Здравей Гост

Сатурн по ъглите

• 92 Отговора
  • 15827 Прегледи
*

carmen

• *
  • 188
Re: Сатурн по ъглите
« Отговор #20 -: Юли 16, 2013, 03:14:10 pm »
Като притежател на Сатурн в 10 дом мога да споделя, че семейната среда, в която съм израснала беше ужасна. Майка ми и баща ми никак не се разбираха, постоянно имаше скандали и крясъци вкъщи. И с двамата не съм близка. Сравнително самотен и затворен човек съм. Понякога ми се иска да бях малко по "хахо-хихи", но явно просто няма да е в този живот.
Аз пък толкова да си харесвам моя Сатурн в Д10, но не е в съвпад с МЦ, а с Марс....иначе да, мисля,че тук е показател за отсъствие на бащата от живота на детето.
В 10-ти дом винаги става дума за власт в това число и безоотговорната власт , която се упражнява и в/у другите и в/у себе си.
На този етап не съм забелязала това да ме вълнува, но определено не позволявам някой да властва над мен. Това, което мога да кажа със сигурност е,че нямам респект към авторитети.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Юли 16, 2013, 03:18:23 pm »
И още един въпрос, понеже одеве никой не ме отрази за осиновените деца, понеже около мен има доста - по Сатурн ли гледаме осиновителите им?

Аз не ги гледам по Сатурн оиновителите...Но е интересно да се разгледат такива карти по датите на постъпване на детето в социалното заведение.

Марая, последен въпрос по дадената от мен карта. Защо този Сатурн е толкова разрушителен при него? В последните години му вървеше доста от към работа и когато Сатурн кацна на К6 остана безработен и има големи проблеми със здравето.

В неговата карта Сатурн се намира в 4-ти дом. Или...проблемите със семейството..с рода и корените са дали някакво отражение и на най-фините части на емоционалния му свят. 4-ти дом е лоното на душата. Човека е изключително отговорен и на него са разчитали всичките му близки. Наред с това обаче има Луна в първите градуси на козирога. Или мунданния управител на 4-ти дом се намира в 7-ми и в знак в който има достойнство./Приемаме, че заточение,падение,екзалтация, трон са местата където имаме достойнство на планетата./ Сатурнова Луна...изключително отговорен в чувствата и лесно раним...Никога не показва , не хленчи...гълта всичко в себе си, но структурира..дори и страховете си, а такива има и то доста.
Бягството от реалността и ежедневието /6-ти/ дом става чрез реализацията по 7-ми/производен 2-ри/,ако приемем , за 1-ви дом 6-я му дом.../искаме да разберем защо пие и не му върви в момента-нали така?/. Тук натално виждаме Нептун и Луна.
Колебание , несигурност в себе си...,често го лъжат...
Сатурн е планета на уроците и на ясните и точни цели в каре с нат.Нептун му дава собствената илюзия и бягство от реалността. Тук на к6 е възможно да има хронични проблеми...Търси аспект на Сатурн към управителите на к6 Марс и Плутон..,за да му помогнеш...Има нужда от това...и най-вече от разбиране.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Юли 16, 2013, 03:22:49 pm »
при мен е на АЦ, но е в 12ти дом. минавам за сериозна, прекалено строго се съдя и гледам да правя "каквото трябва".  самозащита ми е да се отдръпна в себе си. но и слънцето ми е в 12 дом. май по-скоро то ще влияе на последното

Слаб и съсухрен ,блед вид. Колкото повече остаряваш по-млада ще изглеждаш... ;D ;)
Респекта на другите ти е гарантиран...

А ако Сатурн е в опозиция на АЦ, значи ли, че човек ще изглежда по-стар от колкото е ?!

