Здравей Гост

България ще пламне .С нея и Евросъюза.

• 125 Отговора
  • 16786 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: България ще пламне .С нея и Евросъюза.
« Отговор #40 -: Юли 24, 2013, 12:28:57 pm »
Друг случай ми разказаха за една жена,която е събрала 2000 лв от това да ходи всеки ден на протести,думите и били "Събрах пари за море".

!

*

Papy

• 4343
« Отговор #41 -: Юли 24, 2013, 12:34:57 pm »
Обичам родината мразя държавата!!!

и аз така

« Отговор #42 -: Юли 24, 2013, 12:52:31 pm »
как е събрала 2000 лв - те дават по 30 лева, а протестите са 40 ден едва, и то вчера.
Тя 70 пъти ли е протестирала? Това е поредната медийна манипулация!
Да не говорим колко луди хора има, които си живеят в техния измислен свят и си фантазират.
Те първи се тикат пред камерите да говорят врели-некипели.
Аз съм ходил - не са ми плащали. Приятели ходят...  Виждам и бивши колеги от БАН там...
Надали някой им плаща. Това е гражданска позиция! Има вероятно и малки агитки - ама те са малцинство.
Чрез тях се правят опити да се манипулира настроението и действията на протестиращите, но протестиращите си протестират, защото искат да протестират!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #43 -: Юли 24, 2013, 01:07:36 pm »
Къде плащат, за да взема да ида и аз?  :P (Хайде сега, Калояне, тъкмо да ти дам повод да ме поохулиш малко  ;D).
Иначе, и тъжно, и смешно е, че има такива продажни хора. Моята зъболекарка примерно, ми сподели, че тя по собствена инициатива и убеждения ходи да протестира и то сама, не на групички с други хора, и сигурно има много като нея, но със сигурност има и такива, които ходят само заради парите.

*

Нова

• 3491
« Отговор #44 -: Юли 24, 2013, 01:12:53 pm »
Виждам и бивши колеги от БАН там...

wtf ??????????????

;D ;D

« Отговор #45 -: Юли 24, 2013, 01:13:55 pm »
Къде плащат, за да взема да ида и аз?  :P (Хайде сега, Калояне, тъкмо да ти дам повод да ме поохулиш малко  ;D).
Иначе, и тъжно, и смешно е, че има такива продажни хора. Моята зъболекарка примерно, ми сподели, че тя по собствена инициатива и убеждения ходи да протестира и то сама, не на групички с други хора, и сигурно има много като нея, но със сигурност има и такива, които ходят само заради парите.

За какво трябва да те хуля? Ако си в София - просто слизаш в центъра в 19 часа и всичко ще ти се изясни. С гледане по телевизията не става. Най-много да ти промият мозъка. Нищо не може да замени личния опит.

как е събрала 2000 лв - те дават по 30 лева, а протестите са 40 ден едва, и то вчера.
по 50лв на протест, както с моите познати и сметката е точна  ;)

да, сметката е точна, за тези, които вярват на глупости. Айде, отиди и намери начин да ти платят и на теб 50 лева. Дано се класираш!!! И после ела да ни докажеш, че става така - 40 дена по 50 лева ... на обикновена женица хваната от улицата!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #46 -: Юли 24, 2013, 01:16:56 pm »
Ами не съм в София.  :P Но щеше да ми е интересно, ако можеше да ида там, макар че в момента си е доста опасно.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #47 -: Юли 24, 2013, 01:18:27 pm »
Калояне доста си умен напьлно сам съгласен с тебе :-) още пове4е ти беше човека които прогнозира uprising-а в Близкия изток , оказа се Египет не Иран :-) но прогнозата ти беше доста успешна , доколкото си спомням Иран беше за септември ще видим. Иначе четох и прогноза на Илиана Магерова , ясно е че правителството няма да издаржи пълния си мандат, според нея начalото на Август, Ноември 2013 или най-късно Април 2014 ще падне правителството.

« Отговор #48 -: Юли 24, 2013, 01:19:15 pm »
Виждам и бивши колеги от БАН там...

wtf ??????????????  ;D ;D

какво скачаш, нова? не си ли чела онзи стар мой пост, когато марая ме банна - казах й да не ме плаши с бан, защото вече съм го напуснал, а тя се гласи да ме връща пак там.

Калояне доста си умен напьлно сам съгласен с тебе :-) още пове4е ти беше човека които прогнозира uprising-а в Близкия изток , оказа се Египет не Иран :-) но прогнозата ти беше доста успешна , доколкото си спомням Иран беше за септември ще видим. Иначе четох и прогноза на Илиана Магерова , ясно е че правителството няма да издаржи пълния си мандат, според нея начalото на Август, Ноември 2013 или най-късно Април 2014 ще падне правителството.

