Здравей Гост

Наркомания

• 106 Отговора
  • 14843 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Наркомания
« -: Август 04, 2013, 10:59:32 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=xxfI2FbqXx8

Кое в картата предполага тази зависимост?
Планетата Нептун е набедена за най-лошата ...зависимост...,азне мисля така обаче.Все ми се струва,че Луната има отношение към това...
Ако имате карти качете...,да поговорим за наркоманите и зависимостта...За желанията...,копнежите и стремежите им...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Наркомания
« Отговор #1 -: Август 04, 2013, 11:43:08 pm »
Сатурн У1 в 8д- самоунищожава се бавно с много пушене, което включва марихуана, не само тютюн
Анарена Луна...и то в знак-упр.на 6-ти дом... :-\ :rolleyes:
За това какво би казала? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #2 -: Август 04, 2013, 11:47:49 pm »
Е, в този случай не говорим за самоубиване, нали? Просто човекът много пуши и пафка ганджа.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #3 -: Август 05, 2013, 09:39:05 am »
Много тежка тема.. на мен ми е много болна.. Моя приятел стана наркоман преди 4 години... беше на хероин..  :'( в момента е на метадоново лечение и показва много добри резултати.. има голямо желание да се справи с тази зависимост, но не е много лесно.. Опитвала съм да си тръгна от този човек, тръгвала съм си.. но живота винаги ме е връщал...
И той има луна съвпад плутон..  качвала съм картата преди, ако желаете нямам нищо против да я кача..

Всичко започна, когато тр. нептун направи съвпад с наталния му мерк. У1 в 9ти дом.. и отключи тригона към съвпада му на луна и плутон.. по това време тр. плутон правеше съвпад с натален нептун, който е У на слънцето и 10ти дом и едновременно с това правеше секстил към съвпада луна/плутон..

Покрай мен все болни души, имам още карти на бивши наркомани, на дилъри и бивши дилъри, дори на хип-хоп изпълнител с диагноза шизофрения, който е пристрастен към амфетамина..

Обичам астрологията и всичко свързано с нея.. ако желаете да разсъждаваме върху картите.. ще ги кача:)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Нова

• 3491
« Отговор #4 -: Август 05, 2013, 09:41:34 am »
Ако не е прекалено, ще ни обясниш ли с какво почна всичко Не като аспекти или астрология, а като реално проявление. Какво събитие в живота предизвика посягането и проявлението на астроаспектите.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #5 -: Август 05, 2013, 09:58:38 am »
Ако не е прекалено, ще ни обясниш ли с какво почна всичко Не като аспекти или астрология, а като реално проявление. Какво събитие в живота предизвика посягането и проявлението на астроаспектите.

Мъжа на сестра му почина в ужасна , нелепа трагедия... токов удар.. беше много здрав и силен човек.. до последно се е борил за живота си и за това да остане в съзнание ... 70% изгаряния.. в нашата болница го оставили около 4-5 часа да се мъчи сам.... явно чакали най-лошото.. не знам какво са чакали , но до последно не бяха уведомени близките за случилото се.. Ужасно е..  :'( имат и прекрасно малко момченце..

След тази случка, един негов съсед , с който са израснали заедно, отива в тях и му предлага наркотик , за да се успокои...
До преди това знам, че е пушил, опитвал е разни работи.. но тогава започна зависимостта.. толкова тъпо... и лекомислено..

и така, това е на кратко..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Нова

• 3491
« Отговор #6 -: Август 05, 2013, 10:03:27 am »
Наистина абсурдно развитие от момента след посещението на съседа.

А в твоята карта какво указва, че ще имаш взаимоотношения със зависими хора и ще познаваш такива. Ето, вече и съседът е за "пример" и то какъв. С кеф да го заножиш.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #7 -: Август 05, 2013, 10:17:11 am »
Наистина абсурдно развитие от момента след посещението на съседа.

А в твоята карта какво указва, че ще имаш взаимоотношения със зависими хора и ще познаваш такива. Ето, вече и съседът е за "пример" и то какъв. С кеф да го заножиш.

да, много дълго съм обвиняла и съседа и него за това, и себе си обвинявах, че не разбрах.. но явно това е пътя, който е трябвало да извърви.. сега съм по-смирена.. приех нещата, помагам му с каквото мога, той се справя добре, малко му остава да завърши програмата..

Имам слънце съвпад плутон и анаретна венера в скорпион в 12ти дом, двата апликиращи аспекта на слънцето са тригон към ретро хирон в рак 8ми дом и полуквадрат с нептун, който няма точни мажорни аспекти..

*

Нова

• 3491
« Отговор #8 -: Август 05, 2013, 10:21:57 am »
БЛагодаря, че сподели.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #9 -: Август 05, 2013, 02:39:40 pm »
Интересна и дълбока тема, ще следя.

Аз лесно се увличам и трудно се отказвам от зависимости. Слава Богу не пия и не съм наркоманка, дори не съм пробвала в интерес на истината, но пък пуша цигари и имам една друга зависимост, която не е опасна, но все пак е зависимост.

