Здравей Гост

Общи астрологични въпроси

• 508 Отговора
  • 167840 Прегледи
*

ib

• *
  • 182
Re: Общи астрологични въпроси
« Отговор #300 -: Януари 10, 2014, 04:13:23 pm »
при мен не са спирали  :-X
сега е в козирог прогресивната ама ... не виждам разлика от другите и положения ... трябва да е нещо в натала

Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #301 -: Януари 10, 2014, 04:57:48 pm »
Брейййй, много скъп тоя татуист! Моята беше значително по-евтина...

Я кажи, може и на ЛС да не разводняваме темата, какво правиш за кожата?

Зара,пробвах да ти  пиша  на "лични", но излезе надпис" не е открит потребител Зара"...
« Последна редакция: Януари 10, 2014, 05:15:12 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #302 -: Януари 10, 2014, 07:21:21 pm »
при мен не са спирали  :-X
сега е в козирог прогресивната ама ... не виждам разлика от другите и положения ... трябва да е нещо в натала

Да, аз имах предвид овенска Луна в натала. А при прогресия съм наблюдавала при мен в Близнаци.

Брейййй, много скъп тоя татуист! Моята беше значително по-евтина...

Я кажи, може и на ЛС да не разводняваме темата, какво правиш за кожата?

Зара,пробвах да ти  пиша  на "лични", но излезе надпис" не е открит потребител Зара"...

Писах ти.

« Отговор #303 -: Януари 11, 2014, 10:04:37 pm »
Момичета...това,че Марс/мъжки сигнификатор/ ми е в Рак-означава ли,че ще съм привлечена предимно от мъже,които са с подчертана една от 3-те водни зодии,а НЕ САМО от Раци?

И това,че моята Венера е огнена/Овен/- означава ли,че ще привличам мъже,чиято Венера или Луна са в някой от 3-те огнени знака,или само такива с акцентиран Овен?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #304 -: Януари 11, 2014, 10:07:13 pm »
Момичета...това,че Марс/мъжки сигнификатор/ ми е в Рак-означава ли,че ще съм привлечена предимно от мъже,които са с подчертана една от 3-те водни зодии,а НЕ САМО от Раци?

И това,че моята Венера е огнена/Овен/- означава ли,че ще привличам мъже,чиято Венера или Луна са в някой от 3-те огнени знака,или само такива с акцентиран Овен?

Изобщо не е задължително това.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #305 -: Януари 11, 2014, 10:14:16 pm »
тоест...мога да съм привлечена от всеки-без да се влияя от това ,че Марс ми е в Рак?

*

astro

• 475
« Отговор #306 -: Януари 11, 2014, 10:15:26 pm »
тоест...мога да съм привлечена от всеки-без да се влияя от това ,че Марс ми е в Рак?

Daи да погледна картата ти...

« Отговор #307 -: Януари 11, 2014, 10:26:36 pm »
Качих си картата в темата за Плутон каре Венера-стр.5

*

Марая

• 28287
« Отговор #308 -: Януари 11, 2014, 10:28:08 pm »
Видях я...Къде да ти отговоря?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #309 -: Януари 11, 2014, 10:34:47 pm »
Където желаеш.Благодаря.

*

Марая

• 28287
« Отговор #310 -: Януари 11, 2014, 10:37:07 pm »
Където желаеш.Благодаря.

О.К. Там ще отговоря... ;)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #311 -: Януари 12, 2014, 09:10:33 am »

Моят Марс е в Дева, а Венера е в Риби. Привличам само огнени мъже, а и те мен. Дори нямат подчертана земя или вода в картите :) Огнената ми Луна се задоволява само с огнени Слънца ;)

