Може би ако изчака да се повтори съвпада на Венерата с у6 като тръгне директна е по-добре. За мен козята венера си е неутрална за разкрасителни процедури, нищо лошо няма да направи, а и специално за татуировките, смятам ги не толкова за "красота" в традиционния смисъл, колкото да покажеш вътрешния си свят чрез нещо външно. Пък и Венера в Сатурнов знак, Сатурн нали управлява кожата.
Не разбирам от медицинска астрология да знам това добре ли е, зле ли е обаче.
може би така ще стане,защото като говорихме малко след като ми каза,че вече е решил /и аз тръгнах да му гледам картата

/, разбрах от него,че се е отказал от този художник/или как се казват тия,дето татуират не знам/...ами иска му 400лв/не знам това доколко е нормално за татуировка,но ми се струва бая множко....вярно,и татуировката е доста големичка...не знам../....
Отн Венера в козирог - ами сега усещам най-добър ефект от нещаат,които правя за кожата си,честно казано....може би тук Венера е силна,когато трябва ад консервира нещо/като кожата в случая/...не,че съм станаал някоя красавица,но сега харесвам най-силно ефекта на нещата,които правя за кожата си....Пожелавам хубав и немъглив ден на всички :blink: