Здравей Гост

Луна в телец

• 63 Отговора
  • 8435 Прегледи
Re: Луна в телец
« Отговор #40 -: Юли 30, 2013, 12:01:16 pm »
Няма да казвам нищо, ще си мълча, като ми излизаш с тази карта насреща, какво мога да кажа.... :blink: :blink: :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #41 -: Юли 30, 2013, 12:11:35 pm »
Няма да казвам нищо, ще си мълча, като ми излизаш с тази карта насреща, какво мога да кажа.... :blink: :blink: :blink:

Тя си е твоя тази карта, ти ми излизаш насреща, аз мълча ))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #42 -: Юли 30, 2013, 01:06:03 pm »
Моме, циците са хубаво нещо, но крайно неподходящо за спортистки. На олимпиада няма оцицени. Дават тромавост, подскачат, изместват центъра на тежестта на тялото и съответно баланса. Дори професионални тежкоатлетки са като рязнати.

« Отговор #43 -: Юли 30, 2013, 01:30:25 pm »
Продължавам аз да си мисля за "трупането"....

Телешка луна в 5-ти в квадратура с Юпитер в 8-ми, при положение че става въпрос за стрелец (Юпитер аз за него си го приемам като лична планета направо, важна).... Звучи ми на мен като нещо такова "Правиш избор, приятелю, или едното или другото...". Или тотално не схващам значението на аспекта? :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #44 -: Юли 30, 2013, 01:33:56 pm »
Продължавам аз да си мисля за "трупането"....

Телешка луна в 5-ти в квадратура с Юпитер в 8-ми, при положение че става въпрос за стрелец (Юпитер аз за него си го приемам като лична планета направо, важна).... Звучи ми на мен като нещо такова "Правиш избор, приятелю, или едното или другото...". Или тотално не схващам значението на аспекта? :blink:

Е, ето сега те връщам на онези постове, че картата, която ти навирам е твоята ))))) Хората мислят тук за младежи с мускули и муцунки, тя нашта часове наред мисли за избора на приятеля... Имала си крушка опашка.

« Отговор #45 -: Юли 30, 2013, 01:39:48 pm »
Ееее, не с лошо де :blink:
Никога не съм използвала "навираш" и беше просто закачка с 3 усмивки.
Кажи нещо за квадратурата. А на мен младежите с мускули вече не са ми интересни, предпочитам мъже... какво да направя.

*

Нова

• 3491
« Отговор #46 -: Юли 30, 2013, 01:52:39 pm »
аЗ СЪВСЕМ НЕ СЪМ СПЕЦ, НО лошите аспекти на луна/юпитер, казват, водили до загуба на връзка с реалността, на мярката, на самонадеяност, на това да харчиш и да се раздаваш повече, отколкото можеш да понесеш или ти позволява бюджета, да се втурваш в емоции като се самонавиваш, че е супер и все  повече да си вярваш.. И разни такива примери, при които имаме прекаляване и залитане към екстремума на вълната по юпитер.
по 5/8 дом, ами човек може да попрекалява в любовта чрез самонадеяности и изграждане на розов свят.

Не знам, глупости говоря.

*

Нова

• 3491
« Отговор #47 -: Юли 30, 2013, 01:57:04 pm »

Ето ти едно онлайн тълкуване

Квадрат Луна - Юпитер

Емоционално сте експанзивен, често твърде великодушен и понякога наивен. Би трябвало да избягвате финансови спекулации. Донякъде апатичен, имате склонност да позволявате на нещата да ви се изплъзват. Може да има проява на неразбиране от страна на прекалено егоистичен родител или раздяла с него. Трябва съзнателно да се опитвате да контролирате вашата страст към скитане, прекалено угаждане и апатичност, които могат да се манифестират физически като проблеми с теглото, чернодробни страдания и тумори. Може също да ви се наложи да се справяте с морални конфликти.
Тук се наблюдава състояние на емоционален излишък. Този аспект ви кара да вземате прибързани решения. Често ви липсва загриженост за това, което мислят другите, а често оскърбявате хората с вашите прибързани и необмислени критики. Вие сте прекалено щедър, а от прахосничеството ви страдат вашите лични фондове. Вашето безгрижие ви прави популярен, но не и устойчив. За вас е характерно едно клатушкане между период на пълен и взривен ентусиазъм и период на пълна апатия. Това е труден аспект, който изисква доста усилия при придобиване на баланс и умереност.

*

Нова

• 3491
« Отговор #48 -: Юли 30, 2013, 02:00:11 pm »

Ето още, но значи юпитера е в лъв ли? Забравила съм. Със сигурност значи имаме прекаляване. Ти ще кажеш къде.

КВАДРАТУРА

— Популярност и добър характер, но вероятни вътрешни конфликти на почва идеология и религия. Тенденция към мързел. Може да има слабо здравомислие, включително във финансите. Този аспект се подобрява значително от хармоничен Сатурн.
— Висока чувствителност, неустойчивост на емоциите, разточителност, безгрижност, изтощителен начин на живот, скъпоструващи навици. Човек е чистосърдечен, откровен. Тенденция да се поддава на слабостите си. Необходимо е да се стреми към устойчивост, стабилност, надеждност, използвайки функцията на своя Сатурн.
— В периода на действие на този аспект има опасност от въвличане в авантюри и поддаване на безпричинна ревност. Не се отклонява от приемането на определени условия.
— Лакомията вреди на организма. Проявява се склонност към излишества в храненето, особено опасна е употребата на сладко.