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Юли 16, 2013, 03:26:06 pm »
при мен е на АЦ, но е в 12ти дом. минавам за сериозна, прекалено строго се съдя и гледам да правя "каквото трябва".  самозащита ми е да се отдръпна в себе си. но и слънцето ми е в 12 дом. май по-скоро то ще влияе на последното

Слаб и съсухрен ,блед вид. Колкото повече остаряваш по-млада ще изглеждаш... ;D ;)
Респекта на другите ти е гарантиран...

А ако Сатурн е в опозиция на АЦ, значи ли, че човек ще изглежда по-стар от колкото е ?!

Значи ,че е на ДСЦ.  ;D
Но по ДСЦ не съдим за външния вид... ;D
Значи обаче, че ще се привличаме от мъдри и зрели партньори..по-възрастни. Последното не е задължително...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Юли 16, 2013, 03:33:48 pm »
Имам такива случаи, както и Юпитер в 7 изглеждат доста по-младолики, има резон!

За визия се гледа МЦ и АСЦ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Юли 16, 2013, 03:35:38 pm »
И още един въпрос, понеже одеве никой не ме отрази за осиновените деца, понеже около мен има доста - по Сатурн ли гледаме осиновителите им?

Аз не ги гледам по Сатурн оиновителите...Но е интересно да се разгледат такива карти по датите на постъпване на детето в социалното заведение.

Марая, последен въпрос по дадената от мен карта. Защо този Сатурн е толкова разрушителен при него? В последните години му вървеше доста от към работа и когато Сатурн кацна на К6 остана безработен и има големи проблеми със здравето.

В неговата карта Сатурн се намира в 4-ти дом. Или...проблемите със семейството..с рода и корените са дали някакво отражение и на най-фините части на емоционалния му свят. 4-ти дом е лоното на душата. Човека е изключително отговорен и на него са разчитали всичките му близки. Наред с това обаче има Луна в първите градуси на козирога. Или мунданния управител на 4-ти дом се намира в 7-ми и в знак в който има достойнство./Приемаме, че заточение,падение,екзалтация, трон са местата където имаме достойнство на планетата./ Сатурнова Луна...изключително отговорен в чувствата и лесно раним...Никога не показва , не хленчи...гълта всичко в себе си, но структурира..дори и страховете си, а такива има и то доста.
Бягството от реалността и ежедневието /6-ти/ дом става чрез реализацията по 7-ми/производен 2-ри/,ако приемем , за 1-ви дом 6-я му дом.../искаме да разберем защо пие и не му върви в момента-нали така?/. Тук натално виждаме Нептун и Луна.
Сатурн е планета на уроците и на ясните и точни цели в каре с нат.Нептун му дава собствената илюзия и бягство от реалността. Тук на к6 е възможно да има хронични проблеми...Търси аспект на Сатурн към управителите на к6 Марс и Плутон..,за да му помогнеш...Има нужда от това...и най-вече от разбиране.
Мерси :wub:
Абсолютно всичко е вярно! Той е невероятно силен характер, но сега се крие и не иска да споделя с никого, пред мен само се отпуска, (имаме ъглови нептуни и се надушваме) но когато сме насаме, а това трудно става, така че едва ли ще мога да му помогна. Той има доста тежка карма и в друго отношение по 5/7 дом, но ти сигурно си видяла.

За нищо... ;) :wub:
Да..знам за 5/7...Явно е.
Пробвай..леко и фино.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #26 -: Юли 16, 2013, 03:38:52 pm »

Сатурн е планета на уроците и на ясните и точни цели в каре с нат.Нептун му дава собствената илюзия и бягство от реалността.
[/quote]
Ако тази конфигурация я има в натала води ли до същото?

