Здравей Гост

Наркомания

• 106 Отговора
  • 14874 Прегледи
Re: Наркомания
« Отговор #20 -: Август 07, 2013, 02:35:55 pm »
Не съм съгласна за 8мия дом..

качвам 4 карти:

карта номер 1 - пристрастява се към хероина, бил е в комуна, след това минава на метадоново лечение, което продължава до сега

карта номер 2 - пристрастен към амфетамините, с диагноза шизофрения, казва, че те са като заместител на лекарството му и че му помагат да твори по-добра музика, той е хип-хоп изпълнител

При първите 2 случая, които ми се струват най-тежки имаме Нептун в тежък аспект в Марс и Слънца във водни знаци.
1-ва карта - У12 и У8 в съвпад с Плутон и то в 5-ти дом на удоволствията.
2-ра карта - У8 в 12ти
3-та карта - У12 в 4-ти дом, домът на края, в съвпад с У8.
4-та карта - при такъв натоварен 12-ти дом друго не очаквам ;D пък и Юпитер на МЦ сигурно му върви като дилър. У8 е много лошо аспектиран...

« Отговор #21 -: Август 07, 2013, 02:45:03 pm »
Благодаря ти, Дрийм!

*

Нова

• 3491
« Отговор #22 -: Август 07, 2013, 02:48:49 pm »
Четвъртият, дилъра, наистина има изключителна карта, при това не само юпитера - у и 7, ами с уран са във взаимна рецепция. Товари има и в 6 дом. Има и смелост да започне сам за себе си да работи. У 12 е марс в 12 - много интересно. Аспекти на безразсъдна смелост и вяра в себе си. С тази опозиция ще му дадат ли да пробие.
Слънцето в 11 явно му дава обаятелност, сигурно увлича другите, кара ги да се чувстват спокойни, сигурни.
« Последна редакция: Август 07, 2013, 02:53:25 pm от Нова »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Август 07, 2013, 02:51:19 pm »
Четвъртият, дилъра, наистина има изключителна карта, при това не само юпитера - у и 7, ами с уран са във взаимна рецепция. Товари има и в 6 дом. Има и смелост да започне сам за себе си да работи.

Юпитер в съвпад с МС и секстил със Слънце - носи живот и светлина по пътя си.  ;D

За пореден път се убеждавам, че астрологията не е толкова буквална.

Но най-точният аспект в картата му е опозицията между Луната и Сатурн. И какво от това, че Луната е екзалтирала?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #24 -: Август 07, 2013, 02:53:16 pm »
При първите 3 карти Слънцето е в квадрат с Юпитер (липса на мярка, склонност към угаждане, липса на умереност), при последната тези планети са в секстил.  :blink:

« Отговор #25 -: Август 07, 2013, 02:54:55 pm »
Аз само в картата на хип-хоп изпълнителя видях музикалния му талант (във ведическата карта има У2 Венера заедно с Кету и Слънце във 2-ри дом, тронова Венера). Но шизофренията не мога да видя. Търсих някакси Раху здравата да е ударил Луната, но уви.

« Отговор #26 -: Август 07, 2013, 02:57:26 pm »
Шизофрениците са 1% от населението, нали не очаквате да им е изписано в натала ?
Може би може да се проследи по някакви транзити все пак...

*

Нова

• 3491
« Отговор #27 -: Август 07, 2013, 02:58:29 pm »
Луната на четвъртия е у 3 в 12, наистина носи светлина, обещава рози, копае гроб. Тази опозиция, за която Лили спомена кара хората да го виждат като уверен в себе си, амбициозен, железен, надежден! Емоциите тук са скрити, ако изобщо има такива - едно от проявленията на аспекта. При това в тайни домове, у 3 и 9 дом, на комуникациите.

При всички положения този човек няма милост.

« Отговор #28 -: Август 07, 2013, 02:59:05 pm »
Не очаквам. Раху с Луната може да дава някакви нервачески наклонности, та исках да почна от там. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Август 07, 2013, 03:01:38 pm »
Обаче забелязах, че във ведическата карта при всички тях Луната или е в аспект с Марс, или със Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #30 -: Август 07, 2013, 03:07:25 pm »
Ще използвам темата да напомня на уважаемите съфорумисти нещо което сме повтаряли, за да оправдаем горкия нептун, набеден за всички беди на света -  а именно: и преди е казвано - луна, марс и сатурн са доста често в играта, когато говорим за зависимости. Оставете нептуна да си живее лекия живот, той сам по себе е добър.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Август 07, 2013, 03:10:51 pm »
Ще използвам темата да напомня на уважаемите съфорумисти нещо което сме повтаряли, за да оправдаем горкия нептун, набеден за всички беди на света -  а именно: и преди е казвано - луна, марс и сатурн са доста често в играта, когато говорим за зависимости. Оставете нептуна да си живее лекия живот, той сам по себе е добър.