« Отговор #49 -: Юли 30, 2013, 02:14:13 pm »
Самия Юпитер е в Лъв, но купсидата на 8-ми дом е в Рак (какво обяснение дадох само..)

Аз нали ти казах обаче, че това прекаляване някакси не мога да го хвана...
Докато пък при него доста добре се хваща друго, че любовния живот се явява пречка за разширението в материалния свят, което по принцип му се отдава, но объркан любовен живот все руши там. Цял живот му се повтаря това, затова и попитах.

Чувствам даже, че и сега ще му се повтори ако се опитам да го прибера в БГ, затова и не натискам там.
« Последна редакция: Юли 30, 2013, 02:32:06 pm от jenny999 »

« Отговор #50 -: Юли 30, 2013, 02:20:57 pm »
Да, това което казва Съни за песимизма и оптимизма също може да се каже, но в незначима степен, има го на моменти, но много бързо се справя с това. По-добре от мен например, макар че нямам тази квадратура...

« Отговор #51 -: Юли 30, 2013, 02:41:17 pm »
А и четох нещо, което ме втрещи, но от толкова четене в последно време не мога да си спомня за Лилит или за Хирон се отнасяше, но със сигурност беше, че ако е в трети дом, тези хора не се чувстват добре в родината си, не могат да бъдат щастливи там. Но при него и Лилит и Хирон са в съвпад в 3-ти, така че не е особено важно за коя от двете се отнасяше.

А пък и нали тр.Сатурн ми се е тряснал в/у Мерка от цял век, та вече и аз не знам какво чета и какво схващам, направо ми го смазва, усещам го, не ми е време за четене точно сега :blink:.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #52 -: Юли 30, 2013, 03:53:48 pm »
Ако има любов между партньорите,луната в телец е вярна...разбира се,нали е земя.
Мойта да допълня е на 25 гр съвпад с марс в 10ти.И по-широк съвпад със сатурн в 11ти.
Вече нямам отношения с майка си,понесох всичко от нея и край.
Имам хубав глас/певица съм по професия/,с извадени на 25 години сливици ;D,че много страдах от тях още от дете.
Луната ми е и секстил слънцето/риби/,мога без проблем да си изразявам чувствата,когато става въпрас за любовни чувства ;D
Прави и тригон с плутон У5ти.
Дирекционната ми е в рак,а прогресивната е опозиция наталната в момента.

« Отговор #53 -: Юли 31, 2013, 07:31:44 am »
Не го мисли за сега, akruks, защото аз доста търсих тогава да прочета за съвпад Лилит/Хирон, защото това ми изглеждаше малко прекалено в неговата карта, да не говорим че при него и Сатурна му (та дори ретро) е върху тях - страшничко ми се струва чак това. Та допускам, че може и тълкуване на някаква комбинация да съм намерила. Ще се опитам да го потърся и ще кача линк ако успея. Надявам се, че Сатурна ти е надалеч от тези две шантави планетки :blink:.

« Отговор #54 -: Юли 31, 2013, 01:46:03 pm »
Akruks, значи намерих линка, това което съм написала се отнася за Лилит в 4-ти дом обаче. Спомних си, че тогава четох и за 3-ти и за 4-ти, защото при него нещата се случват на купсидата. Ето го линка все пак.

http://ga3l.wordpress.com/2012/06/19/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%B0-%D0%B2/

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #55 -: Юли 31, 2013, 03:04:40 pm »
Много хубава позиция!А обичате ли много да готвите? :P

« Отговор #56 -: Юли 31, 2013, 04:19:09 pm »
Лонда, понеже не съм сигурна към кого е въпроса ти....

А това, което казва Марая

Цитат
Забелязала съм, че Луната в Телец е добър събеседник и слушател...и доста често я търсят нехармонични Луни...

според мен е доста вярно. Аз не знам колко хармонична Луна съм, имам една квадратурка със Сатурн, но от моя опит си е истинско удоволствие да се бърбори с телешка луна, тя повече слуша, отколкото говори, но го умее.

*

Uran

• 6041
« Отговор #57 -: Юли 31, 2013, 10:13:01 pm »
Верността на телешката Луна е относителна. Кръшка, но остава при постоянния си партньор, че е вложила прекалено много. ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #58 -: Август 01, 2013, 08:11:49 am »
Верността на телешката Луна е относителна. Кръшка, но остава при постоянния си партньор, че е вложила прекалено много. ;D

+1

*

Нова

• 3491
« Отговор #59 -: Август 01, 2013, 08:12:07 am »
Тази луна в телец, която я имате по натал толкова ли много обича хляб? Моята овенска никога не се е хранила с хляб, откакто обаче прогресивната е там, нонстоп вися по разни пекарни и си взимам всевъзможни уж здравословни хлебчета.
аз съм с овенска луна и независимо от прогресивната си хапвам доста хляб- нали съм внучка на фурнаджия  :blink:
+1