И още един въпрос, понеже одеве никой не ме отрази за осиновените деца, понеже около мен има доста - по Сатурн ли гледаме осиновителите им?
Аз не ги гледам по Сатурн оиновителите...Но е интересно да се разгледат такива карти по датите на постъпване на детето в социалното заведение.
Марая, последен въпрос по дадената от мен карта. Защо този Сатурн е толкова разрушителен при него? В последните години му вървеше доста от към работа и когато Сатурн кацна на К6 остана безработен и има големи проблеми със здравето.
В неговата карта Сатурн се намира в 4-ти дом. Или...проблемите със семейството..с рода и корените са дали някакво отражение и на най-фините части на емоционалния му свят. 4-ти дом е лоното на душата. Човека е изключително отговорен и на него са разчитали всичките му близки. Наред с това обаче има Луна в първите градуси на козирога. Или мунданния управител на 4-ти дом се намира в 7-ми и в знак в който има достойнство./Приемаме, че заточение,падение,екзалтация, трон са местата където имаме достойнство на планетата./ Сатурнова Луна...изключително отговорен в чувствата и лесно раним...Никога не показва , не хленчи...гълта всичко в себе си, но структурира..дори и страховете си, а такива има и то доста.
Бягството от реалността и ежедневието /6-ти/ дом става чрез реализацията по 7-ми/производен 2-ри/,ако приемем , за 1-ви дом 6-я му дом.../искаме да разберем защо пие и не му върви в момента-нали така?/. Тук натално виждаме Нептун и Луна.
Колебание , несигурност в себе си...,често го лъжат...
Сатурн е планета на уроците и на ясните и точни цели в каре с нат.Нептун му дава собствената илюзия и бягство от реалността. Тук на к6 е възможно да има хронични проблеми...Търси аспект на Сатурн към управителите на к6 Марс и Плутон..,за да му помогнеш...Има нужда от това...и най-вече от разбиране.