ми" ))) Позабавлявах го като му пуснах интелектуални изречения, той обича такива и така до следващия път.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #193 -: Юли 03, 2013, 09:38:10 am »
Точно такаа Новичка, вече и аз съм така иначе започват да се мислят за велики и ти се качват на главата  ;) Всичко с мярка, да не летят много много.  Нищо хубаво не съм видяла от мъже, които съм издигала на пиедестал.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #194 -: Юли 03, 2013, 09:38:42 am »
Ини, аз съм си с такава опозиция в натала и си ми е супер. Не се оплаквам. Няма драми.

Краби, това за раците си е клинична картина. Онзи ден звъня да честитя ЧРД-то на един все още млад рак, но му казват не без основание "чичо", щото той просто чичовото си го носи и е вечно песимистичен и черноглед. За него просто животът няма розов цвят. Само откъм мрачно сиво до черно е палитрата. И го питам как е, радва ли се на РД-то. Той: "Ти знаеш, това е най-омразния ден в живота ми" ))) Позабавлявах го като му пуснах интелектуални изречения, той обича такива и така до следващия път.

Ох Нова, той този ще е имал и луна в Рак  :rolf: :haha: :haha: :85:

« Отговор #195 -: Юли 03, 2013, 09:39:48 am »
Нова,всяко живо същество има нужда от внимание и положителна оценка. Мисля,че е присъщо на всеки ако не получава достатъчно внимание от едно място да си го потърси от друго  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #196 -: Юли 03, 2013, 09:41:28 am »
Много обичам като колежката ми, която има стелиум в Лъв ме пита за превод на нещо, и като и го кажа, тя отива в гугъл преводач и ми вика, ама това звучи по-добре. Нищо че е на светлини години от моето ниво на Английски и като и обясня защо не звучи по-добре, и нищо не ми казва.

*

Нова

• 3491
« Отговор #197 -: Юли 03, 2013, 09:43:08 am »

Ох Нова, той този ще е имал и луна в Рак  :rolf: :haha: :haha: :85:

Амиии, не му знам часа, но май си е лъвска отвсякъде. При обедно време дава 20-ти градус на лъв. Въобще картата му е една такава свежа, ама на! Явно при домовете нещо куца.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #198 -: Юли 03, 2013, 09:44:18 am »
Лъвовете са ми трудни, някакси през годините станах заобградена от тях, а има неща, които не понасям в тях.

Една от близките ми приятелки, слънце в Лъв, любимата ми баба и  тя така, приятелят ми с асц. там...сега даже и на работа ще ме тормози лъв  :'( :'( :'(

И като почнат да се гледат в огледалото, с поглед "КОЛКО СЪМ ГОТЯН" направо ми се свива сърцето  :rolleyes: :rolleyes:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #199 -: Юли 03, 2013, 09:56:40 am »
На мен явно овенската Венера горката много съм я потиснала, защото все такива със суетни Венери ги намирам с (за мен) типично женски суетни пред огледалото... 2 дълги връзки - първата лъвска Венера - няма такава кокона, не стига че се зяпа в огледалото и понеже е лъвска - зяпа си мускулите, ами ме и вика и аз да го видя и да го похваля колко е невероятен; сега съм с мъж с Венера във везни в 1 и у1 -същото, само че понякога си зяпа мукулите, понякога с един благоговеен поглед се е зареял да се маже с кремове и кремчета; и двамата им дай дрехи да мерят и да се гледат като манекенки... После как да си проявя женствеността аз, като все някой трябва да е Мъжа в къщата  ;D ;D ;D. Аз се оправям за 7 минути, ако се гримирам - 15, тях и двамата съм ги чакала да се наконтят, че им трябва поне 40 минути, незнайно за какво??