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #312 -: Януари 13, 2014, 08:44:09 pm »
Не знаех къде точно да си пусна въпроса и затова реших тук. Молбата ми е някой ако има време да погледне картата ми за тази  и другата година, относно евенуално раждане на дете. Въпросът ми е коя година е по-подходяща за раждане тази или 2015-та? Питам защото по първоначален план мислех във второто полугодие на тази година да забременея. Обаче, вчера видях в солара ми за 2015-та, че соларен Марс ми е в 12-ти соларен дом, което не е добре, но може ли всъщност да означава, че раждането ще е секцио? Като цяло съм малко объркана, защото в моята карта не виждам "редовните" аспекти, които се гледат по-принцип за забременяване или планети, примерно соларна луна на 5-ти натален дом. Но аз нямам и толкова познания в тази област. Основно ме притеснява, че в натала имам квадратура на Венера с Уран, к5 е във Водолей, а вече имам 1 спонтанен аборт...
Предварително благодаря на всички, които решат да ми отделят време  :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #313 -: Януари 13, 2014, 09:12:14 pm »
втория (за 2014та) сякаш има повече - акцентиран (слънце и юпитер) соларен пети в натален 10ти (смяна на статуса от жена в майка) к5 в съвпад с луната от натала - тронова, уран У5 в седми - второто дете ако броим аборта ... първия за 2015 има к5 върху наталния ти съвпад във втори плюс сатурна във пети соларен ... не съм специалист хич по соларите ама ти желая да забременееш покрай рождения си ден и да си имаш едно прекрасно овенче  :)
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #314 -: Януари 13, 2014, 10:15:02 pm »
ib, хиляди благодарности! Дай Боже да се случи. И отново благодаря  :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #315 -: Януари 14, 2014, 09:14:52 pm »
Не се хващай за градусите, питането е изцяло теоретично. Ако така по̀ ти допада, вземи 27° :ta: и 3° :li:. Започнах да чета за традиционна астрология и ми стана интересно как би се променила модерната интерпретация в някакъв подобен случай.
Случайно попаднах на това агейн, начи.. ако математиката е първом, а на съзвездията са им дали имена хората и небето хич не го брига ние как сме определили нещата, та-в този ред-аспектът си е точен. И алгебрата и геометрията казват-гледай аспекта. Ти нещо повече разбра ли за това, нали от първо лице питаш?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #316 -: Януари 14, 2014, 09:16:59 pm »
Въпросът ми по-скоро беше дали това някак отслабва аспекта, не дали изобщо го има. Може ли един-два любими сайта за отправна точка? Не съм се интересувал особено от руската школа, признавам.
руската школа е от отделни хора. Някои залагат на математиката/и аз, но съм лаик там/, други на интуицията, трети съвместяват и двете. Питам има ли развитие по въпроса? ;D

« Отговор #317 -: Януари 14, 2014, 09:42:47 pm »
Не се хващай за градусите, питането е изцяло теоретично. Ако така по̀ ти допада, вземи 27° :ta: и 3° :li:. Започнах да чета за традиционна астрология и ми стана интересно как би се променила модерната интерпретация в някакъв подобен случай.
Случайно попаднах на това агейн, начи.. ако математиката епървомматематиката, а на съзвездията са им дали имена хората и небето хич не го брига ние как сме опрделили нещата, та-в този ред-аспектът си е точен. И алгебрата и геометрията казват-гледай аспекта. Ти нещо повече разбра ли за това, нали от първо лице питаш?

Фроули е много добро четиво за традиционна астрология, страхотно ме кефи и има попадения. Същевременно по някои въпроси е страшен догматик — хич не признава орбиси, например (в наталната астрология с половин уста казва, че имат място). По въпроса, аспект има, ако планетите са в знак от съответния елемент: за тригон трябва да са в една стихия; за опозиция да съвпадат по критерия студен/горещ; за квадрат да се разминават по студен/горещ и евентуално по сух/влажен; и т.н — това според древните. След тях всеки е действал по собствена преценка.
Това ми беше полезно като референция: http://www.skyscript.co.uk/aspects.html

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #318 -: Януари 14, 2014, 09:48:37 pm »
Случайно попаднах на това агейн, начи.. ако математиката епървомматематиката, а на съзвездията са им дали имена хората и небето хич не го брига ние как сме опрделили нещата, та-в този ред-аспектът си е точен. И алгебрата и геометрията казват-гледай аспекта. Ти нещо повече разбра ли за това, нали от първо лице питаш?
Благодаря! Ясно-старият спор-школи,секти, концепции. Ъгловото отстояние на планетите-аспектът с орбиса до 01 гр при положение ,че пожелателно му дават 06 гр., си е по-силен от стихията -тригон с 10 гр орбиса.
Куца ни астрономията-факт. двуизмерното чертане на хороскопа и реалното 3Д нещо на небето са различни бири.
Ще чета Фроули, благодаря.

Фроули е много добро четиво за традиционна астрология, страхотно ме кефи и има попадения. Същевременно по някои въпроси е страшен догматик — хич не признава орбиси, например (в наталната астрология с половин уста казва, че имат място). По въпроса, аспект има, ако планетите са в знак от съответния елемент: за тригон трябва да са в една стихия; за опозиция да съвпадат по критерия студен/горещ; за квадрат да се разминават по студен/горещ и евентуално по сух/влажен; и т.н — това според древните. След тях всеки е действал по собствена преценка.
Това ми беше полезно като референция: http://www.skyscript.co.uk/aspects.html

« Отговор #319 -: Януари 14, 2014, 09:54:03 pm »
Благодаря! Ясно-старият спор-школи,секти, концепции. Ъгловото отстояние на планетите-аспектът с орбиса до 01 гр при положение ,че пожелателно му дават 06 гр., си е по-силен от стихията -тригон с 10 гр орбиса.
Куца ни астрономията-факт. двуизмерното чертане на хороскопа и реалното 3Д нещо на небето са различни бири.
Ще чета Фроули, благодаря.

Затова всеки си е правел собствена система за домовете май :) Ф. е в "Полезни връзки".