Здравей Гост

Общи астрологични въпроси

• 508 Отговора
  • 167772 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Общи астрологични въпроси
« Отговор #280 -: Януари 08, 2014, 02:15:18 pm »
По-често съм срещала, че полусекстила може да е много подмолен аспект, приравняват го на куинкокса.

*

astro

• 475
« Отговор #281 -: Януари 08, 2014, 07:25:33 pm »
Забелязах, че полусекстилите действат много силно при транзити, особено тр тежка планета към вътрешна. Силно, в смисъл, положително и винаги има някаква възможност.

Как съм чакала полусекстил на Уран..,на Плутон...
Така е полусекстила е късметлийски аспект.Но нищо не идва наготово.Иска се действие...

*

astro

• 475
« Отговор #282 -: Януари 08, 2014, 08:02:38 pm »
Забелязах, че полусекстилите действат много силно при транзити, особено тр тежка планета към вътрешна. Силно, в смисъл, положително и винаги има някаква възможност.

Как съм чакала полусекстил на Уран..,на Плутон...
Така е полусекстила е късметлийски аспект.Но нищо не идва наготово.Иска се действие...

За полусекстилите е писано малко, действат по класическия принцип, доколкото съм забелязала. Открих тяхното благотворно въздействие, когато разглеждах слънчевата си революция и директирах всяка планета с 1 градус за 1 месец.Полусекстилите, образувани в тези случаи, се реализираха в 100% от случаите.

прогресиране на Слънчевата революция...за това говориш или директиране? :rolleyes:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #283 -: Януари 08, 2014, 10:18:10 pm »
Може ли някой опитен астролог да ми обясни, какво точно се гледа при избора на дата за секцио. Какви дати се използват и т.н. Моля за малко обяснения, може да питам и още въпроси :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #284 -: Януари 08, 2014, 10:40:05 pm »
Може ли някой опитен астролог да ми обясни, какво точно се гледа при избора на дата за секцио. Какви дати се използват и т.н. Моля за малко обяснения, може да питам и още въпроси :)

Здрасти Краби и ЧНГ :blink:!
На първо място в темата се гледа Луната.После гледаме Марс../нож/,Нептун/упойка/...после гледаме Слънце,Сатурн...Картата на бебето...Защото часа в който то се появява на бял свят е неговия натал... Картата на майката е най-важна....Картата на таткото също...Предполага се,че детето ще живее с тях 18г. минимум...
Много са нещата...Прекалено много...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #285 -: Януари 08, 2014, 11:39:40 pm »

Здрасти Краби и ЧНГ :blink:!
На първо място в темата се гледа Луната.После гледаме Марс../нож/,Нептун/упойка/...после гледаме Слънце,Сатурн...Картата на бебето...Защото часа в който то се появява на бял свят е неговия натал... Картата на майката е най-важна....Картата на таткото също...Предполага се,че детето ще живее с тях 18г. минимум...
Много са нещата...Прекалено много...

Здрасти Марая и ЧНГ и на теб! Благодаря за отговорът ти. Срещала ли си книга или статия някъде, която има подробно обяснение. Аз просто знам, че е много работа за да занимавам форума, иначе ще ги пусна и тук после датите, но първо ще се опитам да го разгадая сама. Ти толкова неща си писала, от които доста съм чела, са секцио не си ли написала една статийка  :kissd:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #286 -: Януари 09, 2014, 10:58:26 am »
Благодаря момичета.А аспекта полу-секстил /30гр./ хубав аспект ли е ?Чела съм ,че е "скрит" аспект,който тайничко действа и помага...

от личен опит мога да кажа за тр. планета полусекстил към натална, и новолуние в полусекстил с натална планета - попадаш на точното място, чуваш точната информация ... някакъв вид възможност, от която ти решаваш дали да се възползваш .. не е пряко отправена към теб.. за това решаваш дали искаш да сграбчиш тази възможност и да се възползваш от шанса:)

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #287 -: Януари 09, 2014, 03:22:00 pm »
Как се изчислява прогресията на композитна карта?

« Отговор #288 -: Януари 09, 2014, 06:11:20 pm »
За избор на време на рисуването на татуировка на гърба какво да гледам/че касае сина ми и се шашкам/...може би аспекти към неговата Венера ,или към У1... У6.....това все пак е пробождане/доколкото знам/...в дълбочина..Плутон...Марс....а и да се получи красива картина...?....Тази татуировка той я мисли от 2г ,но се колебаеше до скоро...ретро Венера подходяща ли е в тази ситуация?....за приключване на някаква "красива" идея?
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 06:20:05 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #289 -: Януари 09, 2014, 06:55:10 pm »
ретро Венера подходяща ли е в тази ситуация?....за приключване на някаква "красива" идея?

Според мен не. Изобщо Венера в Козирог не е от най-подходящите за разкрасителни процедури.

« Отговор #290 -: Януари 09, 2014, 09:30:49 pm »
ретро Венера подходяща ли е в тази ситуация?....за приключване на някаква "красива" идея?

Според мен не. Изобщо Венера в Козирог не е от най-подходящите за разкрасителни процедури.

...но пък тригонира неговата Венера сега..и неговото Слънце...и е в съвпад с негов У6/което за мен е най-важно,сякаш/....?....обаче Марс квадратира У1/може би това ще е физическата травма,която ще изживее ли?

