Здравей Гост

Общи астрологични въпроси

• 508 Отговора
  • 167783 Прегледи
Re: Общи астрологични въпроси
« Отговор #180 -: Ноември 22, 2013, 08:02:51 pm »
Имам и друг въпрос в наталната ми карта в 7-ми дом са ми Близнаци Господар ми е Меркурий а Меркурий ми прави секстил с Венера-жива, весела натура, с вдъхновена , чувствена интелигентност.Любов към изкуството, културата.Възможна изява като художник , поет музикант, моден дизайнер. Меркурий Съвпад Сатурн!Господарят ми Меркурий се намира в 10-ти дом в наталната карта което според книгите говори-Няма опастност да се провалят в професията си тези хора.Дори ще надскочат себе си, защото ще имат сигурна подкрепа на своята брачна половинка.Това не е без значение, след като постигнатото от тях ще ражда неприязън и намерение да им се пречи от страна на неуспели конкуренти.(Алена); Брачният партньор сътрудници съмишленици подпомагат издигането, успехите в професията, кариерата, богатството и популярността на родения.На 100% ли показва че като имам Близнаци в 7-ми дом ще имам 2 брака!Благодаря за отговора!

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #181 -: Ноември 22, 2013, 08:21:40 pm »
100% не.
Само по Близнаци на к7 не може да се каже абсолютно нищо. Дори и цялата карта да си качиш в сайта, пак няма да си научиш съдбата.

« Отговор #182 -: Ноември 22, 2013, 08:25:33 pm »
100% не.
Само по Близнаци на к7 не може да се каже абсолютно нищо. Дори и цялата карта да си качиш в сайта, пак няма да си научиш съдбата.
Благодаря ти Белла за отговора!Питам, защото много астролози пишат в книгите си и казват в предавания че ако си имал в 7-ми дом Близнаци означавало че е възможно да имаш 2 брака!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #183 -: Ноември 22, 2013, 08:28:30 pm »
В натала можеш да имаш потенциал за много неща. Как и дали ще ги реализираш зависи само от теб! Все пак са необходими и катализатори на потенциала. Една прогресия или един аспект в натала трябва да има тригер, за да се реализира. Понякога и тригерите не водят до реализация!

« Отговор #184 -: Ноември 22, 2013, 08:30:03 pm »
В натала можеш да имаш потенциал за много неща. Как и дали ще ги реализираш зависи само от теб! Все пак са необходими и катализатори на потенциала. Една прогресия или един аспект в натала трябва да има тригер, за да се реализира. Понякога и тригерите не водят до реализация!
Зара извинявай за моето незнание но какво е тригер!За 1-ви път чувам такава дума!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #185 -: Ноември 22, 2013, 08:33:12 pm »
Зара извинявай за моето незнание но какво е тригер!За 1-ви път чувам такава дума!

Ами то тригер не е астрологичен термин. Отключващ елемент, катализатор, нещо, което да активира аспект или планета. Честно, малко ми е трудно да го обясня.

« Отговор #186 -: Ноември 22, 2013, 08:42:43 pm »

