Здравей Гост

Сатурн по ъглите

• 92 Отговора
  • 15810 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Сатурн по ъглите
« Отговор #60 -: Юли 17, 2013, 10:08:33 am »
А аз плутона и урана на Марая въбще не ги усещам, което е странно превид, че аспектират и двете ми светила. :-\

:wub: Ха...,а какво усещаш... :rolleyes:

Май земните планети :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Юли 17, 2013, 10:12:30 am »
А аз плутона и урана на Марая въбще не ги усещам, което е странно превид, че аспектират и двете ми светила. :-\

Земни в моята карта са Венера,Марс,Луна,Плутон и Уран. :rolleyes:
Много ми е любопитно както и важно...Коя е планетата/те/...които улавяш? :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #62 -: Юли 17, 2013, 10:13:33 am »
Ама как не ги усещаш, не виждаш ли, че се появява във форума като фурия, пуска постоянно нови теми, става основно действащо лице. Уран в интересен, различен, Плутон е душата на компаниите, води масите.

http://www.youtube.com/watch?v=MW4nHwDunWc

Дори и да искам да се скрия...не мога! :-[

Къде ме върна с тази песен Марая.. Винаги много ме докосва тази песен, а не слушам такава музика, но е красива и като текст и мелодия.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #63 -: Юли 17, 2013, 10:27:04 am »

Оф имах предвид женските земни планети, не съм написала всичкото. Някак микса между луната и венера, не мога да кажа само едната или другата.
Може би защото около мен има доста венери в козирог и енергията им ми е позната, може би защото детето ми има две лични планети в телец и тази енергия също ми е станала близка. Аз самата нямам лични планети в земя и напоследък осъзнавам, че имам нужда от хора с такива лични планети около мен.
Девата в опозиция със слънцето ми е  нещо, което като че ли подсъзнанието ми изключва и не може да приеме.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Юли 17, 2013, 10:33:37 am »
Ама как не ги усещаш, не виждаш ли, че се появява във форума като фурия, пуска постоянно нови теми, става основно действащо лице. Уран в интересен, различен, Плутон е душата на компаниите, води масите.

http://www.youtube.com/watch?v=MW4nHwDunWc

Дори и да искам да се скрия...не мога! :-[

Къде ме върна с тази песен Марая.. Винаги много ме докосва тази песен, а не слушам такава музика, но е красива и като текст и мелодия.

Къде ти е Венера в натала? :-\ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Юли 17, 2013, 10:37:12 am »

Оф имах предвид женските земни планети, не съм написала всичкото. Някак микса между луната и венера, не мога да кажа само едната или другата.
Може би защото около мен има доста венери в козирог и енергията им ми е позната, може би защото детето ми има две лични планети в телец и тази енергия също ми е станала близка. Аз самата нямам лични планети в земя и напоследък осъзнавам, че имам нужда от хора с такива лични планети около мен.
Девата в опозиция със слънцето ми е  нещо, което като че ли подсъзнанието ми изключва и не може да приеме.

При всички положения планетите ми в Дева аспектират по някакъв начин земните домове в картата ти .
Ти нали ми имаш данните? :rolleyes:
Направи една синастрична карта...Много ми е важна... :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #66 -: Юли 17, 2013, 10:46:33 am »
Ами не нямам ти данните, Марая. Да ти дам моите на лични?

Луната ти е в моя 10-ти дом, може би и това допринася.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Юли 17, 2013, 11:49:04 am »
Сатурн по ъглите при транзит доста често води до кардинални промени. Като управител на кардиналния знак козирог често промени са свързани с 10-ти дом...без значение какъв знак имаме на МЦ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Юли 17, 2013, 11:57:46 am »
Забелязах, че носи промени дори при навлизане в знака, в който попада куспидата на ъглов дом, макар че все още може да се намира в предходния.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Юли 17, 2013, 12:04:11 pm »
Най-чувствителна е куспидата...Действието се усеща най-силно там.
Струва ми се,че най-чувствителните места в картата са градусите на възлите и Сатурн.
Например може нищо да нямаме в 5-ти дом..,но в градуса /на Сатурн и възли/ в който попада транзит ...винаги има действие.