« Отговор #291 -: Януари 09, 2014, 10:32:14 pm »

...но пък тригонира неговата Венера сега..и неговото Слънце...и е в съвпад с негов У6/което за мен е най-важно,сякаш/....?....обаче Марс квадратира У1/може би това ще е физическата травма,която ще изживее ли?

Може би ако изчака да се повтори съвпада на Венерата с у6 като тръгне директна е по-добре. За мен козята венера си е неутрална за разкрасителни процедури, нищо лошо няма да направи, а и специално за татуировките, смятам ги не толкова за "красота" в традиционния смисъл, колкото да покажеш вътрешния си свят чрез нещо външно. Пък и Венера в Сатурнов знак, Сатурн нали управлява кожата.  :P Не разбирам от медицинска астрология да знам това добре ли е, зле ли е обаче.

« Отговор #292 -: Януари 10, 2014, 05:28:05 am »

Може би ако изчака да се повтори съвпада на Венерата с у6 като тръгне директна е по-добре. За мен козята венера си е неутрална за разкрасителни процедури, нищо лошо няма да направи, а и специално за татуировките, смятам ги не толкова за "красота" в традиционния смисъл, колкото да покажеш вътрешния си свят чрез нещо външно. Пък и Венера в Сатурнов знак, Сатурн нали управлява кожата.  :P Не разбирам от медицинска астрология да знам това добре ли е, зле ли е обаче.

може би така ще стане,защото като говорихме малко след като ми каза,че вече е решил /и аз тръгнах да му гледам картата :P/, разбрах от него,че се е отказал от този художник/или как се казват тия,дето татуират не знам/...ами иска му 400лв/не знам това доколко е нормално за татуировка,но ми се струва бая множко....вярно,и татуировката е доста големичка...не знам../....
  Отн Венера в козирог - ами сега усещам най-добър ефект от нещаат,които правя за кожата си,честно казано....може би тук Венера е силна,когато трябва ад консервира нещо/като кожата в случая/...не,че съм станаал някоя красавица,но сега харесвам най-силно  ефекта на нещата,които правя за кожата си....Пожелавам хубав и немъглив ден на всички :blink:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #293 -: Януари 10, 2014, 05:56:42 am »
Брейййй, много скъп тоя татуист! Моята беше значително по-евтина...

Я кажи, може и на ЛС да не разводняваме темата, какво правиш за кожата? Моята е изключително суха и сега по ретро Венера стана ад, а и с мъглата... Направо се люспи :(

Някой да се изкаже за композитната прогресия? Дали не е композит от прогресията на двамата? Не ми се вижда възможно да си има собствена предвид колко много мърдат градусите на планетите, че дори и знака сменят...

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #294 -: Януари 10, 2014, 07:28:55 am »
като се заговорихте за кожа - какво се търси за кожа която каквото и да я правиш е мазна и като на тинейджър - въобще какво говори за белези по лицето независимо от характера (драскотини, пъпки, изгорено и т.н.)
-сатурн добре
-в аспект с марс (нож, огън) ?
- и какво още
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #295 -: Януари 10, 2014, 07:41:21 am »
Луната по знак. На мен прогресивна Луна в Близнаци ми донесе изключително чувствителна кожа. Две години и половина не можех да се оправя. Ставеше толкова зачервена, болезнена и пъпчосала, че думи нямам. Непрекъснато мажех с какво ли не и нищо. Сега вече е в Рак и нещата се подобриха от към пъпки, но пък стана много суха. Чела съм също, че Луна в Овен дава проблеми с кожата на лицето.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #296 -: Януари 10, 2014, 12:41:24 pm »
Трябва да си насроча дата за нова американска виза. Някой знае ли какви транзити са подходящи за подобно начинание? :blink:

Хармоничен аспект на Луната и Меркурий.

Да се похваля  -вчера бях на интервю и взех виза -  с точен съвпад на  тр.Мерк. със СЛВ в 9ти дом.Много съм щастлива  ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #297 -: Януари 10, 2014, 02:00:02 pm »
Трябва да си насроча дата за нова американска виза. Някой знае ли какви транзити са подходящи за подобно начинание? :blink:

Да се похваля  -вчера бях на интервю и взех виза -  с точен съвпад на  тр.Мерк. със СЛВ в 9ти дом.Много съм щастлива  ;D

Честито...Радвам се за теб. ;D
Къде е ПР.Луна?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #298 -: Януари 10, 2014, 03:18:01 pm »
Луната по знак. На мен прогресивна Луна в Близнаци ми донесе изключително чувствителна кожа. Две години и половина не можех да се оправя. Ставеше толкова зачервена, болезнена и пъпчосала, че думи нямам. Непрекъснато мажех с какво ли не и нищо. Сега вече е в Рак и нещата се подобриха от към пъпки, но пък стана много суха. Чела съм също, че Луна в Овен дава проблеми с кожата на лицето.

В момента пр. ми луна е на 28 овен, и ретро венерата на градуса на обръщането ретро направи квадратура с нея. Избиха ми пъпки като акне, каквито не съм имала никога. Не съм страдала от акне, като по-млада ми се случваше по една пъпка около цикъл, сега беше нещо страшно.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #299 -: Януари 10, 2014, 03:30:02 pm »

Честито...Радвам се за теб. ;D
Къде е ПР.Луна?

Благодаря.Прогр.Луна е в Риби в 10 ти дом :blink:

Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак