Картата, поставена от Акрукс, определено ме заинтригува от... малко егоистични подбуди (лични, поне). Ако се построи по ведическата система, домофикацията е същата, като тази на моята, и разположението на някои планети (Юпитер, Марс, Сатурн и възлите на Луната) по домове/знаци е същото. В моята карта, мисля, има указания за злоупотреба, но според това, което съм чела, силният ъглов Юпитер може да спаси положението (моят е такъв). Огромно значение има и Луната, разбира се. Не пуша (каквото и да е), не пия алкохол, злоупотребявах само със шоколад, но престанах заради кожата на лицето. Една съществена разлика от моята карта е тясната връзка, която тук имат Луната и Юпитер с Венера (взаимен аспект, а тя им се явява диспозитор). Тандемът Луна/Юпитер в 10-ти дом е в аспект с Венера в 4-ти, което може да насочва към нужда от презадоволяване. Луна и Юпитер получават аспект от Раху (той може да умножава, преекспонира) от 6-тия дом на здравето. Юпитер управлява 12-тия дом на саморазрушението и 3-тия дом на мотивацията. Добавям, че аспектът на Раху върху Луната може да даде и някаква нервност, каквато тютюнът "успокоява".
Луната е в накшатра Читра, а някои от притежателите на такава Луна могат да се отдават прекомерно на удоволствия, както и прекалено много да се интересуват от това как изглеждат в очите на другите. Пушенето може да е започнало, защото всички в компанията така правят.