Здравей Гост

Кралското бебе

• 93 Отговора
  • 14601 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Кралското бебе
« Отговор #20 -: Юли 23, 2013, 09:37:18 am »
В крайна сметка, има си го и това да се оставят нещата в ръцете на Бог и всеки сам да си носи кръста. Какво е това нагласяне, какви са тези 5 лева. В крайна сметка сега в супер нови времена стана този бум със секциото, нагласянките и такива щуротии.

Тук 100 % от нас форумистите сме родени без нагласяне, както се е случило, съдба. Сигурно е нищожен и процента на родените секцио, защото то така не трябва да се рови човек в природните работи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #21 -: Юли 23, 2013, 09:39:32 am »
В крайна сметка, има си го и това да се оставят нещата в ръцете на Бог и всеки сам да си носи кръста. Какво е това нагласяне, какви са тези 5 лева. В крайна сметка сега в супер нови времена стана този бум със секциото, нагласянките и такива щуротии.

Тук 100 % от нас форумистите сме родени без нагласяне, както се е случило, съдба. Сигурно е нищожен и процента на родените секцио, защото то така не трябва да се рови човек в природните работи.

Бъркат се в неща, които са много над техните способности. Ама нищо Нова, то каквото е писано е писано, няма да стане по-добре, ако го родят 1 ден по рано или по късно. Той Господ е голям и си знае работата.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #22 -: Юли 23, 2013, 09:54:22 am »
БЕБЕ РАК  :tongue2:

Да,.. дано не е ...................................... като теб!

(след малко ще напиша какво)

Ето така, на глупостта с глупост! Панимаеш ли сега?

Ами няма как да направя нещо умно за теб, защото не съм сигурен дали ще можеш да ми отвърнеш със същото.
Сега да видим, дали си права, че човек на може да обиди друг с едно изречение, а му трябват 5-6 поста!
Аз написал само 1 изречение. Дали съм те обидил с него???
повтарям го: "Няма как да направя нещо умно за теб, защото не съм сигурен дали ще можеш да ми отвърнеш със същото."

А пък аз отговорил, че въобще не ме интересува. Аз не съм тук за "нещо умно", аз съм тук заради астрологията, ама и там не съм сигурна дали ще можеш да отвърнеш  ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #23 -: Юли 23, 2013, 09:58:46 am »
Вас да не ви тресе стара секс-вражда?

Сори, ама дълго бях аут ъв форум и съм пропуснала  ;D ;D ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #24 -: Юли 23, 2013, 10:02:19 am »
Ох, опазил Господ...

*

Нова

• 3491
« Отговор #25 -: Юли 23, 2013, 10:02:32 am »

Ааа, не, споко. Малката не си пада по чичета.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #26 -: Юли 23, 2013, 10:04:10 am »

Ааа, не, споко. Малката не си пада по чичета.

Така си е Нова, много си права  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #27 -: Юли 23, 2013, 10:11:42 am »
Майката е с опозиция Слънце/Луна в козирог/рак, включена в Т-кв. с марс/сатурн/плутон във везни. А при бебето е обратното опозиция Слънце/луна в рак/козирог. И нейната карта е доста предизвикателна.

И кое й е предизвикателното на картата на майката, дорде е дошло време да се родя аз, всички планети са се обърнали ретро, но поне за мен се е изправила венерата. И с така богато аспектираната уранясала ретро венера, че и карирана от юпитер ми иде на ум, че не се е омъжила баш по любов. Часът не й го знам.
Е, вярно че сред всичките наборки само тя стана "Кралица", ама.. само по себе си не се впечатлявам от картата.

« Отговор #28 -: Юли 23, 2013, 11:58:58 am »
Това с раждането на границата между две зодии според мен не е никак лошо. Големия ми син е със слънце на 0,05 градуса в Скорпион. На 22 е, от 10-годишен знаеше с какво ще се занимава когато порастне и започна да си натиска там абсолютно сам. В момента учи същото в чужбина, от години работи в тази сфера, голяма любов му е, и изкарва не ми се смята колко пъти повече от мен. И най-вече, изглежда ми супер щастлив.

