Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41170 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #240 -: Юли 04, 2013, 12:44:01 pm »
От всички везнишки стелиуми, които познавам, не съм видяла префинен вкус, по-скоро склонност към показност, прекаляване. Също така при комбинация Лъв/Везни. По-скоро кич, отколкото стил. Но повечето обичат да демонстрират скъпи тоалети и аксесоари. Жена с много добър вкус - АС Везни, съвпад Слънце/Венера в Козирог, Луна в Телец. Но като цяло добрият вкус тук е рядкост, поне по крайбрежието, в столицата може да има и по-стилни жени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #241 -: Юли 04, 2013, 12:46:19 pm »
От всички везнишки стелиуми, които познавам, не съм видяла префинен вкус, по-скоро склонност към показност, прекаляване. Също така при комбинация Лъв/Везни. По-скоро кич, отколкото стил. Но повечето обичат да демонстрират скъпи тоалети и аксесоари. Жена с много добър вкус - АС Везни, съвпад Слънце/Венера в Козирог, Луна в Телец. Но като цяло добрият вкус тук е рядкост, поне по крайбрежието, в столицата може да има и по-стилни жени.

В столицата има по-малко, в Пловдив съм виждала добри попадения, макар че то и аз съм една стилна, мани  ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #242 -: Юли 04, 2013, 12:52:31 pm »
Във Варна модата все още е доста кичозна и ориенталска, често клони към селяния. По-скоро е изключение да срещнеш по улиците стилно и с вкус облечена млада жена (която да не е от елита и бизнес средите), която да те накара да се обърнеш след нея. Само два пъти ми се е случвало, но едната имаше бутиков вид, не беше момиче със средностатистически възможности. А другата... ммм, направо се почувствах като мъж  :-[ - стоях на едно кръстовище, а тя отсреща, облечена като кукличка, с перфектно подбрани цветове, фина и стилна отвсякъде, с пола камбанка до коленете... И изведнъж се надигна силен вятър и полата се вдигна, получи се ефект ала Мерилин Монро.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #243 -: Юли 04, 2013, 12:55:12 pm »
От всички везнишки стелиуми, които познавам, не съм видяла префинен вкус, по-скоро склонност към показност, прекаляване.
ами приятно ми е да се запознаем  ;D венерата, обаче ми е във 2ри дом, скорпион

*

Lillie

• 30532
« Отговор #244 -: Юли 04, 2013, 12:58:18 pm »
На онази девойка с надигащата се пола с удоволствие бих й разгледала хороскопа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #245 -: Юли 04, 2013, 01:02:23 pm »
Във Варна модата все още е доста кичозна и ориенталска, често клони към селяния. По-скоро е изключение да срещнеш по улиците стилно и с вкус облечена млада жена (която да не е от елита и бизнес средите), която да те накара да се обърнеш след нея. Само два пъти ми се е случвало, но едната имаше бутиков вид, не беше момиче със средностатистически възможности. А другата... ммм, направо се почувствах като мъж  :-[ - стоях на едно кръстовище, а тя отсреща, облечена като кукличка, с перфектно подбрани цветове, фина и стилна отвсякъде, с пола камбанка до коленете... И изведнъж се надигна силен вятър и полата се вдигна, получи се ефект ала Мерилин Монро.  ;D

Да не би да е била с червена коса?  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #246 -: Юли 04, 2013, 01:04:38 pm »
Не, с права тъмнокестенява коса, кокетно вързана на опашка. Беше като от списание, перфектна отвсякъде, макар че не бих я нарекла красавица, просто симпатична и много стилна млада дама.

Това беше в края на септември миналата година и още ми държи влага, хаха.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #247 -: Юли 04, 2013, 01:18:15 pm »
Майка ми е Слънце лъв, Луна овен и Венера в дева и хич не обича да се гласи, девата си казва думата, ама за сметка на това, види ли някоя маркова козметика, веднага я купува и откакто е помня върви след мен и ми дава информация къде какви хубави дрехи имало, да ходя да ги гледам  ;D
Я кажете за мъжки Меркурий какви наблюдения имате  :blink:? Бившия ми е Меркурий везни + рибешка Луна + кротко Слънце в дева - един внимателен и учтив, мед му капе от устата  :blink:, чак по едно време ме беше влудил, че не мога да се скарам с него ... а сегашния е в стрелец + съвпад с Нептун обича си да си преувеличава и чат пат да си послъгва, добре, че е ретро да не е съвсем джаста праста, ама Меркурий му е върху моя Уран и успешно му довършвам изреченията и в по-голямата част от времето го виждам кое как преувеличава и къде откровено си украсява историите и всеки път е искрено изненадан как съм го разконспирирала  ;D

« Отговор #248 -: Юли 04, 2013, 01:45:13 pm »
Като заговорихте за Венера и стил, в офиса имаме Лъвица с Венера във Везни, при това най-вероятно в 5 дом, и... ходи с гъсти неоскубани вежди, неоскубан мустак и, както я гледам, не се престарава да си сресва косата сутрин преди работа. В допълнение към всичко това - тотална липса на вкус в облеклото, не може да съчетава цветове и цветови нюанси.

Лили, по темата с неоскубаната "трета вежда" бих ти предложила едно много забавно четиво:
http://jenatadnes.com/bg/rubrics/45-rubs/716-articles.html
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #249 -: Юли 04, 2013, 01:47:52 pm »
Като заговорихте за Венера и стил, в офиса имаме Лъвица с Венера във Везни, при това най-вероятно в 5 дом, и... ходи с гъсти неоскубани вежди, неоскубан мустак и, както я гледам, не се престарава да си сресва косата сутрин преди работа. В допълнение към всичко това - тотална липса на вкус в облеклото, не може да съчетава цветове и цветови нюанси.

ако пие ракия със салата,я прати на гинеколог или  ендокринолог, хормонален дисбаланс
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #250 -: Юли 04, 2013, 01:53:26 pm »
Аз пия бира с луканка или суджук, това какво е ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #251 -: Юли 04, 2013, 01:57:48 pm »
Ох, както стана ясно и аз не се вчесвам, а още по-ясно стана и колко пия... Нямам гърди.. Мъж съм.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #252 -: Юли 04, 2013, 01:58:41 pm »
А какво чувство за хумор имат скорпионите? Айде не ме разсмивайте, те са токлоква уплашени и подозрителни...
Всъщност съпругът ми, слънчев скорпион се има за човек с чувство за хумор, ама му е изкривено разбирането. Все казва "добре че е бъзика да си кажем истината" т.е. все търси зад шегите нещо за което да се заяде. Луната му е в близнаци, та затова все пак е малко повече веселяк от типичния скорпион.

« Отговор #253 -: Юли 04, 2013, 02:00:47 pm »

В столицата има по-малко, в Пловдив съм виждала добри попадения, макар че то и аз съм една стилна, мани  ;D

В София имаше много свежи и красиви момичета тази година...Дори да не са облечени  със  стил и  марка, красотата и младостта са достатъчни, за да хванат окото.  Изобщо смятам, че българските млади жени превъзхождат и по стил и по елегантност, по женственост и излъчване  в пъти немските си напр. връсници...
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #254 -: Юли 04, 2013, 02:03:30 pm »
Аз пия бира с луканка или суджук, това какво е ;D

Месоядство и здрав сън...Бирата действа  на много хора като сънотворно...
Платон

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #255 -: Юли 04, 2013, 02:05:14 pm »

В София имаше много свежи и красиви момичета тази година...Дори да не са облечени  със  стил и  марка, красотата и младостта са достатъчни, за да хванат окото.  Изобщо смятам, че българските млади жени превъзхождат и по стил и по елегантност, по женственост и излъчване  в пъти немските си напр. връсници...

подкрепям. Макар, че немкините, които са стегнати (масово не са, но ако се намерят) няма къде да ги барнеш- защото имат и избора и финансовите възможности. А в България определено ни липсва и едното, и другото, но и така се оправяме. това ни прави по- креативни.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #256 -: Юли 04, 2013, 02:19:00 pm »

Съгласна съм с теб, аз не се смятам за красавица, но определено са ми го казвали не малко пъти, е вярвай ми бях в Швеция за 3 месеца в Стокхолм, такива красиви момичета не бях виждала никъде... Невероятни красавици, всички без изключение, най-интересното е че влизам в бар вечер, пълно с красиви шведки, а шведите гледат мен, и по улиците ме спират и т.н, по едно време си викам тея хора сигурно са луди... Аз се чуствах като грозната Бети във виктория сикретс...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #257 -: Юли 04, 2013, 02:20:53 pm »
Брей, верно?

Щото един познат беше скоро за няколко месеца в Швеция, като се върна специално дойде да ми каже, че приличам на шведка и то толкова хубава шведка като мен не срещнал през цялото време :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #258 -: Юли 04, 2013, 02:23:44 pm »
Брей, верно?

Щото един познат беше скоро за няколко месеца в Швеция, като се върна специално дойде да ми каже, че приличам на шведка и то толкова хубава шведка като мен не срещнал през цялото време :P

В такъв случай това си е било направо твърдек за нещо :P
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #259 -: Юли 04, 2013, 02:24:41 pm »
Е много ясно, ама той ми беше гадже в детската градина, минала работа.