Здравей Гост

Наркомания

• 106 Отговора
  • 14785 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re: Наркомания
« Отговор #80 -: Август 08, 2013, 02:52:15 pm »
На моята Луната и е в Лъв. Голяма скандалджийка е! И много обича да командва...Преди 3 години ми каза"Нищо не си постигнала в този живот и няма и да постигнеш" Никога не ме е прегръщала,нито пък ми е казвала,че ме обича (не че ми пука!) Усещам как ме задушава,как ми пречи да се развивам...Моя приятел ми каза "Махни се от там,ако не искаш да си останеш стара мома" И тогава го прозрях! Всички,които имат такива обсебващи,задушаващи и контролиращи майки си остават стари моми или стари ергени,освен ако не се усетят и не избягат докато е време!

:o И моята има луна в лъв, че и асц..  болднатия текст е едно към едно с моята майка  ;D само че тя постоянно се опитва да ме "изрита" от "гнездото" и ме кара да се чувствам не на място вкъщи, а същевременно само ме пита къде отивам, къде излизам, не и изнася и като ме няма  ;D

по натал имам луна опозиция марс, а нейния сатурн е върху моя марс.. много кофти аспект
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #81 -: Август 08, 2013, 02:54:07 pm »
На моята Луната и е в Лъв. Голяма скандалджийка е! И много обича да командва...Преди 3 години ми каза"Нищо не си постигнала в този живот и няма и да постигнеш" Никога не ме е прегръщала,нито пък ми е казвала,че ме обича (не че ми пука!) Усещам как ме задушава,как ми пречи да се развивам...Моя приятел ми каза "Махни се от там,ако не искаш да си останеш стара мома" И тогава го прозрях! Всички,които имат такива обсебващи,задушаващи и контролиращи майки си остават стари моми или стари ергени,освен ако не се усетят и не избягат докато е време!

Колко ми е познато. Имам чувството, че ще си умра стара мома, защото няма да се осмеля да запозная, който и да е мъж с нея. Та той ще се уплаши и ще избяга с 200. А все пак ми е майка, не виждам как бих могла да я игнорирам тотално.

SunMoon, много ме натъжи, ама много. Моля те, моля те да помислиш - да, човек е сам, идва и си отива, но... има мисия в този живот - трудни уроци, които трябва да бъдат научени, изживени; за да развие себе си - душата си. Арогантно е да смяташ, че няма смисъл, да не цениш живота - какъвто и да е, все пак ти си жива... Трябва да потърсиш смисъла в себе си - ти всъщност си го знаела като дете, но си го загубила..
И...най-важното - Вселената няма да умре - енергията не умира - нека да създаваме всеки ден положителна енергия за всички, за нас самите, и съм сигурна, че това е начин светът ни да бъде по-добър.

А майките :(, това е друга тема...

Не съм сигурна дали хората изобщо имаме душа. Вярно е, че още не се знае как точно е възникнал живота, но това не доказва наличието на душа. А иначе много би ми се искало да има нещо такова, даже за втора седмица подред ходя на църква, очаквайки, че от само себе си някакви отговори ще ми изникнат в главата.
Да, енергията не може да бъде унищожена, но Слънцата ще изгаснат, нашето и всички останали във Вселената.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #82 -: Август 08, 2013, 03:00:19 pm »
изобщо не бях влизала в тази тема, и гледам днес - 5 страници сте изписали - чудя се какво толкова за наркоманите сте записали, влязох с идея да попиша за алкохолизма, който е дори по-сериозен бич напоследък край мен, и хоп! искрено и лично :)

няма да ви споделям за моите неволи - но ви поздравявам, че сте споделили - споделянето е особено важно. Нова ви е нахокала, предполагам, за да ви стегне, но Нова - няма от какво да се срамува чувствителен човек в безизходица, че е споделил отчаянието си. И заклеймяването на подобни споделяния води до забичкването им в канала, и всеки сам с глава в стената - някои с чашка, някои с трева, други без - просто си трещеят сами и/или само пред най-близки.