Може при бебето да се е целяло нещо такова, ако се е целяло нещо.

*

Нова

• 3491
« Отговор #29 -: Юли 23, 2013, 12:06:22 pm »
Това с раждането на границата между две зодии според мен не е никак лошо. Големия ми син е със слънце на 0,05 градуса в Скорпион. На 22 е, от 10-годишен знаеше с какво ще се занимава когато порастне и започна да си натиска там абсолютно сам. В момента учи същото в чужбина, от години работи в тази сфера, голяма любов му е, и изкарва не ми се смята колко пъти повече от мен. И най-вече, изглежда ми супер щастлив.

Може при бебето да се е целяло нещо такова, ако се е целяло нещо.

Много добре, но няма да е само от зодията. Не че скорпионите не са упорити, де. Напротив.

« Отговор #30 -: Юли 23, 2013, 12:14:16 pm »
Там е работата, че никога не съм усещала в него упоритост или напъни за постигане на нещо. Просто нещо си го тегли и той си го следва и от страни изглежда сякаш се забавлява, а и той казва, че си го усеща така. А иначе слънцето му е в съвпад с Меркурий и Венера там, на самата граница м/у 4-ти и 5-ти дом.

Аз имах предвид, че сякаш родените с "ранни" слънца (в малък градус) от съвсем малки усещат за какво са на тази земя, докато другите разбираме (ако изобщо) по-късно, когато вече сме приключили с ученето, а и изобщо живота ни се е пооформил и вече е късно за драстични промени в развитието.
« Последна редакция: Юли 23, 2013, 03:25:19 pm от jenny999 »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #31 -: Юли 23, 2013, 08:25:47 pm »
Там е работата, че никога не съм усещала в него упоритост или напъни за постигане на нещо. Просто нещо си го тегли и той си го следва и от страни изглежда сякаш се забавлява, а и той казва, че си го усеща така. А иначе слънцето му е в съвпад с Меркурий и Венера там, на самата граница м/у 4-ти и 5-ти дом.

Аз имах предвид, че сякаш родените с "ранни" слънца (в малък градус) от съвсем малки усещат за какво са на тази земя, докато другите разбираме (ако изобщо) по-късно, когато вече сме приключили с ученето, а и изобщо живота ни се е пооформил и вече е късно за драстични промени в развитието.

Ами аз също от много малка знам какво искам, а слънцето ми е в 23 градуса, така че надали.

« Отговор #32 -: Юли 24, 2013, 12:54:17 am »
Малко странен хороскоп ми изглежда за крал, наистина, като че ли!  :unsure: :rolleyes:
Може пък докато дойде времето да стане крал, Англия да стане република.. ;D

« Отговор #33 -: Юли 24, 2013, 06:55:43 am »
Цитат
Ами аз също от много малка знам какво искам, а слънцето ми е в 23 градуса, така че надали.

Ами не знам Краби, аз винаги съм си го отдавала на раждането на границата при него, много от преди да се запозная с астрологията, по друго той не се отличава, а и в двата ни рода изявен талант няма, поне не развит. При него е трудно да се усети Скорпиона като Плутон и Марс, по-скоро чувствам Венерата на Везните обогатена с водната чувствителност на Скорпиона.

Колкото до бебето - Луна и Слънце... магнетичност може би, но като Скорпион бих казала, че доста интересно, но трудничко се живее с контраста вода/огън, хубавото му често е по-скоро отстрани.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Юли 24, 2013, 07:11:41 am »
Малко странен хороскоп ми изглежда за крал, наистина, като че ли!  :unsure: :rolleyes:

И на мен.  :thinking:

Във вести.бг прочетох, че е роден в 16.24 ч местно време и 15.20 ч по Гринуич.

