Кой каквото и да казва квадрат и опозиция на сатурн в синастрия към лични планети е шибана работа.
С момче, което МНОГО обичах имахме мой сатурн опозе венерата му- вярно е, че се побърквах да го критикувам, бях много сурова към него- не знам как така ми идваше все отвътре да му чета КОНСКО и да му бъда нравоучител.
аз самата се чувствах ужасно от това..но просто ми идваше отвътре!!! все нещо исках да му обяснявам и да го подобрявам.
А в същото време венерите ни бяха в тригон!..може би за това ми е било криво от всичката ми критика
Това с критикуването по скоро от твоя натал да идва. Този аспект по скоро показва, различията в разбиранията за връзката и неща, които можем и не можем да правим в нея. Пример:
Имах приятели, които ходиха доста време, тя имаше венера в рак, а той сатурн в козирог, от това което съм забелязала при тях: И двамата се грижеха един за друг, но когато Сатурн имаше проблеми в работата, имаше седмици в които не и се обажда, имаше нужда да е насаме със себе си и да си оправи проблемите, но си я обичаше, а тя го разбираше като фактор, че на него не му пука за нея. Рано или късно този аспект доведе до края на връзката им, но това е също аспект с една енергия, която ги караше да бъдат заедно.
Все пак всеки Сатурнов аспект в синастрията е свързващ и обвързващ. По добре с него, от колкото без.