мимоходом бях споменал и Турция.. и сам не вярвах, че нещо ще стане там... но се оказа че стана.
сам се изненадах! ))) ... държавите под знака на скорпиона ще си патят много тази година до края.

*

Нова

• 3491
« Отговор #49 -: Юли 24, 2013, 01:26:30 pm »
Покажи кетап, че си БАН-налия )))) ;D

« Отговор #50 -: Юли 24, 2013, 01:35:32 pm »
Покажи кетап, че си БАН-налия )))) ;D

не съм! ...от Банско съм!
отвреме навреме ходя на баня
марая ме банна веднъж
(щях да напиша и още нещо .. но е малко нецензурно... затова ще го спестя)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #51 -: Юли 24, 2013, 01:56:51 pm »
няма как да кажа от 1л ед.ч защото не бих го направила, но имам право да се възмущавам ,че другите го правят.
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #52 -: Юли 24, 2013, 02:51:32 pm »
Ами не съм в София.  :P Но щеше да ми е интересно, ако можеше да ида там, макар че в момента си е доста опасно.

Боже, ти ме уби! Било опасно!!!! Вчера жени се "биеха" с полицията, а ти - било опасно. Ти мъж ли си или... не си?
Най-много да те ударят 2-3 пъти с палка или да ти пуснат малко кръв от аркада със щит! От това не се умира.

*

Нова

• 3491
« Отговор #53 -: Юли 24, 2013, 02:56:37 pm »
Ужасен си, Калояне!

Впрочем нали ви казах, че обядвах с мъжете. Те си четяха в телефоните, че протестиращите на площада, наречени площаджиращи, се били хвърляли срещу кубинките на полицаите.

Значи не колата блснала кравата, а кравата колата.

Мамка им журналистическа. Как спят?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #54 -: Юли 24, 2013, 04:46:52 pm »
Мене пица ми се е дояла от Дон Домат. Как седи въпроса при Волен, набират ли хора още ? Питам понеже виждам, че има хора тук които са наясно със схемите.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Юли 24, 2013, 05:33:00 pm »
Айде сега кой за какво се бори

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #56 -: Юли 24, 2013, 06:11:05 pm »
Как за какво - да ни построят Белене за 20 милиарда лева и да си прокарат тръбите - Южни потоци, Бургас- Александруполос и да продължим да купуваме от тях най-скъпия газ в цяла Европа. Натиснаха азерите да не строят Набуко, че случайно да не се отскубнем от опеката и да си купуваме евтин газ..
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #57 -: Юли 24, 2013, 06:20:26 pm »
В интерес на ИСТИНАТА - не е най-скъпата газ в България. Поне за крайни потребители, тоест за нас! 
Истината е, че просто ние сме доста по-бедни от европейците и ни излиза солена, макар че я купуваме по-евтино от тях. Цифрите са тук:

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php/Electricity_and_natural_gas_price_statistics
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php?title=File:Natural_gas_prices_for_household_consumers_2012s2.png&filetimestamp=20130523172045

И не казвайте, че не са верни! Това е сайта на ЕК и данните са на Евростат! (тоест, не са руски!!!) 

Има и цените на тока ....и други интересни неща! Разгледайте!!!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #58 -: Юли 24, 2013, 06:30:53 pm »
Ами ако трябва и гражданска война ще има
Не се вързвайте на тези глупости, че безработни тъпаци висят там
Всичките ми приятели ходят, след работа, преди работа-когато могат
Със сигурност има и смешници, но масата не са такива
Довечера и аз отивам, много са нахални, не се траят вече-простотия след простотия

Ами аз познавам хора, които си купуват оръжие- за всеки случай. Общувам с хора, които са активни в тези протести и са научни работници.
Програмата "Орешарски" е такъв кух орех. 1500 и кусур максималната пенсия. Забележете, "максималната". Сега се сетете кои ще я получат. Част от тях са от тези, дето се пенсионират преди даим побелеят косите, а след това задръстват държавната администрация, че са много ценни кадри.

« Отговор #59 -: Юли 24, 2013, 06:34:57 pm »
1. Ужасен си, Калояне!

2. Мамка им журналистическа.

1. В твоите уста това звучи като комплимент.  ;D ))) Беше комплимент, нали?!

2. "Ей, това е моя реплика, трябваше аз да я кажа..."