Ами то тригер не е астрологичен термин. Отключващ елемент, катализатор, нещо, което да активира аспект или планета. Честно, малко ми е трудно да го обясня.
Благодаря за отговора!Имам и още един въпрос свързано с децата имам овен в 5-ти дом и някои астролози казват че ще имам проблеми с децата си и трябва да им се обръща повече внимание Господар ми е Марс на 5-ти дом а Марс ми се намира в 9-ти дом и в книгите пише че трябвало да обърна внимание на възпитанието на децата ми иначе планета в 5-ти дом нямам!А в рождените ми аспекти Слънцето ми прави секстил Марс Марс Квадратура Асцедент!Дали ще бъда добра майка дали децата ми ще са добри ще ги възпитам ли добре!Наскоро 1 приятел ми каза че астрологията не е наука която предсказва какво ще му се случи на човек тя дава възможности а човек сам избира какво да прави!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #187 -: Ноември 22, 2013, 09:23:46 pm »
Правилно ти го е казал. Астрологията ни помага, дава ни ключът към разбирането на себе си и другите, казва ни защо аз съм такъв, а онзи е различен от мен. А 5 дом не описва само децата, дори дава описанието на първото дете, според Ръшман. Може да имаш овенски тип дете, но как ще го възпиташ и дали ще бъдеш добра майка зависи от теб, не от аспектите в картата ти. Все пак трябва да се вземе предвид и картата на детето. Имам едно познато семейство. По-голямо дете е коренно различно от майка си и баща си, те изобщо не разбират огнената й природа и натовареният й осми дом. То някак си изглежда като да не е от това семейство и не се справят добре с възпитанието и не разбират как да се държат с нея. Другото дете е копие на майка си, много, много вода, съответно много разглезено и инфантилно, там пък прекаляват с обгрижването. Аз се опитах да обясня какъв е проблема, слава Богу, бащата поне малко вдява. Майката - хич.
Това, което всъщност се опитвам да кажа е да не използваш астрологията на първо място за предсказване! Опитай се да разбереш първо себе си, а след това и близките ти. Нека тя да ти помогне да станеш по-добър и по-толерантен човек. И аз започнах като теб: кога това, кога онова, хорари, работи, но благодарение на близки хора, занимаващи се с астрология, открих, че всъщност всяко нещо е в теб. Как ще приемеш предизвикателствата зависи само от теб, а не от аспектите.

« Отговор #188 -: Ноември 22, 2013, 10:37:39 pm »
Правилно ти го е казал. Астрологията ни помага, дава ни ключът към разбирането на себе си и другите, казва ни защо аз съм такъв, а онзи е различен от мен. А 5 дом не описва само децата, дори дава описанието на първото дете, според Ръшман. Може да имаш овенски тип дете, но как ще го възпиташ и дали ще бъдеш добра майка зависи от теб, не от аспектите в картата ти. Все пак трябва да се вземе предвид и картата на детето. Имам едно познато семейство. По-голямо дете е коренно различно от майка си и баща си, те изобщо не разбират огнената й природа и натовареният й осми дом. То някак си изглежда като да не е от това семейство и не се справят добре с възпитанието и не разбират как да се държат с нея. Другото дете е копие на майка си, много, много вода, съответно много разглезено и инфантилно, там пък прекаляват с обгрижването. Аз се опитах да обясня какъв е проблема, слава Богу, бащата поне малко вдява. Майката - хич.
Това, което всъщност се опитвам да кажа е да не използваш астрологията на първо място за предсказване! Опитай се да разбереш първо себе си, а след това и близките ти. Нека тя да ти помогне да станеш по-добър и по-толерантен човек. И аз започнах като теб: кога това, кога онова, хорари, работи, но благодарение на близки хора, занимаващи се с астрология, открих, че всъщност всяко нещо е в теб. Как ще приемеш предизвикателствата зависи само от теб, а не от аспектите.
Благодаря Зара за отговора!Но искам да те попитам от 4 г си търся работа и не мога да си намеря затова от година 2 се уча астрология и не знам дали ще си намеря работа!Затова искам да разбера Господарят ми 10-ти дом Меркурий какви аспекти има!И само него ли да гледам!Други писания пишат че Слънцето влияело от 28 до 40г него ли да гледам!Иначе много се старя навсякъде кандидатствам-не обичам да се оплаквам!Уча трепя се и не ме приемат на работа!Всичко с връзки!Е аз съм принципен човек и искам да се докажа с знанията си и способностите!
Имам и друг въпрос може ли в натала да се каже колко деца ще имаш!Например Оксана астроложката казва че в картата на човек показва как ще живее старините си човек и как ще почине!Има ли нещо вярно в това!Благодаря за отговора!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #189 -: Ноември 22, 2013, 10:57:20 pm »
Уау,
Кой може да ти отговори на хилядите въпроси и да поеме отговронст за твоя живот?
Проявите на енергиен вампиризъм не се толерират никъде!
Ела малко на себе си!
Така не става, не се прави...