Мисля, че всички трябва да опитаме да сме по-сензитивни и изслушващи към околните си. И по-малко да се срамуваме и ние, и тях да караме да се срамуват от себе си. Няма по-тъпо нещо от неоснователния срам от себето си. Вижте навън какви кощунства, безочие и безсрамие царят, а тук някакви злощастни моми да се срамували понеже на - били в депресия.

"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #83 -: Август 08, 2013, 03:00:50 pm »

:o И моята има луна в лъв, че и асц..  болднатия текст е едно към едно с моята майка  ;D само че тя постоянно се опитва да ме "изрита" от "гнездото" и ме кара да се чувствам не на място вкъщи, а същевременно само ме пита къде отивам, къде излизам, не и изнася и като ме няма  ;D

по натал имам луна опозиция марс, а нейния сатурн е върху моя марс.. много кофти аспект
Същата работа! Хем ме е гонила от вкъщи,хем и не и оттърва да ме няма! Ще ти кажа нещо-гоненето е с цел манипулация  :blink: Да им играеш по свирката и да правиш каквото те искат и каквото те кажат  :blink: Преди 3 години като и казах,че се изнасям орева земята :blink: И успя да ме изманипулира да остана,но този път няма да стане! Като и казах,че се изнасям преди 3 дена,каза само "добре". Един Водолей не могат да го командват,манипулират и задушават! Не и за дълго  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #84 -: Август 08, 2013, 03:19:47 pm »
Това с гоненето е най-старият номер на света. Аз ако си тръгна, тя канала на телевизора не може да си смени ;D .

Сори за спама.

*

Нова

• 3491
« Отговор #85 -: Август 08, 2013, 03:20:48 pm »
Не мога да не приема становището ти, Прия, още повече, че анонимен форум е идеално място за душеизказчик. Когато говориш, избиваш. А в реалния свят рядко това е възможно.

Впрочем аз за Сънмуун не се плаша, пише ей така, според мен. Може нещо да й тежи яката, но то не е суицидно. Същевременно проявява чувство за хумор и не само, поства по разни въпроси и изобщо май е просто в тежък период.

Елодия по-спешно има нужда от прегръдка, тя тенденциозно и отдавна е с по-крайна чувствителност.

Това разбира се го казвам и за двете на база мая прочит на нещата.

Но, споко, няма да оставим никого да прави глупости, независимо дали ще ги стягаме, караме да се срамуват, изслушваме или бутаме до ръба. В последния момент ще ги издърпаме за блузата на гърба.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #86 -: Август 08, 2013, 03:22:51 pm »
Това с гоненето е най-старият номер на света. Аз ако си тръгна, тя канала на телевизора не може да си смени ;D .

Сори за спама.

:rolf:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #87 -: Август 08, 2013, 03:28:40 pm »
Цитат
Нова: Не мога да не приема становището ти, Прия, още повече, че анонимен форум е идеално място за душеизказчик. Когато говориш, избиваш. А в реалния свят рядко това е възможно.

анонимен-анонимен - колко да е анонимен? :blink:

аз говорех за живота, не за форума. виждала съм заклеймяване на чувствителността и тържество на безочието неведнъж съвсем непосредствено.

и не говорех за избиване въобще. а за споделяне и изслушване.

и друго - едно общество - било то форумно, национално, професионално, или просто микро - семеен колектив - се познава в нивото си на зрялост и цивилизованост по отношението си към слабите, уязвимите, и тези с увреждания. колко е зряло и цивилизовано българското общество към днешна дата, ако го погледнем в такъв план?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Август 08, 2013, 03:30:00 pm »
Щом се повдигна тема и за алкохолизма, мога да дам един-два примера.

Жена със стелиум в Риби, АС Скорпион и съпад Луна/Нептун в Скорпион, 12 дом -
в продължение на доста години пиеше поради съжителство с алкохолик, впоследствие се разделя с него и отказва алкохола завинаги

Жена - новолунен Рак (съвпад Слънце/Луна в 7 дом), АС в края на Стрелец -
в резултат на провален брак, поредица неуспешни връзки, професионални несполуки и трайна безработица се пропива

Наскоро питах един мой бивш защо се е развел с втората си съпруга - той е Телец с Луна в Скорпион (най-вероятно, съмнявам се да е в края на Везни) и Марс в Риби. Бъзикнах го да не би да е прекалявал с чашката. Той възмутено ми отвърна - "Тя пиеше, а аз с нея - за компания!".  ;D

Та така де - рибешко-скорпионските акценти пият за компания. (ще внимавам и аз  :-[)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #89 -: Август 08, 2013, 03:32:13 pm »
Цитат
Нова: Не мога да не приема становището ти, Прия, още повече, че анонимен форум е идеално място за душеизказчик. Когато говориш, избиваш. А в реалния свят рядко това е възможно.

