Хайде бързо слагай снимка и карта и нИдей бегай!
ЦитатХайде бързо слагай снимка и карта и нИдей бегай! ок, карта няма да пусна, .. само снимка!
Цитат на: ini в Август 06, 2013, 03:04:25 pm Sunnily, ако говорим за яд....Уентуърт Милър от 'Бягство от затвора'... :angry: :Xкакво? и този ли е гей?! боже, идеалът ми за мъж ..
Sunnily, ако говорим за яд....Уентуърт Милър от 'Бягство от затвора'... :angry: :X
Цитат на: Калоян Иванов в Август 06, 2013, 03:17:25 pmЦитатХайде бързо слагай снимка и карта и нИдей бегай! ок, карта няма да пусна, .. само снимка! Хайде,чакаме!
Цитат на: venerra в Август 06, 2013, 03:07:47 pmЦитат на: ini в Август 06, 2013, 03:04:25 pm Sunnily, ако говорим за яд....Уентуърт Милър от 'Бягство от затвора'... :angry: :Xкакво? и този ли е гей?! боже, идеалът ми за мъж ..В "Бягство от затвора" имаше и други хубави мъже.
Баш в темата за лесбийките ли? Доминик Пърсел
Абе в очите бива, скулите също, ама на мен пък ми е женствен с тия устни и тая брадичка, ще го върна ...
Цитат на: irina в Август 06, 2013, 03:40:50 pmАбе в очите бива, скулите също, ама на мен пък ми е женствен с тия устни и тая брадичка, ще го върна ... На едната идвал мъжествен,на другата женствен! Угодия няма!