« Отговор #190 -: Ноември 22, 2013, 11:02:16 pm »
Уау,
Кой може да ти отговори на хилядите въпроси и да поеме отговронст за твоя живот?
Проявите на енергиен вампиризъм не се толерират никъде!
Ела малко на себе си!
Така не става, не се прави...
А какво е за теб енергиен вампиризъм Енигма!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #191 -: Ноември 22, 2013, 11:08:20 pm »
ооо, marialazarova283, как е бизнеса? върви ли?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #192 -: Ноември 22, 2013, 11:15:31 pm »
ооо, marialazarova283, как е бизнеса? върви ли?
Венера не правя никакъв бизнес!Аз си правя сама за себе си хороскопи!Да виждаш да се заяждам!Забелязвам че ти много се заяждаш по форума!Не съм само аз!

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #193 -: Ноември 22, 2013, 11:25:49 pm »
marialazarova283, ти така ли не разбра, че по тези форуми сме едни и същи хора ?! не ме карай да търся линковете в елмаз ком, където предлагаш хороскопи за 40 лв, а тук виждаме как нищо не разбираш от астрология и чакаш знания наготово!
« Последна редакция: Ноември 22, 2013, 11:38:51 pm от venerra »

« Отговор #194 -: Ноември 22, 2013, 11:29:50 pm »
marialazarova283, ти така ли не разбра, че по тези форуми сме едни и същи хора ?! не ме карай да търся линковете в елмаз ком, където предлагаш хороскопи за 40 лв, а тук виждаме как нищо не разбираш от астрология и чакаш знания на готово!
Венера отдавна не съм влизала в този сайт!

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #195 -: Ноември 22, 2013, 11:33:07 pm »
marialazarova283, ти така ли не разбра, че по тези форуми сме едни и същи хора ?! не ме карай да търся линковете в елмаз ком, където предлагаш хороскопи за 40 лв, а тук виждаме как нищо не разбираш от астрология и чакаш знания на готово!
това какво означава- че вече не продаваш хороскопи, или че  ги продаваш в друг сайт?

« Отговор #196 -: Ноември 22, 2013, 11:37:52 pm »
това какво означава- че вече не продаваш хороскопи, или че  ги продаваш в друг сайт?
Не, аз  правя хороскопи без пари-1.Да се предсказва например кога човек ще роди дете кога ще влезе в болница е много отговорно!И дори са ми разказвали хора които са давали сумаите пари на сега действащи астролози които се дават по телевизията, които взимат пари за да предскажат нещо-това не е ли шарлатания!Мене ме питат предимно какъв асцедент са!

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #197 -: Ноември 22, 2013, 11:43:00 pm »
Не, аз  правя хороскопи без пари-1.Да се предсказва например кога човек ще роди дете кога ще влезе в болница е много отговорно!И дори са ми разказвали хора които са давали сумаите пари на сега действащи астролози които се дават по телевизията, които взимат пари за да предскажат нещо-това не е ли шарлатания!Мене ме питат предимно какъв асцедент са!
мхм, а тази такса от 40 лева, която си я писала в елмаз ком за какво е ? за свирки ли?

п.с. всъщност не ми се занимава вече с теб. надявам се на потребители да им е станало ясно , че не трябва да ти дават пари за хороскопи.  лека нощ.

« Отговор #198 -: Ноември 22, 2013, 11:46:16 pm »
мхм, а тази такса от 40 лева, която си я писала в елмаз ком за какво е ? за свирки ли?
Не ме обиждай ако обичаш!Аз тебе обиждам лите!Явно се чудиш с кого да се заядеш!Мисля че тука форумите са за обмяна на знания и опит а не за заяждане!Защо гледаш да се заядеш с някого?Да нападаш?Да обиждаш?

« Отговор #199 -: Ноември 22, 2013, 11:50:20 pm »
Не ме обиждай ако обичаш!Аз тебе обиждам лите!Явно се чудиш с кого да се заядеш!Мисля че тука форумите са за обмяна на знания и опит а не за заяждане!Защо гледаш да се заядеш с някого?Да нападаш?Да обиждаш?
И ако искаш да се заяждаш с мен пиши ми налични съобщения а недей да разваляш форума