анонимен-анонимен - колко да е анонимен? :blink:

аз говорех за живота, не за форума. виждала съм заклеймяване на чувствителността и тържество на безочието неведнъж съвсем непосредствено.

и не говорех за избиване въобще. а за споделяне и изслушване.

и друго - едно общество - било то форумно, национално, професионално, или просто микро - семеен колектив - се познава в нивото си на зрялост и цивилизованост по отношението си към слабите, уязвимите, и тези с увреждания. колко е зряло и цивилизовано българското общество към днешна дата, ако го погледнем в такъв план?

Не, няма да въртим пералнята, не сме на една програма.

Ние всъщност не говорим с теб за различни неща, по-вероятно е да има наличие на надцакване.

« Отговор #90 -: Август 08, 2013, 03:35:54 pm »
Жена със стелиум в Риби

Жена - новолунен Рак

Там където има вода се леят и други неща :mellow: .

Ако се пропия, ще пиша.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #91 -: Август 08, 2013, 03:36:47 pm »
Жена със стелиум в Риби

Жена - новолунен Рак

Ако се пропия, ще пиша.
Ако се пропиеш, свирни за компания  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #92 -: Август 08, 2013, 03:37:31 pm »
Абе, Сънмуун, ние те чакаме да се самоубиваш, ти ще се пропиваш.. За кога? само ще хабиш матрияла. Недей.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Август 08, 2013, 03:39:36 pm »
Жена със стелиум в Риби

Жена - новолунен Рак

Ако се пропия, ще пиша.

При акцент върху Телец и Стрелец също съм го наблюдавала, но причините са други - поради склонност към бохемен живот, удоволствия и хедонизъм.

А тия, дето имаме повечко вода, като се съберем с такива, не можем да устоим и пием солидарно.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #94 -: Август 08, 2013, 03:41:44 pm »
хм... точно телец и стрелец в м.р. има наоколо, дето къркат всяка вечер, щото пълнят гащите в социален план. хич не е от бохемщина.

« Отговор #95 -: Август 08, 2013, 03:43:09 pm »
Абе, Сънмуун, ние те чакаме да се самоубиваш, ти ще се пропиваш.. За кога? само ще хабиш матрияла. Недей.

Това не беше никак мило :blink: , което не обяснява, защо се смея на това.

При акцент върху Телец и Стрелец също съм го наблюдавала, но причините са други - поради склонност към бохемен живот, удоволствия и хедонизъм.

А тия, дето имаме повечко вода, като се съберем с такива, не можем да устоим и пием солидарно.  ;D

Да, пари да има, пък после алкохол. Не се виждам бедна и пропиваща се.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #96 -: Август 08, 2013, 03:48:26 pm »
Мислите ли, че аз имам карта на наркоман? Не съм взимал досега разни опиати и други вещества, при мен наркотиците обикновено са от съвсем друго естество - музика, филми, интернет, храна и т.н. Това също ли е наркомания?  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #97 -: Август 08, 2013, 03:50:31 pm »
Айде, пиянки, наркоманки и всякакви джанки, работния ви ден не свърши ли да ходите да се забавлявате и да не мислите за проблемите!

Още 15 Винути само.

*

Нова

• 3491
« Отговор #98 -: Август 08, 2013, 03:51:17 pm »
Мислите ли, че аз имам карта на наркоман? Не съм взимал досега разни опиати и други вещества, при мен наркотиците обикновено са от съвсем друго естество - музика, филми, интернет, храна и т.н. Това също ли е наркомания?  ;D

Изобщо нямаш такава карта, Веселине. Ти си въздържател от всякъде.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #99 -: Август 08, 2013, 03:51:49 pm »
Защо мислиш така? Кое ми липсва да бъда?  ;D