« Отговор #70 -: Юли 17, 2013, 12:24:07 pm »
Дълго мислех преди да се включа... Първоначално може би щях да отговоря на база логика и щях да посоча планета,която е издигната и с най-много достойнства,но разбрах,че това не е целта на задачата. Марая провежда някакво нейно проучване и иска да кажем коя от планетите и усещаме най-силно,а не тази която е най-силна по принцип. Аз лично не "виждам" Асцендента и,нито Плутон...Но "виждам" Слънцето и Меркурия и и то много силно! Когато е тук сякаш цялото внимание е приковано в нея и не защото е админ! Аз лично въпреки че не знаех,че е админ първия месец когато влизах тук сякаш най-силно впечатление ми правеха нейните постове! Разбираеми,интересни и достъпни!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Юли 17, 2013, 12:39:22 pm »
Дълго мислех преди да се включа... Първоначално може би щях да отговоря на база логика и щях да посоча планета,която е издигната и с най-много достойнства,но разбрах,че това не е целта на задачата. Марая провежда някакво нейно проучване и иска да кажем коя от планетите и усещаме най-силно,а не тази която е най-силна по принцип. Аз лично не "виждам" Асцендента и,нито Плутон...Но "виждам" Слънцето и Меркурия и и то много силно! Когато е тук сякаш цялото внимание е приковано в нея и не защото е админ! Аз лично въпреки че не знаех,че е админ първия месец когато влизах тук сякаш най-силно впечатление ми правеха нейните постове! Разбираеми,интересни и достъпни!

:-[...с ДВЕ ДУМИ...Имаме Гокленови планети...,коя от планетите се усеща най-силно, коя е *зрялата* планета ,ето това ме провокира много сериозно...Как да  използваме силата на планетата ,за да подсилим останалите? :rolleyes:
От тук последваха и въпросите свързани със синастрията...Колко от аспектите които създава МЦ са продуктивни..,динамични , какво влияние имат Гокленовите планети в синастрията?Те ли са *мотора* в синастрична връзка...,как да ги използваме и да работим по тях!?
Дали съм права..ще покаже времето.Всичко е въпрос на проучване..,но с годините ОСЪЗНАХ..,че в астрологията нищо не е наготово,че динамиката на картата е код ,който следва да бъде разгадан..,че Сатурн не е просто лошия и Юпитер не е само добрия...Във всяка карта те имат различна степен на проява, интеграция и реализация...и всичко зависи от СРЕДАТА и свободната воля на индивида...В пъти харесвам повече квадратурата от плавните аспекти...И традиционните астролози биха неглежирали мнението ми..,дори биха се изсмяли ..,но всяка карта има своя тон и звуци на които реагира и резонира...,впрочем и това е оновното,което движи света и хората... ;)

« Отговор #72 -: Юли 17, 2013, 12:44:33 pm »
Мисля,че разбирам защо "виждам" така силно Слънцето и Меркурия ти...Те попадат в третия ми дом,а аз те възприемам най-вече по него...Като много ценен и разбираем източник на информация!

« Отговор #73 -: Юли 17, 2013, 01:07:19 pm »
Това е едно на ръка,Съни  :blink: Меркурия и е съвпад с Гокленовия ми Сатурн. Слънцето и също е в Гокленовата ми зона...Предполагам че и ти виждаш Слънцето и защото попада в твоята Гокленова Зона  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Юли 17, 2013, 01:08:41 pm »
Това е едно на ръка,Съни  :blink: Меркурия и е съвпад с Гокленовия ми Сатурн. Слънцето и също е в Гокленовата ми зона...Предполагам че и ти виждаш Слънцето и защото попада в твоята Гокленова Зона  :blink:

:08: :72:
Именно...това е много важно според мен в синастрията.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #75 -: Юли 17, 2013, 01:27:38 pm »
Има едно положение, което не понасям и това е Сатурн на ац.Слава Богу не са ме наказали с тази позиция....Познавам три екземпляра от различни слънчеви знаци и ац, но общото, е че са сухари от към чувства и стиснати и все търсят стабилност и очакват другите да им я осигурят. :angry:Те никога не се ръководят от чувствата , а от сметките.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Юли 17, 2013, 01:32:34 pm »
Има едно положение, което не понасям и това е Сатурн на ац.Слава Богу не са ме наказали с тази позиция....Познавам три екземпляра от различни слънчеви знаци и ац, но общото, е че са сухари от към чувства и стиснати и все търсят стабилност и очакват другите да им я осигурят. :angry:Те никога не се ръководят от чувствата , а от сметките.

Здрасти Лонда, ;)
А удобно ли е да приложия поне една от картите..за пример. :rolleyes:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #77 -: Юли 17, 2013, 01:46:11 pm »
1.) пример-04.10.1980г.Сливен , 4.30 минути.
2. 26.03.1976 София,  11.30 часа.
Извинявам се не са на ац, но са в 1 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Юли 17, 2013, 01:47:29 pm »
1.) пример-04.10.1980г.Сливен , 4.30 минути.

Проблем ли е, да сложиш картата?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #79 -: Юли 17, 2013, 01:50:44 pm »
Да, нещо не ми се получава.