В класическата астрология като не са вземали под внимание транссатурновите, какво мислиш, че са гледали? Разбира се! Не е ли заложено дадено нещо по планетите от септенера, не го търсете отвъд тях, да се носи от сто кладенеца вода. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #32 -: Август 07, 2013, 03:12:54 pm »

В класическата астрология като не са вземали под внимание транссатурновите, какво мислиш, че са гледали? Разбира се! Не е ли заложено дадено нещо по планетите от септенера, не го търсете отвъд тях, да се носи от сто кладенеца вода. :))
Хммм...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #33 -: Август 07, 2013, 03:18:15 pm »

Казва се "не търсете гергьовското агне" отвъд септенера.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #34 -: Август 07, 2013, 04:59:35 pm »
Не очаквам. Раху с Луната може да дава някакви нервачески наклонности, та исках да почна от там. ;D

Точно така! Като бомба! Опозицията на сатурн и луната - майка му заминава като малък да работи в чужбина, отгледан е от баба си. За жена му не намирам думи за по-безотговорен , лъжлив човек.. Имат дете , което тя подритва с лека ръка  :-X Той и баба му се грижат за детето, мисля, че от тези факти е дълбоко наранен и някак не може да го изрази, излива го върху нея като агресия и оправия няма. Има нещо много наивно в този човек, сякаш не разбира какво прави и какво става  :unsure:

За шизофренията на рапърчето, никога не съм вярвала, че наистина я има, въпреки поставената му диагноза.

За пореден път се убеждавам колко важна е луната  :o
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Август 07, 2013, 05:05:02 pm »

Точно така! Като бомба! Опозицията на сатурн и луната - майка му заминава като малък да работи в чужбина, отгледан е от баба си. За жена му не намирам думи за по-безотговорен , лъжлив човек.. Имат дете , което тя подритва с лека ръка  :-X Той и баба му се грижат за детето, мисля, че от тези факти е дълбоко наранен и някак не може да го изрази, излива го върху нея като агресия и оправия няма. Има нещо много наивно в този човек, сякаш не разбира какво прави и какво става  :unsure:

За шизофренията на рапърчето, никога не съм вярвала, че наистина я има, въпреки поставената му диагноза.

За пореден път се убеждавам колко важна е луната :o
Винаги съм го казвала и твърдяла... :blink: ;)...Дори наскоро прочетох тук във форума..,че някаква астроложка при конфигурация голям тригон..не отчитала Луната... :-\.
Бях поразена направо...
В темата дето съм я закърфичила-Общи дискусии...,мисля,че беше.
По въпроса ...нищо не е по-важно от Луната и в мъжката и в женската карта....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #36 -: Август 07, 2013, 11:24:51 pm »
Ako tursite karti na samoubicite moje spokoi no davidite moita na tam sum trugnala veche sori za pisaneto si no neshto kirilizatora se e bugnal predvaritelno se izvinqvam.

*

Papy

• 4343
« Отговор #37 -: Август 07, 2013, 11:32:42 pm »
Ako tursite karti na samoubicite moje spokoi no davidite moita na tam sum trugnala veche sori za pisaneto si no neshto kirilizatora se e bugnal predvaritelno se izvinqvam.

ти пък защо?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #38 -: Август 07, 2013, 11:33:57 pm »
Eхе, не така, стига да не драматизираш...и аз съм минала оттам, наистина, обаче егати -това е най-голямата тъпотия, наказване на другите...и успелите по символичен начин се самоубиват-с преяждане ,препиване, загуба на душата си...
дай да дискутираме...дано да имам нет близките 5 дни... ;D

*

satin_

« Отговор #39 -: Август 07, 2013, 11:34:19 pm »
Я кажи ако искаш какво те мъчи и ще се оправим някак без глупости  :blink: Повечето тук сме в някакви гадни периоди, но винаги има изход. Така че ако искаш сподели!!!