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Юли 16, 2013, 03:40:00 pm »
Често се случва. Това е един от най-трудните аспекти според мен.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #28 -: Юли 16, 2013, 03:51:45 pm »
Това продължава да ми бъде най-неясния момент от хороскопа ми Сатурн в Д10 съвпад Марс в Т квадрат с Нептун и Венера... :-\

*

Нова

• 3491
« Отговор #29 -: Юли 16, 2013, 03:52:33 pm »
Това продължава да ми бъде най-неясния момент от хороскопа ми Сатурн в Д10 съвпад Марс в Т квадрат с Нептун и Венера... :-\

Майко мила )))))))

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Юли 16, 2013, 03:53:18 pm »

Сложничко си е...така както го обясняваш. Но...все от някъде ще излезе ,че има възможност...и изход.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #31 -: Юли 16, 2013, 04:03:33 pm »

Майко мила )))))))
Защо такава реакция...разнищи моля тази загадка за мен  ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #32 -: Юли 16, 2013, 04:07:04 pm »

Майко мила )))))))

Ми аз не мога, Марая е спец.

Ми как да реагирам, горката ти венера )))) Не ти е лесно )))

« Отговор #33 -: Юли 16, 2013, 04:08:09 pm »

Марая,осиновителите не би ли следвало да се гледат по Уран?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Юли 16, 2013, 04:08:31 pm »
аспекта на Сатурн упр. на 8-ми в този случай към Меркурий дава инфо за смърт на брат /по-малък/, а към Марс/по-голям/.
По-големият му брат почина, а не излиза по сатурн - марс, а по-сатурн - меркурий, при това беше по-голям с 10 години :-\

Има индикация и то по много неща...Марс е на ИЦ.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #35 -: Юли 16, 2013, 04:19:46 pm »

Майко мила )))))))

Марая, видя светлина в тунела  ;) Сатурн ще ми донесе голямата любов по-късничко

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Юли 16, 2013, 04:25:33 pm »

Майко мила )))))))

Марая, видя светлина в тунела  ;) Сатурн ще ми донесе голямата любов по-късничко

Висшата октава на Венера е Нептун. Красота...красота дори и в грозните неща може да намери този аспект.От голямо значение е и знака на съвпада.
Т-карето за мен е един от най-сложните ,но продуктивни аспекти...В твоя случай обаче "проблем" по-скоро може да даде съвпада на Сатурн-Марс отколкото твърдия аспект с Нептун.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #37 -: Юли 16, 2013, 04:32:51 pm »

Висшата октава на Венера е Нептун. Красота...красота дори и в грозните неща може да намери този аспект.От голямо значение е и знака на съвпада.
Т-карето за мен е един от най-сложните ,но продуктивни аспекти...В твоя случай обаче "проблем" по-скоро може да даде съвпада на Сатурн-Марс отколкото твърдия аспект с Нептун.
[/quote]

Мерси Марая, ако се върнем на момента,че Сатурн в Д10 води до власт дори безотговорна според теб, този Марс там подсилва ли тази склонност или точно обратното?

« Отговор #38 -: Юли 16, 2013, 04:33:25 pm »
Марая,осиновителите не би ли следвало да се гледат по Уран?
Аз ги гледам по 11 дом и по Сатурн, защото нали са осиновители, отговорни са към детето. Много е сложна тази тема, хубаво е да се пусне нова и там да се коментира.
Уран е мунданен управител на 11-ти дом...Да осиновиш дете не е само отговорност,но и алтруизъм,съпричастност и желание да помогнеш. Тези неща за мен са чисто Уранови  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #39 -: Юли 16, 2013, 04:38:38 pm »
Като притежател на Сатурн в 10 дом мога да споделя, че семейната среда, в която съм израснала беше ужасна. Майка ми и баща ми никак не се разбираха, постоянно имаше скандали и крясъци вкъщи. И с двамата не съм близка. Сравнително самотен и затворен човек съм. Понякога ми се иска да бях малко по "хахо-хихи", но явно просто няма да е в този живот.

Аз като притежател на Сатурн в 10 пък съм имала най-прекрасното детство на света и най-прекрасните и любящи родители ..и затова искам да имам такова семейство, но аз съм с Юпитер в Стрелец в 4 може би затова..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК