Здравей Гост

Луна в телец

• 63 Отговора
  • 8459 Прегледи
Re: Луна в телец
« Отговор #20 -: Юли 30, 2013, 10:00:44 am »
Няма как да не носиш и от двете, а и аз смятам, че е по-важно в какво вярваме. Тази вяра някакси после започва да личи - и отвътре и отвън.

*

Нова

• 3491
« Отговор #21 -: Юли 30, 2013, 10:08:58 am »
Засега не, уви, дори при прогресията в знака се прояви по друг начин, сега слънцето е там. Липсва ми точно онази най-силна и най-слаба черта на телеца - оксиморон от фиксирано стремление към материализма и прагматичното осъзнаване на нещата. Всъщност и при майка ми липсва, малко й трябва, от нищо няма нужда, нищо не иска щом става въпрос за притежание на вещи, имоти. Парите ги обича, но само като средство за закупуване на бързоликвидни удоволствия. Не пести.

А и телецът е знак, който трупа - пари, имоти, покъщнина, вещи, боклуци в мазето, килограми. Това последното е също толкова гарантирано )))))

« Отговор #22 -: Юли 30, 2013, 10:14:53 am »
Ама нямах предвид да почнеш да вярваш в отрицателните черти на телешката.....

Положителните и от едната, и от другата и... си свиркаш. А ако усетиш отрицателни ефекти, просто ги приемаш, но чак тогава, не предварително да си ги втълпяваш.

"Стрелеца" няма никакви излишни килограми, нито пък е слаб, те нали са и високи та няма как - не зависи това само от луната.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #23 -: Юли 30, 2013, 10:24:08 am »
Едната ми приятелка с телешка Луна и близнаци Слънце нищо не трупа, нито вещи, нито дрехи, нито покъщнина, най-малко пък килограми, слаба е, само пари иска да трупа. Другата телешка Луна трупа и килограми и вещи и боклуци в мазето и вечно е закъсала за пари. Моето телешко Слънце има определени сантименти към някои вещи, които прото отказвам да изхвърля, въпреки очевидното и за мен, че трябва, обичам си ги и това е. Нито дрехи трупам, за килограми да не говорим. С парите съм екстра широки пръсти, давам с кеф за неща, които ми доставят удоволствие, ако ще после да остана без пари, аз си имам по 1 лв спестени и обръщам от тях  ;D.

*

Нова

• 3491
« Отговор #24 -: Юли 30, 2013, 10:29:15 am »
Ми разбира се, мили дами, че не би се проявило всичкото едновременно, не би било честно. Да, и аз познавам слаби телци, дори дребни. Говорим за характеристики на знака. По-скоро телците трупат /килограми/. Особено в примерите на Ирина се показа и при трите, че е налице трупане на нещо или много неща. ))) Джени не ни е описала чак до толкова нейния.

« Отговор #25 -: Юли 30, 2013, 10:34:40 am »
Почвал е 100 пъти живота си отначало - прилича ли ти това на човек вманиячен да трупа. Иначе умее да изкарва пари, ако и това се включва... И да е имал природно склонността да трупа, живота го е превъзпитал според мен.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #26 -: Юли 30, 2013, 10:40:05 am »
При осмодомната телешка Луна у10 има и Меркурий в телец в 8 пак неаспектиран, а Луната прави квадрат към Венера в лъв в 10 у1 и тя пее много хубаво, сега ходи и на уроци, но пък е срамежлива, трябва и подбутване и комплименти, има срам някакъв от изява в тази област. А другата 6-домна търпеливо седи в ъгъла и чака някой да я попита за нейните нужди, има много силно развито чувство за вина, ако направи нещо само за себе си, без да мисли за хората около нея - имам предвид да си купи обувки, които харесва, да отиде на масаж примерно, точно дребни ежедневни нужди не си позволява, за да не ощети семейния бюджет. Много странно.
« Последна редакция: Юли 30, 2013, 10:44:20 am от irina »

*

Нова

• 3491
« Отговор #27 -: Юли 30, 2013, 10:43:12 am »
Ааааааа, да, напомни ни също много отличителна характеристика, Ирина, мерси. Гърлото и гласа на телеца. За слънчеви се сещам, но сигурно и при лунните се проявява. Лили Иванова и майка ми, Дони от Дони и Момчил, все много музикални люде )))))

« Отговор #28 -: Юли 30, 2013, 10:48:26 am »
Цитат
имам предвид да си купи обувки, които харесва, да отиде на масаж примерно, точно дребни ежедневни нужди не си позволява, за да не ощети семейния бюджет. Много странно.

Ох, това и аз малко го имам, не е то от телешките луни, аз не съм.