В Лондон не бяха ли по Гринуич или вече са с час напред?

http://www.manager.bg/news/london-gotov-da-premesti-vremeto-po-grinuich-s-chas-napred

Ако е роден един час по-рано, пО се намират указания за властови позиции, вкл. и във ведическата карта. Имам предвид Сатурн и Раху в знака на Лагна, а не в 12 дом от нея. Тогава светилата минават по оста 4/10 дом, а Меркурий, Марс и Юпитер - в 9 дом от Лагна (вместо 8ми). Екзалтирал Сатурн в кендра е т.нар. Sasa yoga - може да даде и управник, особено в съчетание със силни възли, силно Слънце и подкрепящ Юпитер.

Със Solar Fire ако се отчете British Summer Time, АС ще е в 16 гр. Скорпион, при Universal Time АС е в 27 гр. Скорпион.

С Асцендент в по-ранни градуси картата доста се променя и тук виждам повече указания за висок статус - и в Раши (д1), и в Навамша (д9). С този час бих казала, че има потвърждение.

« Последна редакция: Юли 24, 2013, 07:30:32 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #35 -: Юли 24, 2013, 07:30:10 am »
Може пък докато дойде времето да стане крал, Англия да стане република.. ;D

Бернадет Брейди в Предсказателна астрология казва за принц Уилям, че понеже е роден на Слънчево затъмнение от серия Сарос 2 стара северна, ще има внезапен срив на ролята на монарха в обществото, докато той е крал. Тогава той ще бъде изправен срещу избора да абдикира много бързо или да бъде пометен заедно със старата структура.

Така че, логично е ако Уилям не стане крал и неговият син няма да стане.

*

Нова

• 3491
« Отговор #36 -: Юли 24, 2013, 03:27:46 pm »
Пълни глупости са това с местно и неместно време, което са писали вести.бг.

Гринуичкият меридиан определя часовия пояс не само за всички Британски острови, ами и за значителна част от Западна Европа. Мисля, че през Италия минава един час+, за да достигне тук до нас 2+. Москва 3+ за зимно, лятното остава на 2+, защото те не сменят изкуствено на лятно. Не гледам карта, ама дори при седмокласниците се учат тези неща.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Юли 24, 2013, 03:57:34 pm »

Мен ме интересува в колко часа местно време е родено в крайна сметка - 15.24 или 16.24?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #38 -: Юли 24, 2013, 04:00:06 pm »
http://www.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/19599-svetat-nai-setne-se-zapozna-s-kralskoto-bebe/?utm_source=dnes.bg&utm_medium=box&utm_campaign=box

Много бързо, беееее. Вече се били прибрали. Аз нали съм псевдожена и хич не ги вдявам тези неща, ама нормално ли е вече да са и фотографирани, и прибрани? Ден и половина по-късно. Барем от дезинфекционна гледна точка да ги бяха поопазили още малко. И Катрин изглежда по-добре отколкото преди раждането.

Май наистина ни метнаха за датата.

Кажете, майки.

« Отговор #39 -: Юли 24, 2013, 05:16:33 pm »

Гринуичкият меридиан определя часовия пояс не само за всички Британски острови, ами и за значителна част от Западна Европа. Мисля, че през Италия минава един час+, за да достигне тук до нас 2+. Москва 3+ за зимно, лятното остава на 2+, защото те не сменят изкуствено на лятно. Не гледам карта, ама дори при седмокласниците се учат тези неща.

Вярно е, че Гринуич е квартал на Лондон и меридианът, който минава през него е приет за нулев.. НО тук е важно има или не лятно и зимно часово време.
В случая май има, тоест в Англия си местят часовниците с 1 час лятото. Поне така го дават в мрежата. (Имам позната в Лондон - ще я питам довечера дали си местят часовниците...) Тоест може и да са прави в новините - не са глупости!!! Сега дали има 4 минути разлика? Местното време е разлика от астрономическото средно е отместено с 1 минута на 27 км, ако сме на екватора. На 51 паралел това е към два пъти и половина по-малко разстояние, тоест на 10 км. Излиза, че болницата е на 40 км от Гринуич.. и то на запад. Това не знам дали е вярно... но може да се провери по картата. Човек може да разбере и изчисли всичко, стига да знае как!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....