Луната е в Близнаци в 6ти, прави съвпад с Венера, тригон с Юпитер и Асц. и опозиция с МЦ.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #10 -: Август 05, 2013, 03:17:42 pm »
Картата, поставена от Акрукс, определено ме заинтригува от... малко егоистични подбуди (лични, поне). Ако се построи по ведическата система, домофикацията е същата, като тази на моята, и разположението на някои планети (Юпитер, Марс, Сатурн и възлите на Луната) по домове/знаци е същото. В моята карта, мисля, има указания за злоупотреба, но според това, което съм чела, силният ъглов Юпитер може да спаси положението (моят е такъв). Огромно значение има и Луната, разбира се. Не пуша (каквото и да е), не пия алкохол, злоупотребявах само със шоколад, но престанах заради кожата на лицето. Една съществена разлика от моята карта е тясната връзка, която тук имат Луната и Юпитер с Венера (взаимен аспект, а тя им се явява диспозитор). Тандемът Луна/Юпитер в 10-ти дом е в аспект с Венера в 4-ти, което може да насочва към нужда от презадоволяване. Луна и Юпитер получават аспект от Раху (той може да умножава, преекспонира) от 6-тия дом на здравето. Юпитер управлява 12-тия дом на саморазрушението и 3-тия дом на мотивацията. Добавям, че аспектът на Раху върху Луната може да даде и някаква нервност, каквато тютюнът "успокоява".
Луната е в накшатра Читра, а някои от притежателите на такава Луна могат да се отдават прекомерно на удоволствия, както и прекалено много да се интересуват от това как изглеждат в очите на другите. Пушенето може да е започнало, защото всички в компанията така правят.
« Последна редакция: Август 05, 2013, 03:23:38 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Август 05, 2013, 04:43:28 pm »
Със силно повлияна от Нептун и Плутон карта съм, но залитания по разни крайности и опиати нямам, с течение на времето успях да постигна осъзнат контрол върху сетивността, мога да я контролирам много добре до степен на пълна аскеза.

Склонността към наркотична и алкохолна зависимост надали ще е само по Нептун, трябва да е замесена лабилна и силно афликтирана Луна. Според индийците афликтиран Марс също води до зависимости, слаб контрол. Различни могат да бъдат причините за такова пристрастяване - в едни карти може да има указания за склонност към хедонизъм, в други - лабилна психика, слаба воля, желание човек да бяга и да се крие от проблемите вместо да се изправя срещу тях.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #12 -: Август 05, 2013, 08:34:48 pm »
Бившия ми приятел.Сериозно пристрастен към тютюнопушенето.Пуши по 3 кутии цигари на ден и почти ежедневно злоупотребява с алкохола...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #13 -: Август 05, 2013, 08:36:50 pm »
В неговата карта виждаме Слънце в съвпад с Плутон,Слънце в секстил с Нептун и Лилит в Риби.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #14 -: Август 05, 2013, 08:37:52 pm »
Отново анаретна Луна в напрегнат аспект с Нептун.

« Отговор #15 -: Август 05, 2013, 09:13:00 pm »
В неговата карта виждаме Слънце в съвпад с Плутон,Слънце в секстил с Нептун и Лилит в Риби.
Къде оставяш това в комбинация с Анаретната Луна?  :P

« Отговор #16 -: Август 05, 2013, 09:21:47 pm »
Качвам ви карта на хероинозависим мъж.Картата не е ректифицирана.Така че гледайте само аспектите.Аз понагласих часа на база,това което знам за него.А именно...лежал е в затвора.Почти никога не е работил и е финансово зависим от приятелката си.Безотговорен е и е имал тежка семейна среда. Приятелката му е с Венера в 12-ти дом.  :blink:

« Отговор #17 -: Август 06, 2013, 11:30:01 am »
Дрийм, мога ли да те попитам за периода на престоя му в затвора? Опитвам се върху нагласената от теб карта да пусна ведическите даши. Да не е било в периода 2003-2009?

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #18 -: Август 07, 2013, 10:31:40 am »
Не съм съгласна за 8мия дом..

качвам 4 карти:

карта номер 1 - пристрастява се към хероина, бил е в комуна, след това минава на метадоново лечение, което продължава до сега

карта номер 2 - пристрастен към амфетамините, с диагноза шизофрения, казва, че те са като заместител на лекарството му и че му помагат да твори по-добра музика, той е хип-хоп изпълнител

карта номер 3 - отгледан от баба си и дядо си, от малък започва да продава наркотици, пристрастява се към амфетамина, когато баща му умира, той сменя местожителството си, за да продължи бизнеса на баща си и спира наркотиците

карта номер 4 - опитвал е много неща от ранна детска възраст, бил е пристрастен към най-различни видове опитати, но винаги сам излизал от тези зависимости, дълги години е продавал, но е работил с определени хора, в момента разработва собствен бизнес и до колкото знам, от време на време пуши марихуана

« Отговор #19 -: Август 07, 2013, 02:06:33 pm »
Дрийм, мога ли да те попитам за периода на престоя му в затвора? Опитвам се върху нагласената от теб карта да пусна ведическите даши. Да не е било в периода 2003-2009?
Приятелката му ми каза,че е роден към 10 и 30 вечерта. Пуснах карта за 10 и 30,но ми излиза ъглов Сатурн,което е невъзможно като имам предвид неговата безотговорност и безсъвестност. Постоянно разпродава личните вещи на приятелката си(телефони,компютри,фотоапарати),краде я,кради дори и от децата и (те са и от друг мъж). Но не знам кога е лежал в затвора.