А за пеенето - абсолютен инвалид е моя човек.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #29 -: Юли 30, 2013, 10:49:02 am »
Не знам за слънчевите, щото при мен проявата с пеенето я има, ама в обратна посока, имам достатъчно музикален слух и умирам за музика, за да знам коооолко фалшиво попейвам  ;D но си мисля, че и Меркурий може да има пръст в пеенето, все пак глас, глас, ама с него освен че пееш, го ползваш и за говорене? При 8-домна и Луна и неаспектиран Меркурий пак в телец и в 8 може да е и заради опозиционните домове и да се влияят и от 2-ри? А 6-домната също пее нелошо, нейният Меркурий е в дева в 10. Земята може да е замесена.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #30 -: Юли 30, 2013, 10:55:40 am »
И все пак нека не забравяме , че Телец е фиксиран и земен знак. И е всъщност най-сетивния и стабилен знак от земните знаци.Това дава сигурност на емоционално ниво на Луната,която екзалтира в Телец..,като не я лишава и ограничава от способността и да изразява себе си.
В този знак Луната се чувства комфортно и стабилно..,сигурно както на материално ,така и на физическо ниво.
Удоволствието както и материалните притежания и дават стабилет.
Ако дома в който попада Луната в Телец е хармонично свързан в картата...или е земен дом това е сигурен знак за правилно протичаща енергия.
Балансирана и силна Луната в телец знае какво , кога и как да пожелае и да постигне...
Забелязала съм, че Луната в Телец е добър събеседник и слушател...и доста често я търсят нехармонични Луни...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #31 -: Юли 30, 2013, 11:05:16 am »
Към края на настоящата 2013 прогресивната ми Луна ще влезе в знака Телец - интересното е, че ще направи първо съвпад с ДСЦ и после последвателно съвпад с наталните Юпитер, Венера и Слънцето в Телец - въобще очертава се голямо угаждане  ;D

...по-сериозно - очаквам развитие по темите на 7-ми дом.

Очаквам и малко по-спокоен емоционален период в сравнение с прогресивна Луна в Овен - че нещо търпението ми напоследък ми изневерява - и дори се случва да повишавам тон, което е твърде нетипично за мен...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #32 -: Юли 30, 2013, 11:22:16 am »
Никой не казва нищо по въпроса доколко верни са тези луни.
На мен поводи за размисъл в тази насока до момента не са ми давали, но ние сме на голямо разстояние....
Имам си аз едно наум, стрелеца си е стрелец, но кажете поне за луната, поне нея да изкарам от схемата ако е склонна към вярност :blink:.

*

Нова

• 3491
« Отговор #33 -: Юли 30, 2013, 11:24:03 am »
Никой не казва нищо по въпроса доколко верни са тези луни.
На мен поводи за размисъл в тази насока до момента не са ми давали, но ние сме на голямо разстояние....
Имам си аз едно наум, стрелеца си е стрелец, но кажете поне за луната, поне нея да изкарам от схемата ако е склонна към вярност :blink:.

;D ;D Гаранция-Франция! )))) Все пак една идея повече се съмнявай в стрелеца )))))

« Отговор #34 -: Юли 30, 2013, 11:30:15 am »
А иначе супер много очакват вярност тези телешки луни...
Обаче аз съм му разяснила, изобщо за всичко, че само с даване на същото може да се постигне нещо с мен :blink:.

*

Нова

• 3491
« Отговор #35 -: Юли 30, 2013, 11:34:55 am »
Добре, че ми е бедно въображението, та не мога да си представя реалните размери на ревността, на която си способна ))))))

« Отговор #36 -: Юли 30, 2013, 11:39:10 am »
Абе това пък вярване за Скорпиона и ревността.... не е съвсем така.... защо така всички са ни нарочили...

Или поне аз от почти дете съм си била женена, харесвана от човека до мен и... като ги чета тези неща, не знам, може би още не съм го изпитала. Знае ли човек... :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #37 -: Юли 30, 2013, 11:41:18 am »
Говори си, не ни пречиш. Че и луна в рак. Каре към сатурна. Карета на венерата към всичките в дева.

« Отговор #38 -: Юли 30, 2013, 11:47:54 am »
Значи да очаквам неочакваното от себе си....

Между другото единственото нещо, с което не ме е сблъсквал живота до сега е изневяра.

Пак я подкарахме към спам. А и ти ако си заета, работи си, че аз съм си у дома днес и да не ти преча....

*

Нова

• 3491
« Отговор #39 -: Юли 30, 2013, 11:49:03 am »
Абе това пък вярване за Скорпиона и ревността.... не е съвсем така.... защо така всички са ни нарочили...

Ми щото всички сме ви яли попарата. Има си крушка опашка.